zeljooooo je napisao/la:Od kud Sloboda na temi Premijerligaša, ajmo na svoju temu o drugoligašima.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
zeljooooo je napisao/la:Od kud Sloboda na temi Premijerligaša, ajmo na svoju temu o drugoligašima.
hahaha ma brane se dva bratska kluba, hahaha a da zbroje usppjehe svoja dva mala kluba, i pri tome dodaju jos i pitice opet nam ne bi bili ni blizu, toliko o tim klubcicima, hahaha SMALL very SMALLzeljooooo je napisao/la:Od kud Sloboda na temi Premijerligaša, ajmo na svoju temu o drugoligašima.
Ma ja, furaju se na Bayern!chily-rz je napisao/la:Prepisali sa Allianz arene,i nije im fazon..Probisvjet je napisao/la: A tek infrastruktura.![]()
![]()
Ovo je jadno i za nekoga ko sto si ti!Probisvjet je napisao/la:A tek infrastruktura.Sampionska!
![]()
Buu je napisao/la:Navijaci malih klubova opet na djelu. Gdje sad traze utjehu u losoj infrastrukturi(inace oni imaju strasnu infrastrukturu![]()
).
ma ne ba furamo se na Slobodu i Celik hahahaha joj sminke koliko ste mali hahahahha nema vas ba ni na mapi hahahaha I TRPAJ TE LEVATE I DALJE I DALJE OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOProbisvjet je napisao/la:Ma ja, furaju se na Bayern!chily-rz je napisao/la:Prepisali sa Allianz arene,i nije im fazon..Probisvjet je napisao/la: A tek infrastruktura.![]()
![]()
Eto tamo odakle ste gledali vise ne mozete. Tamo je sadahamzaTM87 je napisao/la:
buraz tamo nemozemo jer tamo sada SLOBODA IGRA U DRUGOJ LIGI, hahahaha joj najludji si hahahhahaa very smallllllProbisvjet je napisao/la:Eto tamo odakle ste gledali vise ne mozete. Tamo je sadahamzaTM87 je napisao/la:
Ko je spomenuo ovu ili iducu sezonu?QWERTZ je napisao/la:buraz tamo nemozemo jer tamo sada SLOBODA IGRA U DRUGOJ LIGI, hahahaha joj najludji si hahahhahaa very smallllllProbisvjet je napisao/la:Eto tamo odakle ste gledali vise ne mozete. Tamo je sadahamzaTM87 je napisao/la:
Ma nisu svjesni svoje nebitnosti u okvirima nogometa. Mi bar znamo da smo niko i nista.Signore je napisao/la:Majke mi, ovaj Zeljo mi bio najsimpaticniji klub u drzavi dok na ovom forumu nisam naisao na ovoliko pacenika. Ni sugradjani s Koseva nisu im nista bolji. Smirite strasti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.