FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Napokon dočekah da se neko sjetio da pokrene inicijativu za priznanje titule iz 1946. godine. Dokumentaciju u vezi toga je lako skupiti i predati Savezu, ne bi trebalo biti nikakvih problema. Valjda će nam izaći u susret, pa da se onda posvetimo toj famoznoj zvjezdici iznad grba. Uz Amara eto i nje za dvije godine. 

Amar Osim kad nas je preuzeo, jedna od prvih stvari koje je rekao da trebamo da tezimo i dostignemo organizovanost Sirokog, mislim da smo to i porestigli, ovo govorim jer je ocito da ljudi u Sirokom vrhunski rade i da su vrhunski organizovani. Jedan od primjera za to je da je to mozda i jedini klub od ovih u vrhu koji ne sere na nase uspjehe i na nas kao klub, jer znaju ljudi sta znaci ulagati i boriti se, i uvijek nas pohvale, opet s druge strane i mi kao klub a i Amar uvijek Siroki pohvali vise nego ostale klubove, kako je dole fino igrati, kako su dobri uslovi itd. Po meni, jedina dva kluba koja u drzavi rade kako treba, nasa sreca sto smo iz vece sredine i imamo vise navijaca, tj kad bi se postotkom gledalo koliko raje kod nas zivi a koliko dole, vidjeli bi da oni imaju vjernije navijace(gledaoce) jer nije isto kad dole dodje 500 ljudi jer je to 5% grada, kod nas kad bi 5% stanovnistva doslo to bi znali 20-30 hiljada ljudi na tekmi, i kad s te strane gledas trteba im kapu skinuti.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Boli me muski polni organ odakle Sirokom pare. Sto se ne pitate odakle City-u, PSG-u i Malagi pare? To vas ne interesuje jer nisu hrvati u pitanju. Svi bi vi slavili da korumpirani hrvatski, bosnjacki ili srpski biznismeni ulazu u Zelju. Zato ne vidim razlog zasto Sirokom nabijati na nos sto uzima pare od sumnjivih biznismena.
Na parama ne pise odakle su. Ja kad bih vama sad nabrojao kontravezne sarajevske biznismene pa u cijeloj Hercegovini nema ni pola od te cifre. Ali njima nisu bitni Zeljo i Sarajevo. Jedan od njih je ulozio i ulaze u najmladjeg sarajevskog premijerligasa i brzo ce rame uz rame biti sa Sirokim.
Na parama ne pise odakle su. Ja kad bih vama sad nabrojao kontravezne sarajevske biznismene pa u cijeloj Hercegovini nema ni pola od te cifre. Ali njima nisu bitni Zeljo i Sarajevo. Jedan od njih je ulozio i ulaze u najmladjeg sarajevskog premijerligasa i brzo ce rame uz rame biti sa Sirokim.
A sta je potrebno za tu zvjedicu i kako to ide, koja pravila ?voltron30 je napisao/la:Napokon dočekah da se neko sjetio da pokrene inicijativu za priznanje titule iz 1946. godine. Dokumentaciju u vezi toga je lako skupiti i predati Savezu, ne bi trebalo biti nikakvih problema. Valjda će nam izaći u susret, pa da se onda posvetimo toj famoznoj zvjezdici iznad grba. Uz Amara eto i nje za dvije godine.
-
- Kontakt:
Nisu ciste to i ja i ti znamo, a nase nisu ciste samo iz razloga sto nisu nase i posudjene su, i slazem se ih izbjegavamo platit. Nama treba samo bolji marketing jer simpatizera ima svuda.
BAS SVE TI DAJEMO.....
Previse se na Siroki fokusirate i serete po klubu, ako nista to je klub koji nema dugovanja prema drzavi, a mi i dalje imamo. Kao sto neko vec rece nije bitno odakle i kako, realno gledati svoju avliju kod nas je gore nego kod njih sto se kriminala tice. Fokusarajmo se na sebe 

Prvak NR BiH: 1946
Treba ti cener titula šampiona za jednu zvjezdicu.Rikardo je napisao/la:A sta je potrebno za tu zvjedicu i kako to ide, koja pravila ?voltron30 je napisao/la:Napokon dočekah da se neko sjetio da pokrene inicijativu za priznanje titule iz 1946. godine. Dokumentaciju u vezi toga je lako skupiti i predati Savezu, ne bi trebalo biti nikakvih problema. Valjda će nam izaći u susret, pa da se onda posvetimo toj famoznoj zvjezdici iznad grba. Uz Amara eto i nje za dvije godine.

Pa na doborm smo putu, jos ako nam priznaju ovu iz Jugoslavije + 2 eto nas.voltron30 je napisao/la:Treba ti cener titula šampiona za jednu zvjezdicu.

-
- Kontakt:
ma to je to pusti više odklae ovom ili onom. Frajer uložio u klub i svaka čast a to odakle mu nek traže sudovi sl. Mi ovdje pričamo o Želji i činjenica je da ljudi koji su nekad radili u Želji nisu radili kako treba i oko toga treba da se birnemo. Ljudi u Širokom su radili i imaju klub bez dugova. Eh sad odakle pare sponzorima to nije briga klubova. Sa sponzorom se potpisuje ugovor o sponzorstvu i nije klub SIPA da istražuje. Široki je i u fudbalu i u košarci primjer za sve u BiH i nema priče dalje. Ovdje u Sarajevu je gore što ljudi shvataju ulaganje u marketing kao davanje sadake klubu a ne kao način da afirmišeš firmu. Što se tiče ljudi u Hercegovini iz mog poslovnog iskustva vam mogu reći da nema boljih ljudi u BIH. Naravno svuda ima i škarta i odličnih poslovnih ljudi ali najveći procenat dobrih je u zapadnoj Hercegovini. Kažem opet iz mog iskustva.Argentina je napisao/la:Previse se na Siroki fokusirate i serete po klubu, ako nista to je klub koji nema dugovanja prema drzavi, a mi i dalje imamo. Kao sto neko vec rece nije bitno odakle i kako, realno gledati svoju avliju kod nas je gore nego kod njih sto se kriminala tice. Fokusarajmo se na sebe
Ovo je sto posto tacno ljudi su profesinalni i samo na posao misle dok bosnjo pije kafu i prosipa suplju i misli da nista nije moguce a brkati majstor nama dokazuje da je sve moguce samo je potrebno puno radazaboljisportuBiH je napisao/la:ma to je to pusti više odklae ovom ili onom. Frajer uložio u klub i svaka čast a to odakle mu nek traže sudovi sl. Mi ovdje pričamo o Želji i činjenica je da ljudi koji su nekad radili u Želji nisu radili kako treba i oko toga treba da se birnemo. Ljudi u Širokom su radili i imaju klub bez dugova. Eh sad odakle pare sponzorima to nije briga klubova. Sa sponzorom se potpisuje ugovor o sponzorstvu i nije klub SIPA da istražuje. Široki je i u fudbalu i u košarci primjer za sve u BiH i nema priče dalje. Ovdje u Sarajevu je gore što ljudi shvataju ulaganje u marketing kao davanje sadake klubu a ne kao način da afirmišeš firmu. Što se tiče ljudi u Hercegovini iz mog poslovnog iskustva vam mogu reći da nema boljih ljudi u BIH. Naravno svuda ima i škarta i odličnih poslovnih ljudi ali najveći procenat dobrih je u zapadnoj Hercegovini. Kažem opet iz mog iskustva.Argentina je napisao/la:Previse se na Siroki fokusirate i serete po klubu, ako nista to je klub koji nema dugovanja prema drzavi, a mi i dalje imamo. Kao sto neko vec rece nije bitno odakle i kako, realno gledati svoju avliju kod nas je gore nego kod njih sto se kriminala tice. Fokusarajmo se na sebe
ja stvarno ne razumijem sto ste se toliko uhvatili uslova sirokog brijega, ljudi imaju odakle god da je... pa svi smo godinama s¨ali sto niko ne podnese incijativu da nam se prizna titula iz 1946, ovako onako nesposobni tamo vamo i sad kad se to konacno uradilo 3 ljudi je pomenulo na forumu, a svi raspravljaju o uslovima Sirokog Brijega...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Ma kakav Široki. Svaka njima cast na sve tom trudu i radu, ali to je nista(sto pokazuje nastupi u Evropi). Nasi trebaju kopirati rad Maribora.
NO PYRO NO PARTY
tako je svaka cast Sirokom al brate libo me neka stvar pa MI SMO ZELJO a sutra je zna se..... LUDILOOOOOOOOOOOOOOMrRiccoli je napisao/la:ja stvarno ne razumijem sto ste se toliko uhvatili uslova sirokog brijega, ljudi imaju odakle god da je... pa svi smo godinama s¨ali sto niko ne podnese incijativu da nam se prizna titula iz 1946, ovako onako nesposobni tamo vamo i sad kad se to konacno uradilo 3 ljudi je pomenulo na forumu, a svi raspravljaju o uslovima Sirokog Brijega...
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
pa to umjesto da se prica o sutrasnjem danu kako tifa pjeva, kako smo konacno podnijeli zahtjev da nam se prizna ta titula ali to nista nego se prica o sirokom koga briga za siroki mi da mozemo napravili bi i kad mognemo nesto napraviti napravit cemo, a dotad mozete pricati koliko god hocete dajte o pozitivnim stvarima koje nas sutra aBd ocekujuQWERTZ je napisao/la:tako je svaka cast Sirokom al brate libo me neka stvar pa MI SMO ZELJO a sutra je zna se..... LUDILOOOOOOOOOOOOOOMrRiccoli je napisao/la:ja stvarno ne razumijem sto ste se toliko uhvatili uslova sirokog brijega, ljudi imaju odakle god da je... pa svi smo godinama s¨ali sto niko ne podnese incijativu da nam se prizna titula iz 1946, ovako onako nesposobni tamo vamo i sad kad se to konacno uradilo 3 ljudi je pomenulo na forumu, a svi raspravljaju o uslovima Sirokog Brijega...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Tifa kralju dovedi nam i trubace da sotu opalimo jer mi smo sampioni.Mogli bi dovest i dva bika jedan u plavom drugi bordo mozda bi opst Osim nastimo da plavi pobjedi.Sutra ko nedodje a zivi u Sarajevu a fol navija za Zelju taj nema Zelju u krvi.Svi sutra a povest i zene,djecu,cure,jarane dovedimo ljude na slavlje jer mi slavimo.ZELJO GIGANT.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
svaka cast!!! mislim odnosno trebalo bi da ova inicijativa prodje bez problema, jer sv argumenti govore za nas. mislim ja sam otkako vodim statistiku kluba (13 godina) oduvijek uvrstavao i ovu titulu kao nasu, a sad kad bude zvanicno, potvrdicemo samo jedno, da klub radi zaista ozbiljno. ja sam cak i prvi spomenuo ovu titulu na forumu, a ako su ljudi iz kluba zaista citali ovaj forum, onda sam i ja malo zasluzan za ovu inicijativu...
(sala mala)
prije svega, sto prije se ta procedura zavrsi to bolje, jer cemo aTd za dvije-tri godine imati pravo za zvjezdicu na grbu, a to nije mala stvar...

prije svega, sto prije se ta procedura zavrsi to bolje, jer cemo aTd za dvije-tri godine imati pravo za zvjezdicu na grbu, a to nije mala stvar...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Inace je ovo glavni forum Zeljinih navijacajovanmaksimovic je napisao/la:svaka cast!!! mislim odnosno trebalo bi da ova inicijativa prodje bez problema, jer sv argumenti govore za nas. mislim ja sam otkako vodim statistiku kluba (13 godina) oduvijek uvrstavao i ovu titulu kao nasu, a sad kad bude zvanicno, potvrdicemo samo jedno, da klub radi zaista ozbiljno. ja sam cak i prvi spomenuo ovu titulu na forumu, a ako su ljudi iz kluba zaista citali ovaj forum, onda sam i ja malo zasluzan za ovu inicijativu...(sala mala)

-
- Kontakt:
volim te željo
sutra ludnica 
ps. pratite masu poslije proslave sutra, znate gdje se ide
psps.

ps. pratite masu poslije proslave sutra, znate gdje se ide

psps.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjest' na most na Malti, i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto sto povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge, a šta treba više od toga.
Zadnja izmjena: fedeltafrotta, dana/u 17 maj 2013, 18:00, ukupno mijenjano 2 puta.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
jovanmaksimovic je napisao/la:svaka cast!!! mislim odnosno trebalo bi da ova inicijativa prodje bez problema, jer sv argumenti govore za nas. mislim ja sam otkako vodim statistiku kluba (13 godina) oduvijek uvrstavao i ovu titulu kao nasu, a sad kad bude zvanicno, potvrdicemo samo jedno, da klub radi zaista ozbiljno. ja sam cak i prvi spomenuo ovu titulu na forumu, a ako su ljudi iz kluba zaista citali ovaj forum, onda sam i ja malo zasluzan za ovu inicijativu...(sala mala)
pisaj zvjezdicu vise bi voli da sam napokon vidio jedan ozbiljan marketing koji zna da promovise nas klub i koji bi mogao da prati rezultate strucnog staba i igraca
Bgm veliki minus ide za klub jer nisu proslavu popratili najavama i marketingom,bas znaju razocarati,a time i nemaju pravo ni da se zale na posjetu
Željeznicar za život cijeli !
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, mavi, Paromlinac i 43 gosta.