Neutral je napisao/la:Ne znam da li je Željo prodao tu utakmicu ili ne, ne želim dušu griješiti ali Gušo je u ovoj situaciji izgledao zaista čudno, u neku ruku i komično.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Neutral je napisao/la:Ne znam da li je Željo prodao tu utakmicu ili ne, ne želim dušu griješiti ali Gušo je u ovoj situaciji izgledao zaista čudno, u neku ruku i komično.
e hajd samo obijasni afere i to da se neko snalazi dobro van terena na osnovu cega taj zakljucak plod maste ili nezadovoljstva ?Hordas Doboj je napisao/la: Tema cijele price je malo nezgodna pa je tesko iznijeti cinjenice. Recimo naveo sam ti primjer utakmica Zeljeznicara i SB protiv Radnika, ali opet to nije cinjenica niti argument. Realno nemoguce je to dokazati bez dokaza, nit pokusavam. Samo idem logikom i iznosim svoje misljenje.
Sto se tice tih duela, 27 od 48 bodova i nije neka dominacija, realno. Zato govorim da je vecina navijaca Zeljeznicara u blagoj zabludi. Jednostavo Vi uzimate titule na tim sitnim tekmama. Imate Amara koji se odlicno snalazi u ligi poput ove i na terenu i jos vaznije "izvan" terena. I to je cinjenica. Al prica o nekoj dominaciji igrackim kadrom ili u bilo kom drugom segmentu je pretjerivanje.
Recimo sjecam se kad je Amar dosao, da je rekao da ce mu trebati 3 godine da bi se pricalo o nekom ulasku u grupnu fazu. A nakon 4 godine vi i dalje tapkate u mjestu.
Jednostavno liga kompletna stagnira pa cak i nazaduje kako vrijeme prolazi. A ove afere samo pogorsavaju ionako prelose stanje.
Dzaba sto je kod nas repka usminkana kad nam je liga katastrofa i nije se promjenila nista u odnosu 5 godina unazad, a to itekako zabrinjava, bar mene.
Podhitno osnovat neku organizaciju koja ce se baviti samo namjestanjem utakmica. Tek tad bi mogli da razmisljamo o poboljsanju cjelokupne situacije.
Obezbjedili titulu 4 kola prije kraja, osvojili kup i kao slag na tortu poslali slobodu u cvajtu. Sezona iz snova.Probisvjet je napisao/la:Moj komsija bez desne ruke bi ovo odbranio.![]()
![]()
[youtube][/youtube]
izvini al odskaceteHordas Doboj je napisao/la:@pile
Maste
@muXmania
Niko nije ni rekao da mi odskacemo od bilo kojeg kluba
pa mi odskacemo evo uzimamo redovno titule to ne radi ni jedan drugi klub! Bolje da je mase nekako je bazazlenijeHordas Doboj je napisao/la:@pile
Maste
@muXmania
Niko nije ni rekao da mi odskacemo od bilo kojeg kluba
Obrati pažnju na boldirano. Opet se služiš poluistinama (da ne kažem lažima). Prvih osam ekipa, iz čega proizilazi da igraš 7+7 utakmica, što na kraju daje mogućnost osvajanja maksinalno 42 boda, a ne kako si ti naveo 48 (ne možeš igrati sam protiv sebe i osvajati bodove). Tačno je da smo osvojili 27 bodova, ali ne od mogućih 48 kako si ti naveo, nego od mogućih 36, koliko je do sada odigrano. Imaju se igrati još dvije (za Želju nebitne tekme) Leotar kući i Široki u gostima.Hordas Doboj je napisao/la:Tema cijele price je malo nezgodna pa je tesko iznijeti cinjenice. Recimo naveo sam ti primjer utakmica Zeljeznicara i SB protiv Radnika, ali opet to nije cinjenica niti argument. Realno nemoguce je to dokazati bez dokaza, nit pokusavam. Samo idem logikom i iznosim svoje misljenje.avlami97 je napisao/la:@hordaš doboj, Opet si površan. Ne služiš se argumentima-činjenicama. Napisao si da je Željo blokiran u 5-6 utakmica od 28, a navukao si jedva 4, a dobro znaš da Željo još nije igrao drugu tekmu sa leotarom. utakmica u Bijeljini nije bila blokiran, znam to jer sam je ja igrao (Premier). Dođosmo do dvije utakmice Trebinje i Prijedor. To je mnogo manje od onoga što si ti naveo. Znam da je Željo u fokusu, zbog rezultata koje ostvaruje. U zadnje četiri godine Željo je četiri puta u finalu KUPa (dva puta osvajač) i u te zadnje četiri godine (tri titule prvaka BIH). Priznaćeš nije malo.
Govoriš o ekipama iz vrha i kao Željo protiv istih nema uspjeha. Željo je osvojio od 6 mogućih 1 bod protiv Sarajeva (moraš priznati da vas je Bandović spasio, a na Koševu Bešlijin promašaj), protiv Borca 3 boda, Olimpica 6 bodova, Čelika 4 boda, Široki 3 boda (igrali do sada jednu tekmu), Slavija 6 bodova, Zrinjski 1 bod (ali smo ih po nas u tom trenutku puno važnijoj utakmici u KUPU u Mostaru u polufinalu klepili 2:0), Leotar 3 boda (igrali jednu tekmu do sada). To je prvih 8 ekipa na tabeli.
Je li ja sada trebam reći da ste Vi lošiji od Čelika, samo zato što ste protiv njih osvojili 1 bod? Je li trebam reći da je Gradina u Vašem rangu, samo zato što ih niste uspjeli pobjediti u Srebreniku ili jedan Radnik iz Bijeljine koji vam je očitao lekciju iako ste gol dali rukom (Hadžić). Itd... itd....
Malo više objektivnosti ne bi Vam škodilo....
Sada ćeš Ti spomenuti Evropu, a dobro znaš da igranje u pretkolima LP i igranje u EL nije isto. Mi kada smo igrali pretkola EL smo izbacili jedan Šerif, ali svi znamo da to nije onaj Šerif koji je godinu dana prije toga izbacio Dinamo ZG. Na kraju krajeva natjecanja su različita, pa samim tim i kvalitet ekipa sa kojima se igra. To zna UEFA i zbog toga je Željo prošle godine ostvario isti koeficijent kao i Sarajevo, a Vi se naigrali u Evropi, a Željo ispao od prve ekipe na koju je naletio.
Pokušaj biti objektivniji, neće ti škoditi.
Sto se tice tih duela, 27 od 48 bodova i nije neka dominacija, realno. Zato govorim da je vecina navijaca Zeljeznicara u blagoj zabludi. Jednostavo Vi uzimate titule na tim sitnim tekmama. Imate Amara koji se odlicno snalazi u ligi poput ove i na terenu i jos vaznije "izvan" terena. I to je cinjenica. Al prica o nekoj dominaciji igrackim kadrom ili u bilo kom drugom segmentu je pretjerivanje.
Recimo sjecam se kad je Amar dosao, da je rekao da ce mu trebati 3 godine da bi se pricalo o nekom ulasku u grupnu fazu. A nakon 4 godine vi i dalje tapkate u mjestu.
Jednostavno liga kompletna stagnira pa cak i nazaduje kako vrijeme prolazi. A ove afere samo pogorsavaju ionako prelose stanje.
Dzaba sto je kod nas repka usminkana kad nam je liga katastrofa i nije se promjenila nista u odnosu 5 godina unazad, a to itekako zabrinjava, bar mene.
Podhitno osnovat neku organizaciju koja ce se baviti samo namjestanjem utakmica. Tek tad bi mogli da razmisljamo o poboljsanju cjelokupne situacije.
Lapsus. Upravu si. Dominirate cisto posteno, bez po mutne radnju. Mi smo u zabludi i to zestokoj. Odskacete od svih klubova u svim segmentima.avlami97 je napisao/la:Obrati pažnju na boldirano. Opet se služiš poluistinama (da ne kažem lažima). Prvih osam ekipa, iz čega proizilazi da igraš 7+7 utakmica, što na kraju daje mogućnost osvajanja maksinalno 42 boda, a ne kako si ti naveo 48 (ne možeš igrati sam protiv sebe i osvajati bodove). Tačno je da smo osvojili 27 bodova, ali ne od mogućih 48 kako si ti naveo, nego od mogućih 36, koliko je do sada odigrano. Imaju se igrati još dvije (za Želju nebitne tekme) Leotar kući i Široki u gostima.Hordas Doboj je napisao/la:Tema cijele price je malo nezgodna pa je tesko iznijeti cinjenice. Recimo naveo sam ti primjer utakmica Zeljeznicara i SB protiv Radnika, ali opet to nije cinjenica niti argument. Realno nemoguce je to dokazati bez dokaza, nit pokusavam. Samo idem logikom i iznosim svoje misljenje.avlami97 je napisao/la:@hordaš doboj, Opet si površan. Ne služiš se argumentima-činjenicama. Napisao si da je Željo blokiran u 5-6 utakmica od 28, a navukao si jedva 4, a dobro znaš da Željo još nije igrao drugu tekmu sa leotarom. utakmica u Bijeljini nije bila blokiran, znam to jer sam je ja igrao (Premier). Dođosmo do dvije utakmice Trebinje i Prijedor. To je mnogo manje od onoga što si ti naveo. Znam da je Željo u fokusu, zbog rezultata koje ostvaruje. U zadnje četiri godine Željo je četiri puta u finalu KUPa (dva puta osvajač) i u te zadnje četiri godine (tri titule prvaka BIH). Priznaćeš nije malo.
Govoriš o ekipama iz vrha i kao Željo protiv istih nema uspjeha. Željo je osvojio od 6 mogućih 1 bod protiv Sarajeva (moraš priznati da vas je Bandović spasio, a na Koševu Bešlijin promašaj), protiv Borca 3 boda, Olimpica 6 bodova, Čelika 4 boda, Široki 3 boda (igrali do sada jednu tekmu), Slavija 6 bodova, Zrinjski 1 bod (ali smo ih po nas u tom trenutku puno važnijoj utakmici u KUPU u Mostaru u polufinalu klepili 2:0), Leotar 3 boda (igrali jednu tekmu do sada). To je prvih 8 ekipa na tabeli.
Je li ja sada trebam reći da ste Vi lošiji od Čelika, samo zato što ste protiv njih osvojili 1 bod? Je li trebam reći da je Gradina u Vašem rangu, samo zato što ih niste uspjeli pobjediti u Srebreniku ili jedan Radnik iz Bijeljine koji vam je očitao lekciju iako ste gol dali rukom (Hadžić). Itd... itd....
Malo više objektivnosti ne bi Vam škodilo....
Sada ćeš Ti spomenuti Evropu, a dobro znaš da igranje u pretkolima LP i igranje u EL nije isto. Mi kada smo igrali pretkola EL smo izbacili jedan Šerif, ali svi znamo da to nije onaj Šerif koji je godinu dana prije toga izbacio Dinamo ZG. Na kraju krajeva natjecanja su različita, pa samim tim i kvalitet ekipa sa kojima se igra. To zna UEFA i zbog toga je Željo prošle godine ostvario isti koeficijent kao i Sarajevo, a Vi se naigrali u Evropi, a Željo ispao od prve ekipe na koju je naletio.
Pokušaj biti objektivniji, neće ti škoditi.
Ove "afere" koje navodiš su samo "afere" u glavama ljudi koji pokušavaju opravdati nerealne ambicije klubova za koje navijaju.
Željo je i ovoga proljeća pokazao da je najbolji o čemu govori tabela "proljeća", a ne Borac iliti Čelik o čemu govore forumaši, neinformisani novinarčići, te bard TV novinarstva IGOR KRISTIĆ
Opaa, zeljine djevojkelikusa je napisao/la:izvini al odskaceteHordas Doboj je napisao/la:@pile
Maste
@muXmania
Niko nije ni rekao da mi odskacemo od bilo kojeg klubani jedan klub kao vi ne najavljuje pohode na titule,kupove,duple krune,dize se u nebo prvih 5 kola i onda paf Željo kriv .... žalosno je vise iz godine u godinu vase razne price i teorije
Smori se haveru, Kur'ana miterabajt je napisao/la:Hordas doboj@ nek si napokon priznao.
Liga je takva kakva jeste sa svojom kvalitetom i timovima mnogo slaba za europske utakmice. Mora se raditi, ulagati, a kod nas to tesko ide.Probisvjet je napisao/la:Premijer liga BiH - opcenito smijesna. Pokazace evropske utakmice.
Kakva je 1. liga Federacije?Probisvjet je napisao/la:Premijer liga BiH - opcenito smijesna. Pokazace evropske utakmice.
prva liga federacije je u rangu igranja lopte ispred zragdemuXmania je napisao/la:Kakva je 1. liga Federacije?Probisvjet je napisao/la:Premijer liga BiH - opcenito smijesna. Pokazace evropske utakmice.
koliko god ovi jedni tvrde da je "kao " zeljo neregularan ,toliko opet slicni tebi tvrde da je sve regualrno i da je liga kvalitetna iskljucivo jer je zeljo prvak iste,kad bi i jedni i drugi malo sveli tvrdnje na realno bilo bi boljeElegant je napisao/la:Glavni problem ove lige je FK Zeljezncar, sto svako gleda sta radi Zeljeznicar i kuka kako je sve neregualrno.
Bas se nekad pitam da li ovi ostali timovi iz Bundeslige, kao npr. Freiburg, Mainz, Hanover, Fortuna ...itd. sto meda ne mogu pored ovih iz vrza, da li oni tripuju i lupetaju kao su oni svi "giganti" a vamo Bayern M. i BVB sve pokupovase, namjestise, izdominirajuse.
To stoji da je liga bas losa, ali da je sve tako nepravedno i namjestno nije tacno.ciza je napisao/la:koliko god ovi jedni tvrde da je "kao " zeljo neregularan ,toliko opet slicni tebi tvrde da je sve regualrno i da je liga kvalitetna iskljucivo jer je zeljo prvak iste,kad bi i jedni i drugi malo sveli tvrdnje na realno bilo bi boljeElegant je napisao/la:Glavni problem ove lige je FK Zeljezncar, sto svako gleda sta radi Zeljeznicar i kuka kako je sve neregualrno.
Bas se nekad pitam da li ovi ostali timovi iz Bundeslige, kao npr. Freiburg, Mainz, Hanover, Fortuna ...itd. sto meda ne mogu pored ovih iz vrza, da li oni tripuju i lupetaju kao su oni svi "giganti" a vamo Bayern M. i BVB sve pokupovase, namjestise, izdominirajuse.
Zeljo jest najkvalitetnijii zasluzeno je osvoji ligu koja je opet tanka ko lizalo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.