KRAJ PRICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
sve krs al je tu bajernQWERTZ je napisao/la:liga je takva kakva je i DRZAVA, liga je takva kakvi su autoputevi u DRZAVI, liga je takva kakvi su politicari u samoj DRZAVI, ali jbg i u takvoj ligi ima jedan BAYERN koji dominira i svi ostali s kojima BAYERN (ZELJO) igra!!!!!!!!!!!!
KRAJ PRICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
buraz hahahah rekao bih ti nesto ali ipak necu, hahaha ja samo kazem i u ovoj ligi ima BAYERN tj. BAYERN za ovu ligu, a to sto si ti pravo bistar, da ne kazem pametan pa govoris hahahah.... al nea veze budi mi pozdravljenchily-rz je napisao/la:Al pazi usporedbe : Zeljo-Bajern![]()
Praviti takvo predjenje je nebulozno,niti je Zeljo Bajern niti je ova liga Bundes liga,.Ko ce bolan Bajernu sta prigovoriti kada ljudi siluju Barselonu,Juventusa,iz aviona se vidi njihov kvalitet i nadmoc nad vecinom Bundesligasa..
Dok su Modrica i Brotnjo osvajali titule a vi tavorili na sredini tabele tad vam je liga bila nereguralna,komitet za normalizaciju jeste donio dosta pozitivni promjena ali ni sekundu paznje nisu posvetili reguralnosti lige u kompletu,dakle ne pricamo samo o Zelji da se neki ne pale bezveze..
Kakva liga,takav i prvak,jad i cemer
Poređenje Bayern - Željo jeste smiješno.chily-rz je napisao/la:Al pazi usporedbe : Zeljo-Bajern![]()
Praviti takvo predjenje je nebulozno,niti je Zeljo Bajern niti je ova liga Bundes liga,.Ko ce bolan Bajernu sta prigovoriti kada ljudi siluju Barselonu,Juventusa,iz aviona se vidi njihov kvalitet i nadmoc nad vecinom Bundesligasa..
Dok su Modrica i Brotnjo osvajali titule a vi tavorili na sredini tabele tad vam je liga bila nereguralna,komitet za normalizaciju jeste donio dosta pozitivni promjena ali ni sekundu paznje nisu posvetili reguralnosti lige u kompletu,dakle ne pricamo samo o Zelji da se neki ne pale bezveze..
Kakva liga,takav i prvak,jad i cemer
Budi strpljiv i pogledaj jesmo li tuzni?muXmania je napisao/la:Kakva je 1. liga Federacije?Probisvjet je napisao/la:Premijer liga BiH - opcenito smijesna. Pokazace evropske utakmice.
Ma i nije smijesno koliko je zalosno,djeca iz Maribora vam se smijuDukeOfWellington je napisao/la: Poređenje Bayern - Željo jeste smiješno.
Ali meni je još smješnije poređenje Željo - ČelikMislim kakav Čelik, da nije bilo rata vjerovatno bi vam i danas jedini trofej bio onaj Mitropa kup. Ratni profiteri
![]()
Uostalom: http://www.timeanddate.com/countdown/ge ... jio+trofej
![]()
zamisli, samo zamisli da imas trunku onog sta mi imamo, e jest lijepo biti MANIJAK, VOLIM TE ZELJOchily-rz je napisao/la:Ma i nije smijesno koliko je zalosno,djeca iz Maribora vam se smijuDukeOfWellington je napisao/la: Poređenje Bayern - Željo jeste smiješno.
Ali meni je još smješnije poređenje Željo - ČelikMislim kakav Čelik, da nije bilo rata vjerovatno bi vam i danas jedini trofej bio onaj Mitropa kup. Ratni profiteri
![]()
![]()
![]()
Da nije rata vjerovatno bi i vama bio onaj jedan trofej iz bivse nam drzave![]()
Je.bes ba trofeje ove livada lige,koliko je liga jadna dokaz je da je veci uspjeh strasnog Maribora pobjediti..
Libo vas taki,ove godine se na Grbavica historija pise
Ima!QWERTZ je napisao/la:zamisli, samo zamisli da imas trunku onog sta mi imamo, e jest lijepo biti MANIJAK, VOLIM TE ZELJOchily-rz je napisao/la:Ma i nije smijesno koliko je zalosno,djeca iz Maribora vam se smijuDukeOfWellington je napisao/la: Poređenje Bayern - Željo jeste smiješno.
![]()
![]()
![]()
Da nije rata vjerovatno bi i vama bio onaj jedan trofej iz bivse nam drzave![]()
Je.bes ba trofeje ove livada lige,koliko je liga jadna dokaz je da je veci uspjeh strasnog Maribora pobjediti..
Libo vas taki,ove godine se na Grbavica historija pise
Sampioni: 1945/1946.,1971/1972.,1997/1998., 2000/2001., 2001/2002., 2009/2010., 2011/2012., 2012/2013....
Kup BiH : 1999/2000., 2000/2001., 2002/2003., 2010/2011., 2011/2012.....
Super kup BiH (3): 1998., 2000. i 2001.
IMAL KO JACI, HAJDE JAVITE SE![]()
kako je taj celik jadan kada mu je u toj jadnoj ligi maksimalan domet 5. mjesto, a do prije par sezona su se i za opstanak borili.chily-rz je napisao/la:
A vi izdominiraste juniore Zrinjskog na Grbavici,malo je falilo da im gol dateRikardo je napisao/la: Kako bi Celik prosao sa Mariborom, kad vas Rudar i Radnik pate.![]()
kume prati svoj Celik, i ja iskreno postujem tvoj klub, a brate nemoj se uvrijediti ali mi nemamo sta raspravljati izvini ali tako je, idi imas PITARE, BORAC TO SU KLUBOVI VASEG RANGA a stipu se ti ZELJE, gdjes ba na RUSIJUchily-rz je napisao/la:A vi izdominiraste juniore Zrinjskog na Grbavici,malo je falilo da im gol dateRikardo je napisao/la: Kako bi Celik prosao sa Mariborom, kad vas Rudar i Radnik pate.![]()
![]()
Zvijezdu ste potopili sa 2-1..Rudara pregazili 1-0,isto tako i VelezaPa komsijama u dvije utakmice ove sezone niste dali gol
![]()
Dominirate u dogovorenim tekmama,tu se slazemo
Prepisali sa Allianz arene,i nije im fazon..Probisvjet je napisao/la: A tek infrastruktura.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.