FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Zna se odavno da vi imate najbolje uslove u i infrastrukturu u bih. Zavidim vam.
htio sam reć, ne moraju to biti bazeni, saune i sta ja znam..što nema ni Široki, ali ovo što ima je drama za klubove u regiji, a kamoli u BiH..terabajt je napisao/la:Zna se odavno da vi imate najbolje uslove u i infrastrukturu u bih. Zavidim vam.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ja kada gledam slike kako drugi napreduju a mi stojimo u mjesto, ajde jos gore da bude, makar da stojimo, nego idemo duplje i duplje po pitanju uslova, meni se zaista zaplace...gollum je napisao/la:Prema nekoliko postova, vidim da su se neki previse uspavali u ovom sveopcem neradu i stagnaciji, pa ne vide koliko su drugi ispred nas po uslovima. U nastavku posta mozete pogledati trening-kampove dva ovdje cesto spominjana kluba i jednog iz susjedstva. Za desetak godina se u klupskom fudbalu necemo usudjivati niti porediti sa Gruzijom, bit ce to drugi svijet za nas.
http://www.fcbate.by/en/club/base
http://www.fcdinamo.ge/en/club/training-ground
http://www.fkvojvodina.rs/stadion/fc-vujadin-boskov/

zamislite da je spojiti infrastrukturu, organiziranost, poslovanje Širokog i marketing, masu navijača, simpatizera Želje u jedno! 

likusa je napisao/la:kolko god bice i velika kazna za baklje ,pa se nadam vecoj posjeti pa da klub zaradi makar nestaterabajt je napisao/la:Bice ko i svaki put oko 10 000 .
Stvarno nemogu da vjeujem kakav nam je marketing da nigdje nema poziva za SPEKTAKL PROSLAVA SAMPIONA
stvarno sam razocaran FUJ
Hahah lijepo je sanjati. Al stignut cemo mi vas ne sikiraj se za koju godinuKevin je napisao/la:zamislite da je spojiti infrastrukturu, organiziranost, poslovanje Širokog i marketing, masu navijača, simpatizera Želje u jedno!

Slazem se sa carsonom imamo marketing na nivou kantonalca. zeljo tv ovo ono a nista po gradu i na tv-u za proslavu titule.
Mi smo iza Bjelorusije, Gruzije i svih drugih zemalja milionima godina daleko, naši se političari bave vjerama nacijama i džamijama, glupošću nevidženom ne da nešto reklamira BIH u pozitivnom svjetlu, a to je fudbal, putovanja i druženja.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
sport, prirodne ljepote, turizam, team building itd itdzeljooooo je napisao/la:Mi smo iza Bjelorusije, Gruzije i svih drugih zemalja milionima godina daleko, naši se političari bave vjerama nacijama i džamijama, glupošću nevidženom ne da nešto reklamira BIH u pozitivnom svjetlu, a to je fudbal, putovanja i druženja.
Oci mi ispadose nad onim slikama jbt. Poslije onoga tacno covjek ne zna kako da ocekuje da ovi igraci izbace bilo koga u Evropi. Naravno, nit igraju bazeni, nit bilo sta drugo, ali uslovi u kojima se razvijaju njihovi igraci, u odnosu na ove nase, nebo i zemlja. Dajte nam te pare od UEFA-e i nek odmah pocne nasa liga, tu smo ko svoj na svom. Nemoj Boga ti da putujemo po bijelom svijetu i nadamo se da nas ne napucaju puno. Lijepo je biti optimista, takvi jedino i uspiju u zivotu, al ove godine su nam sanse po meni bas tanke. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Sjecam se prosle god. kad su najavili onu grupu za proslavu to je ovdje bio val nezadovoljstva o neprofesionalnosti bla bla bla,a sad nam ogranizovase Tifu i niko ni da pohvali...cudan smo mi narod 
Joj Mime : Cupavi mangup Amar
danas nja epizoda extra

Joj Mime : Cupavi mangup Amar

danas nja epizoda extra

Željeznicar za život cijeli !
likusa je napisao/la:Sjecam se prosle god. kad su najavili onu grupu za proslavu to je ovdje bio val nezadovoljstva o neprofesionalnosti bla bla bla,a sad nam ogranizovase Tifu i niko ni da pohvali...cudan smo mi narod
20 godina od kada je Grbavica zapaljena deset dana smo imali vremena da se raja pozove na proslavu TITULE to nije uradjeno i ja sam nezadovoljan ,sto Tifa pjeva je ekstra ali se pitam da li bi pjevao da nema koncert?
Bi pjevao da mu se plati sto je sasvim normalno,a ovako sig je dobio popust na stadion za koncert da pjeva na proslavi. Po meni je to uprava dobro odradila al je zakazano sto se tice medijsog pozivanja na proslavu.CARSON je napisao/la:likusa je napisao/la:Sjecam se prosle god. kad su najavili onu grupu za proslavu to je ovdje bio val nezadovoljstva o neprofesionalnosti bla bla bla,a sad nam ogranizovase Tifu i niko ni da pohvali...cudan smo mi narod
20 godina od kada je Grbavica zapaljena deset dana smo imali vremena da se raja pozove na proslavu TITULE to nije uradjeno i ja sam nezadovoljan ,sto Tifa pjeva je ekstra ali se pitam da li bi pjevao da nema koncert?
Nazalost, Kevine tek bi onda možda bili u rangu malo jačih timova iz regiona, al na nama je da se nadamo da će biti bolje i da će se i kod nas situacija promjeniti na bolje.Kevin je napisao/la:zamislite da je spojiti infrastrukturu, organiziranost, poslovanje Širokog i marketing, masu navijača, simpatizera Želje u jedno!
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
to si upravuterabajt je napisao/la:Bi pjevao da mu se plati sto je sasvim normalno,a ovako sig je dobio popust na stadion za koncert da pjeva na proslavi. Po meni je to uprava dobro odradila al je zakazano sto se tice medijsog pozivanja na proslavu.CARSON je napisao/la:likusa je napisao/la:Sjecam se prosle god. kad su najavili onu grupu za proslavu to je ovdje bio val nezadovoljstva o neprofesionalnosti bla bla bla,a sad nam ogranizovase Tifu i niko ni da pohvali...cudan smo mi narod

Željeznicar za život cijeli !
svaka cast na ovom zeljo tv, i mobilizaciji svih eminetnijih (kako sarajeva tako i BIH )ljudi koji se deklariraju kao navijaci zelje,kako kroz sirenje popularnosti tako i uticaj na ljude da dolaze na utakmice, koliko ti ima ili ce imat stvarnog odjeka nije ni bitno al je dobar nacin
-
- Kontakt:
zeleno ti je razmisljanje Kevine! nemas pojma koliko nisi u pravu, upravo ta masa ljudi i navijaca KOLIKO JE DOBRA TOLIKO I NIJE, vjeruj puno je lakse biti organizovan kada si iz mjesta kao sto je Široki nego da si iz Sa/Ze/Tz. Kada bi se spojili znaj da bi raznorazni lesinari koji kruze oko klubova iz ovih nabrojanih mjesta razbucali i tu vasu infrastrukturu i organizaciju. Naravno, ovo se sve odnosi na BiH/Balkan, na zapadu je ovo sve nezamislivoKevin je napisao/la:zamislite da je spojiti infrastrukturu, organiziranost, poslovanje Širokog i marketing, masu navijača, simpatizera Želje u jedno!

"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Jos uvjek smo glavni krivici sto pitari nemaju pehara od 2007., također krivi sto drugi ne mogu nista postici u ovoj ligi. Pa dokle cemo samo mi biti krivi a niko da pogleda u svoje dvorsite i uoci problem.
Mi smo titulu osvojili bez pola tima, uz povrede kljucnih igraca, ako se sad adekvatno pojacamo to ce ici jos lakse. Ja se nadam da cemo mi vremenom postati ono sto je Dinamo u HNL-u, titula je siguran pohod, a preostaje "građenje" i uigravanje tima za europu.
Mi smo titulu osvojili bez pola tima, uz povrede kljucnih igraca, ako se sad adekvatno pojacamo to ce ici jos lakse. Ja se nadam da cemo mi vremenom postati ono sto je Dinamo u HNL-u, titula je siguran pohod, a preostaje "građenje" i uigravanje tima za europu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Iduca sezona nam je jedna od bitnijih u zadnjih nekoliko godina( da ne pretjeram
). Ako osvojimo titulu, velike su sanse da cemo biti nosioci u 2. pretkolu lige prvaka. To odma znaci i vece sanse za prolaz u trece pretkolo.Ako nam se posreci ( kao sto se posrecilo mariboru prosle godine s dudelangeom) mozemo proci i u cetvrto uzeti i ogromne pare ( za nase uslove) od tv prava, a i kada ispadnemo udjemo u grupnu fazu EL. A i ako ispadnemo u 3. pretkolu LP idemo u Play off EL i tu ima dosta atraktivnih protivnika pa se mogu uzeti fine pare.
Znaci , ako osvojimo u iducoj sezoni titulu i prodjemo to 2 pretkolo, klub moze da se izdigne iz ovog sivila + mozemo racunati i na transfer Dzeke mozda vec ovog ljeta.Mogao bi ovo biti fin period za klub

Znaci , ako osvojimo u iducoj sezoni titulu i prodjemo to 2 pretkolo, klub moze da se izdigne iz ovog sivila + mozemo racunati i na transfer Dzeke mozda vec ovog ljeta.Mogao bi ovo biti fin period za klub

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!