ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

samosarajvo
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la samosarajvo » 17 maj 2013, 16:01

ja iskreno ne znam da li da prizeljkujem noletov poraz ovdje :S Kontam mozda je red da Rafa opet malo vrati samopouzdanje pred RG i pobjedi ga sutra aBd.Siguran sam da to moze ako bude igrao onako kako zna i ako to bude radio konstatno 2 ili 3 seta.
Opet sa Novakom se nikad ne zna...

sta bude biće

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 17 maj 2013, 16:02

legenda reala je napisao/la:
emir18 je napisao/la:Novak u ozbiljnim problemima, Tomas konacno da pruzi igru da ga moze pobijediti.
Levatina u prvom setu ne može gema osvojiti, kad ne treba on se razigra, a samo je trebo ići do 4:4 :P

A inače vratiće ovo Nole
Tesko sad ce pocetio da grijesi i uzima ovoa lao Tomas.
Edit: ovaj game je presudan.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 17 maj 2013, 16:04

Joj Noleta, sa 6-2 5-2, na 5-7. :roll:
Genius, outrageous, the best ever! RF!

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 17 maj 2013, 16:05

Jel to prpa @retro, Rafa čeka u finalu. :mrgreen:
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 17 maj 2013, 16:09

Ma jok, zeljno iscekujem mec Nadala i Noleta u 1/2. :mrgreen:

Previse defanzivan Novak.

Ali nista nije ovdje gotovo, Berdych ce imati jos jednu crnu rupu do kraja seta.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 17 maj 2013, 16:14

Ma kakva crnu rupa gotov je Novak ovdje,sad ce jos jedan brejk.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 17 maj 2013, 16:16

I ja sam priželjkivao njihov meč, ali očito mrka kapa. Ako Novak ovdje ispadne, Rogerove šanse za titulu se drastično smanjuju. Iako su i Novak i Rafa favoriti protiv Federera na šljaci, protiv prvog ima koliko-toliko realne šanse za pobjedu, dok protiv drugog i ne baš.

Ko zna, možda je i Ferrer spremio neko iznenađenje, ili ćemo tu čast ostaviti Janowiczu večeras. :mrgreen:
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 17 maj 2013, 16:19

formance je napisao/la:I ja sam priželjkivao njihov meč, ali očito mrka kapa. Ako Novak ovdje ispadne, Rogerove šanse za titulu se drastično smanjuju. Iako su i Novak i Rafa favoriti protiv Federera na šljaci, protiv prvog ima koliko-toliko realne šanse za pobjedu, dok protiv drugog i ne baš.

Ko zna, možda je i Ferrer spremio neko iznenađenje, ili ćemo tu čast ostaviti Janowiczu večeras. :mrgreen:
Ne sluti :x :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 17 maj 2013, 16:25

Servis ga vadi, malo mu je falilo da opet chokne ko inace.

Niko ne pobjeduje Berdycha 12 puta zaredom. :mrgreen:

45 winnera Berdycha na kraju, dovoljno govori kako je bez dubine igrao Novak, sve kratke loptice.

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 17 maj 2013, 16:39

Ode NOLE na pripreme za RG....ovaj komentatore na Sport klubu neće priznat da neko može Novaka nadigrat,,,,njemu je gore nego Đokoviću.... :lol: :lol:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 maj 2013, 16:41

pu krepo krepani... ko je sada kriv? rupa? sunce, mjesec? dođeš mi 180 €....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 17 maj 2013, 16:48

Ocami kako ga covjek mlatnu,komentatoru kriv navijac i rupa na terenu. :lol:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 17 maj 2013, 16:49

formance je napisao/la:Ako Novak ovdje ispadne, Rogerove šanse za titulu se drastično smanjuju. Iako su i Novak i Rafa favoriti protiv Federera na šljaci, protiv prvog ima koliko-toliko realne šanse za pobjedu, dok protiv drugog i ne baš. :mrgreen:
Gledaš li ti uopšte ostale matcheve ili samo na slijepo pričaš? Rafa je bio zreo za ispadanje več juče protiv Gulbisa, koji ga je u prvom setu doslovno masakrirao u svakom aspektu igre. I to na šljaci. Dok je Federer rutinski odradio oba matcha, bez ikakvog naprezanja u manje od sata. Servis mu je u oba matcha bio fenomenalan, igrao je agresivno, sa jako malo grešaka. Minimalno će doći do finala, a skoro sam pa siguran da uzima titulu.
Zadnja izmjena: kokakolas, dana/u 17 maj 2013, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 maj 2013, 16:51

Kako se kvalitetno raspao ja ne verujem. :lol: :lol: Haj da je ovo Berdych uradio pa i da ne bude toliko cudo,ali Djokovic da prospe 6:2,5:2 i servis nije cesta pojava. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 maj 2013, 16:58

kokakolas je napisao/la:
formance je napisao/la:Ako Novak ovdje ispadne, Rogerove šanse za titulu se drastično smanjuju. Iako su i Novak i Rafa favoriti protiv Federera na šljaci, protiv prvog ima koliko-toliko realne šanse za pobjedu, dok protiv drugog i ne baš. :mrgreen:
Gledaš li ti uopšte ostale matcheve ili samo na slijepo pričaš? Rafa je bio zreo za ispadanje več juče protiv Gulbisa, koji ga je u prvom setu doslovno masakrirao u svakom aspektu igre. I to na šljaci. Dok je Federer rutinski odradio oba matcha, bez ikakvog naprezanja u manje od sata. Servis mu je u oba matcha bio fenomenalan, igrao je agresivno, sa jako malo grešaka. Minimalno će doći do finala, a skoro sam pa siguran da uzima titulu.
ne, pravo pitanje je pratiš li ti tenis duže od 6 mjeseci?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 17 maj 2013, 17:03

kokakolas je napisao/la:Gledaš li ti uopšte ostale matcheve ili samo na slijepo pričaš?
Na slijepo.
kokakolas je napisao/la:Rafa je bio zreo za ispadanje več juće protiv Gulbisa,
Rafa je bio zreo za ispadanje i 2009 u polufinalu Ozija, dok je Federer manje-više rutinski došao do finala, pa šta se desilo ?! :mrgreen:

Federer je 2006 na istom ovom turniru odigrao najbolji meč svoje karijere na šljaci i nije uspio pobijediti Nadala. Ako temeljiš svoja očekivanja od Federera na osnovu mečeva protiv Staracea ili Simona, a ne na H2H-u Fedala, onda samo nastavi uz želju da se previše ne razočaraš u nedelju. ;)

Gulbis je sa igrom sličnom jučerašnjom dobio Federera u Rimu prije 3 godine, vjerovatno bi i jučer da su igrali. Zašto za pobjedu protiv Rafe na šljaci treba 'malo' više od odlične igre, je druga stvar i tu leži ključ njegovog uspjeha na ovoj podlozi.

Federer će osvojiti titulu jedino ako preko puta mreže ne bude Rafael Nadal. Ako bude, dajem mu 10% šansi.

Profesionalnitenis.com

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 17 maj 2013, 17:04

DANTES je napisao/la:
kokakolas je napisao/la:
ne, pravo pitanje je pratiš li ti tenis duže od 6 mjeseci?
Hahah, ironije Bože dragi... Ignorisati trenutnu formu i uzimati u obzir samo rezultate iz prošlosti je dobitna kombinacija, nema šta. Onda bi Nole trebao biti u finalu, gdje je sad? Andy ispade u prvom krugu, koji je ono na ATP listi? Mogao bi još nastaviti, ali ti si izgleda pronašao recept za prognoziranje rezultata :lol:
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 17 maj 2013, 17:06

@formance

Kad ne gledas meceve, nego pratis preko scoreboarda. :mrgreen:

Klare

Post Postao/la Klare » 17 maj 2013, 17:13

Paire će da kuca na vrata najboljim.

Kako je jučer delpa ritmom ubio :o ,
nema čekanja, hebanja te lopte, uzmi je u ruku i ekspresno serviraj,
čak je delpo na njegov servis tajm-aut tražio :lol: , nije znao odkuda to sijeva,
a udarci su fenomenalni, i ima ovaj Paire još jednu zanimljivost :arrow: servis protivnika čeka u potpuno uspravnom položaju.

A danas nastrada i ovaj Španac ki Real od Njemaca. :mrgreen:

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 17 maj 2013, 17:19

Kakvi kompleksi pucaju Ferrera, tri break lopte, jedan zicer, sve promasio.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.