Nije problem u njegovoj volji, nego u brzini te birokracije i komplikovane situacije oko njegovog drzavljanstva. Ustvari mozda i nije komplikovano, ali niko ziv ne zna kakva je situacija tu, samo se nagadja.grgr je napisao/la:Bez obzira na sve ja mislim da je pitanje vremena kad ce on zaigrat za nas jer nije lud da misli da moze u njemce a nama bi jako dobro doso mozda mu i ekipa ne bude losa u BL... Ugl nadam se da ce sto prije dobit poziv..
Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Bičakčić
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Izgubiše 3-0 od Herthe, Bičakčić imao jednu šansu glavom, lopta prošla milimetar pored gola.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ko god je gledao večeras utakmicu vidio je da on nema potencijal za NJemačku al za nas ima jer sa Vranješem,ZUkanovićem,PAndžom se može izboriti,ostalo u vezi papira je na njemu..
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kakav je bio Braunsweig generalno? Jesu imali sansi?bagrcavi je napisao/la:Izgubiše 3-0 od Herthe, Bičakčić imao jednu šansu glavom, lopta prošla milimetar pored gola.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kako je odigrao pozadi?bagrcavi je napisao/la:Izgubiše 3-0 od Herthe, Bičakčić imao jednu šansu glavom, lopta prošla milimetar pored gola.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Od maločas, zvanično, Ermin od naredne sezone će igrati u Bundesligi
btw. Što se tiče sjedinca vijeća ministara, još nije došao na red njegov prijem u knjigu državljana BiH

btw. Što se tiče sjedinca vijeća ministara, još nije došao na red njegov prijem u knjigu državljana BiH

kako ce doc kad ih hapse XD71000 je napisao/la:Od maločas, zvanično, Ermin od naredne sezone će igrati u Bundesligi![]()
- Goalgetter
- Kontakt:
Bravo Erminu
.
Evo, sada se tek vidi da je bio odlican potez da iz Stuttgarta ode u Braunschweig u 2. ligu. Krenuo dobro u Stuttgartu, pa se nazalost povrijedi, i onda ga je Bruno yebavao u mozak. Ali glavno, odradio je ono sto je bilo najbolje za njega, otisao u klub gdje ce igrati + evo ih, vratili su se u Bundesligu, te nije propustio ni jedne minute u 2. Bundesligi.
Sada je na njemu da se dokaze u Bundesligi. Samo da Braunschweig ne zadesi sudbina Greuther Fürtha, koji su isto dugo se natezali da upadnu u Bundesligu, i evo kad su vec upali zavrsili zadnji, i iznabijani od sviju, samo su u nekim utakmicama zablistali.

Evo, sada se tek vidi da je bio odlican potez da iz Stuttgarta ode u Braunschweig u 2. ligu. Krenuo dobro u Stuttgartu, pa se nazalost povrijedi, i onda ga je Bruno yebavao u mozak. Ali glavno, odradio je ono sto je bilo najbolje za njega, otisao u klub gdje ce igrati + evo ih, vratili su se u Bundesligu, te nije propustio ni jedne minute u 2. Bundesligi.
Sada je na njemu da se dokaze u Bundesligi. Samo da Braunschweig ne zadesi sudbina Greuther Fürtha, koji su isto dugo se natezali da upadnu u Bundesligu, i evo kad su vec upali zavrsili zadnji, i iznabijani od sviju, samo su u nekim utakmicama zablistali.
Imal šta za papire jbt ni onaj HAdžić se više ne spominje u vezi drzavljanstva i papira,a bajg obojica trebala biti riješena u pakletu i KOlašinac..za 40 dana već igramo utakmicu izgleda opet sa standardnom ekipom bez novih igrača,inače BIčakčić najbolji defanzivac u cvajti
Bicakcic je zavrsio sto je do njega,sada je na nasim politicarima da izglasaju i da mu vrate nase drzavljanstvo,Hadzic je dobio drzavljanstvo i njemu treba samo jos dozvola FIFA-e,a sto se Kolasinca tice on ne moze dobiti trenutno nase drzavljanstvo jer ne moze dobiti JMBG (nasi politicari usrali i svi koji trebaju biti upisani u maticnu knjigu rodjenih ne mogu biti upisani dok se ne donese zakon).zgembo89 je napisao/la:Imal šta za papire jbt ni onaj HAdžić se više ne spominje u vezi drzavljanstva i papira,a bajg obojica trebala biti riješena u pakletu i KOlašinac..za 40 dana već igramo utakmicu izgleda opet sa standardnom ekipom bez novih igrača,inače BIčakčić najbolji defanzivac u cvajti
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
jel moze on igrati za nas jer je vec mjenjao sportsko drzavljanstvo?
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Ljudi prestanite pitati za Bicakcica i repku:
http://tvsa.ba/ba/vijesti/ermin_bicakci ... ih_za_tvsa" onclick="window.open(this.href);return false;
http://tvsa.ba/ba/vijesti/ermin_bicakci ... ih_za_tvsa" onclick="window.open(this.href);return false;
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Znaci podavno je podnio zahjtev,kad bi ga mogli ocekivat...?
Dobar igrac,dobar..
Dobar igrac,dobar..
Ovo nije bezazleno pitanje, i mene ovo brine....Pustite vi spiku po medijima, ovo ono...Koliko se ja sjecam Ermin je igrao za nasu U17 ili U19, poslije toga je igrao za Njemacku.....Meni je poznato da se sportsko drzavljanstvo moze mjenati samo jednom, ako ga je on promjenio vec jednom sa bosanskog na njemacko on je definitivno izgubljen...utaka je napisao/la:jel moze on igrati za nas jer je vec mjenjao sportsko drzavljanstvo?
nemoze igrati za nijedan drugi savez vise(osim dfb i nfsbih). ali moze opet vratiti staro sportsko drzavljanstvo.
- legenda reala
- Kontakt:
On je igrao za U18 Njemačke, nekoliko utakmica, pa je promjenio papire i zaigrao za BIH u19 nekoliko utakmica, kasnije mu Švabe šalju poziv za U21, ali ga ubrzo brišu sa spiska, jer on valjda ne može igrati za njih, u međuvremneu on se odriče BH državljanstva(civilnog).Batko je napisao/la:Ovo nije bezazleno pitanje, i mene ovo brine....Pustite vi spiku po medijima, ovo ono...Koliko se ja sjecam Ermin je igrao za nasu U17 ili U19, poslije toga je igrao za Njemacku.....Meni je poznato da se sportsko drzavljanstvo moze mjenati samo jednom, ako ga je on promjenio vec jednom sa bosanskog na njemacko on je definitivno izgubljen...utaka je napisao/la:jel moze on igrati za nas jer je vec mjenjao sportsko drzavljanstvo?
Dosta nejasnoća, nadam se da će na kraju biti najbolje po nas

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
obrnuto jarane igro za njemacku U17 pa onda za Bosnu U19, samo mu treba jos da dobije nas pasos i to je toBatko je napisao/la:Ovo nije bezazleno pitanje, i mene ovo brine....Pustite vi spiku po medijima, ovo ono...Koliko se ja sjecam Ermin je igrao za nasu U17 ili U19, poslije toga je igrao za Njemacku.....Meni je poznato da se sportsko drzavljanstvo moze mjenati samo jednom, ako ga je on promjenio vec jednom sa bosanskog na njemacko on je definitivno izgubljen...utaka je napisao/la:jel moze on igrati za nas jer je vec mjenjao sportsko drzavljanstvo?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
Da.Stipe je napisao/la:obrnuto jarane igro za njemacku U17 pa onda za Bosnu U19, samo mu treba jos da dobije nas pasos i to je toBatko je napisao/la:Ovo nije bezazleno pitanje, i mene ovo brine....Pustite vi spiku po medijima, ovo ono...Koliko se ja sjecam Ermin je igrao za nasu U17 ili U19, poslije toga je igrao za Njemacku.....Meni je poznato da se sportsko drzavljanstvo moze mjenati samo jednom, ako ga je on promjenio vec jednom sa bosanskog na njemacko on je definitivno izgubljen...utaka je napisao/la:jel moze on igrati za nas jer je vec mjenjao sportsko drzavljanstvo?
http://www.transfermarkt.de/de/ermin-bi ... 51676.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dakle, on je vec mjenao sportsko ali sa njemackog na bosansko, to je dobro.....Dakle on samo moze igarti za BIH kad povrati civilno bosansko drzavljanstvo...
Pa sta je onda belaj s pasosom...
Steta,ima li ko da i njega pomiluje
Steta,ima li ko da i njega pomiluje

trenutno drugi miliju, a do kad ce, ne zna se?
njega trenutno moze samo neka hanuma da pomiluje 

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!