FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TeaM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TeaM87 » 17 maj 2013, 15:31

pokrenuta inicijativa za priznavanje titule iz 1964.
FKŽ !

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 17 maj 2013, 15:33

Ljudi ja nemogu da vjerujem da se vi cudite odkud sirokom takvi uslovi...ti koji ulazu pare u siroki brijeg sta mislite odakle I'm te pare? To su pare koje su zaradili za vrijeme rata tako sto su zaustavljali konvoje sa hranom(humanitarnom pomoci) namijenjene ljudima u opkoljenom sarajevu I centralnoj bosni...to su preprodavali I onda su iskoristili tu prljavu lovu pa nakon rata otvorili raznorazne distribucijske firme ...kad tome dodate I sverc cigaraama kako za vrijeme rata tako I nakon onda stvarno neznam sta vas zacudzuje toliko sto je siroki brijeg jedna od najrazvijenih opcina u bih u svakom pogledu?

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 17 maj 2013, 15:33

TeaM87 je napisao/la:pokrenuta inicijativa za priznavanje titule iz 1964.
Izvor? Ako je tako, sve pohvale!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 17 maj 2013, 15:36

gruezi je napisao/la:Ljudi ja nemogu da vjerujem da se vi cudite odkud sirokom takvi uslovi...ti koji ulazu pare u siroki brijeg sta mislite odakle I'm te pare? To su pare koje su zaradili za vrijeme rata tako sto su zaustavljali konvoje sa hranom(humanitarnom pomoci) namijenjene ljudima u opkoljenom sarajevu I centralnoj bosni...to su preprodavali I onda su iskoristili tu prljavu lovu pa nakon rata otvorili raznorazne distribucijske firme ...kad tome dodate I sverc cigaraama kako za vrijeme rata tako I nakon onda stvarno neznam sta vas zacudzuje toliko sto je siroki brijeg jedna od najrazvijenih opcina u bih u svakom pogledu?
hajde da se kladimo da u sarajevu ima vise ratnih profitera nego u sirokom,tvoje razmisljanje je ono koje vlada u napacenoj nam drzavi zato nismo makli centa zadnih 15 god,evo ti Zenica ima infrastrukturu,a nesto ne znam da su konvoji ovda prolazili i sl. a opet sto nam vrijedi? sredine u kojima ziivmo su primitivne i bombardovane informacijama kakve odgovaraju ljudima koji su na vlastima u svim dijelovima BIH,kojima opet ovo stanje odgovara
a i izmiruju redovne obaveze prema drzavi dok ovi preposteni duzni do neba
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 17 maj 2013, 16:16, ukupno mijenjano 3 puta.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 17 maj 2013, 15:38

kvalitet je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:pokrenuta inicijativa za priznavanje titule iz 1964.
Izvor? Ako je tako, sve pohvale!
http://www.radi.osarajevo.ba/novost/112 ... sedam-puta" onclick="window.open(this.href);return false;

ipak i ove godine slavimo 2 titule :lol:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 17 maj 2013, 15:43

Fudbalski klub Željezničar pokrenuo je inicijativu za priznavanje titule prvaka osvojene iz 1946. godine kao svoje 8. titule državnog prvaka, saopćeno je danas iz kluba s Grbavice.

Plavi su, naime, prve godine nakon završetka Drugog svjetskog rata igrali prvenstvo Narodne republike Bosne i Hercegovine i osvojili ga pobjedom nad banjalučkim Borcem u finalu. Republičko prvenstvo jedino je legitimno fudbalsko takmičenje iz te godine na prostoru naše zemlje i kao takvo, kako su naglasili u klubu iz Zvorničke 27, zaslužuje da bude uvršteno na spisak Željinih osvojenih naslova prvaka.

Sličnu inicijativu pokrenuo je i Hajduk prije dvije godine, a postupak se odnosio na Republičko prvenstvo iz 1945. godine, a Hrvatsko športsko društvo tu je titulu Bilima priznalo nakon što je splitski klub dostavio svu traženu dokumentaciju.

Željezničar će se u narednim danima obratiti Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine, a sve su prilike da će se u vitrinama najtrofejnijeg bosanskohercegovačkog kluba broj trofeja povećati već do početka naredne takmičarske sezone.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 17 maj 2013, 15:45

SamoZeljo je napisao/la:Fudbalski klub Željezničar pokrenuo je inicijativu za priznavanje titule prvaka osvojene iz 1946. godine kao svoje 8. titule državnog prvaka, saopćeno je danas iz kluba s Grbavice.

Plavi su, naime, prve godine nakon završetka Drugog svjetskog rata igrali prvenstvo Narodne republike Bosne i Hercegovine i osvojili ga pobjedom nad banjalučkim Borcem u finalu. Republičko prvenstvo jedino je legitimno fudbalsko takmičenje iz te godine na prostoru naše zemlje i kao takvo, kako su naglasili u klubu iz Zvorničke 27, zaslužuje da bude uvršteno na spisak Željinih osvojenih naslova prvaka.

Sličnu inicijativu pokrenuo je i Hajduk prije dvije godine, a postupak se odnosio na Republičko prvenstvo iz 1945. godine, a Hrvatsko športsko društvo tu je titulu Bilima priznalo nakon što je splitski klub dostavio svu traženu dokumentaciju.

Željezničar će se u narednim danima obratiti Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine, a sve su prilike da će se u vitrinama najtrofejnijeg bosanskohercegovačkog kluba broj trofeja povećati već do početka naredne takmičarske sezone.
Ipak dupla :D

i kad neko kaže da se ne čita ovaj forum :D

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 17 maj 2013, 15:46

:lol: :lol: :lol: ,kako ce ovo podnijeti ovi sto nas ne mogu nikako.samo mi slavimo 2 titule u jednoj godini.Babuka sredio...
DRZAVA ZELJO
SLOBODA NAVIJAČIMA

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 17 maj 2013, 15:52

@ciza
Dobro ti je covjek napisao sta se pravis lud.
Sve pare koje se uplacuju u Sarajevu u kladionicama ide njima da ulazu, a vamo ima ratnih profitera samo sto budala moze porediti Siroki i Sarajevo kao grad.
Tamo je lakse uloziti u kamp, stadion bilo sta jer se tali 5 ljudi, a vamo da bi ulozio u nesto dok prodes nekakve procedure, papire i sranja ne mozes nista i ljudi nece da se upustaju u to, imaju pametnijih poslova, koji u Sirokom nema i sl. gradovima.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 17 maj 2013, 15:56

Znam da ovdje ima ljudi koji imaju veze sa oficijelnom stranicom kluba pa bi ih zamolio da onu staru domenu .com preusmjere na novu ili posalju obavjest svim vecim portalima da imamo novu stranicu.
Npr. odes na soccerway i kliknes na zelju, ispod grba link za oficijelnu stranicu, kliknes i otvori ti praznu staru stranicu. To se vrlo lako moze preusmjeriti.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 maj 2013, 15:57

gruezi je napisao/la:Ljudi ja nemogu da vjerujem da se vi cudite odkud sirokom takvi uslovi...ti koji ulazu pare u siroki brijeg sta mislite odakle I'm te pare? To su pare koje su zaradili za vrijeme rata tako sto su zaustavljali konvoje sa hranom(humanitarnom pomoci) namijenjene ljudima u opkoljenom sarajevu I centralnoj bosni...to su preprodavali I onda su iskoristili tu prljavu lovu pa nakon rata otvorili raznorazne distribucijske firme ...kad tome dodate I sverc cigaraama kako za vrijeme rata tako I nakon onda stvarno neznam sta vas zacudzuje toliko sto je siroki brijeg jedna od najrazvijenih opcina u bih u svakom pogledu?
Jest to su te pare :lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 17 maj 2013, 16:02

Kevin je napisao/la:
Post godine. :lol:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 17 maj 2013, 16:07

Ne mogu vjerovat sta napisa :lol:
Otidji u market i okreni proizvode pa vidi ko su uvoznici 90% Siroki i okolna mjesta, otidji u neku kladionicu i vidi gdje je sjediste da ne nabrajam dalje i ne idem u polikitu ;)
Trenutno se pare vrte u tom djelu Hercegovine ljudi poduzetni i jos malo ulazu u sport kako bi mogli.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 17 maj 2013, 16:08

Što se tiče usporedbe Željezničar - Široki, evo mislim da je dovoljno glede same organizacije pogledati samo ovo:
(Kako čiste stolice na otkrivenoj tribini! Samo se sjetite kako izgledaju naše stolice godinama još na sjevernoj natkrivenoj tribini. To je sramota za sve koji su zaduženi za održavanje stadiona...)

slika

I pitanje još jedno: Vidio sam da će se ove godine slaviti i ispred Vječne vatre organizovano na jednoj FB grupi. Je li istina? Bilo bi logično i dobro...
Osim - drugo ime za Želju !

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 17 maj 2013, 16:10

nije istina,nigdje nema zvanicno saopstenje ;)
Željeznicar za život cijeli !

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 17 maj 2013, 16:12

Propuh ti ili si slijep ili neznas citat...odakle I'm pare za te kladionice I te uvoz-izvoz kompanije? Sta mislis?

CARSON

Post Postao/la CARSON » 17 maj 2013, 16:15

danas me 10 ljudi pitalo sta cemo za vikend i ja im kazem da je proslava da ce tifa pjevati oni pojma nemaju mi jedino sto mozemo da uradimo da od ranog jutra se aktiviramo salove ,zastave dresove i to je to

FORZA ZELJO
Kontakt:

Post Postao/la FORZA ZELJO » 17 maj 2013, 16:16

Mancini je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
Post godine. :lol:
Covjek jeste mozda malo previse otisao u historiju i detalje, ali ako mislite da je Siroki nastao poslije rata od cistih i zaradjenih para, onda smo mi svi ovdje majmuni ;)

Hoce li sutra biti tekme za nas koje nismo u stanju doci i proslaviti titulu na Grbavici ?
BAS SVE TI DAJEMO.....

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 17 maj 2013, 16:17

IMA NA BHT PRENOS ;)
Željeznicar za život cijeli !

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 17 maj 2013, 16:21

jesul ciste ili nisu,to niko 100% ne zna,a sto mislis da su nase ili tvoje cisce od njihovih,a al nema veze sto su oni cisti peed drzavom al mi posteni smo duzni milione i gledamo sve nacine kako da ih ne platimo

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: hotonjskimaher, pinki, Vanja8, voltron30 i 49 gostiju.