Kako mrzim ovaj Man Utd..Fuj kako mi se gade....igraju sa nekim kretenima, pa ko nabavlja ove igrace, boze sacuvaj..Kaze talenti, pa ovi pojma nemajuBob_Rock je napisao/la:Evo kako cu ja danas:
Cska M - Wolfsburg tip:1X, ovo bi trebao biti cisti kec no kako igraju ranije uzimam 1X, sinoc Rubin pao a mislim da ce danas CSKA navaliti na pobjedu, za Wlf i bod kao kuca
Man Utd - Besiktas tip:1, nije zicer ali igram. Man utd obe utakmcie LP ogirao lose, ocekujem puno bolje protiv nemotivisanog Besiktasa
Bayern M - Maccabi tip: 1, valjda i ovi jadnici mogu nekoga dobiti, koga ce ako nece jevreje
Bordeaux - Juventus tip: ili X ili under 2.5, nisam se jos odlucio sta da upisem na tiket...Mozda cak i X2, ova utakmica je jako komplikovana zbog rapsoreda u zadnjem kolu, juv-bayern igraju
Milan - Ol Marselle tip: under 2.5, e ovo je za undera, nema ovdje nadigravanja, nece biti puno golova
Real M - Zurich tip: h1 bit ce golijada, sta da kazem, ovaj Zurich se ne moze odbraniti od ovih gladnih vukova u Madridu, dakle Real dobija sa minimalno 2 razlike
Porto - Chelsea tip: under 2.5 mislim da ni ovdje nece biti golova..Porto ne moze dati vise od jednog gola Chelseu
Apoel - Atl Madrid: tip: oba daju gol, atl m ima napad ali ne i odbranu, ovi nisu dali u zandjoj protiv Porta, sada ce ga nekako uvaljati tako da oba tima daju gol
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Atalanta - Lumezzane 1 1.35
Palermo - Reggina 1 1.40
LDU Quito - Fluminense-RJ 1 1.56
Metz - Clermont 1 1.65
Total odds 4.86
Total stakes € 25.00
Total potential payout € 121.62
Brate, sretno ti, postajem inaktivan ovih dana. Mora se malo stati na loptu. Tebi leže te lige.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
hvala. sinoc me oborise man. utd i milan inace bi bila masna isplata 

Dobro Milan, ali i ja sam očekivao da će dobiti United, šta ćeš.
mislio da ce mladici manchestera pruziti vise, al sta je tu je....Rz88 je napisao/la:Dobro Milan, ali i ja sam očekivao da će dobiti United, šta ćeš.
steve-o je napisao/la:hvala. sinoc me oborise man. utd i milan inace bi bila masna isplata
Jao, šteta. NBA je najbolji iako si onda onako glupo pao .

Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
steve-o je napisao/la:mislio da ce mladici manchestera pruziti vise, al sta je tu je....Rz88 je napisao/la:Dobro Milan, ali i ja sam očekivao da će dobiti United, šta ćeš.
Igrali viktorije u šesnaestercu Bešiktaša,, nije htjelo brate.
ma mator rustu brani sve moguce i nemoguce
@pastuh: neznam brate, onda sam se dobro opekao bas na NBA

@pastuh: neznam brate, onda sam se dobro opekao bas na NBA

Ma on je king haha. Nema veze, sretan sam zbog Bešiktaša, ali i Milan te oborio, tako da se smijem radovati.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
u utorak samo barsa 3+, a danas real 3+, pa koji sam ja peh u zadnje vrijeme, a nije da nisu imali šansi
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
kaze ovdasnji komentator da je rustu najvjerovatnije golman s najvise samopouzdanjaRz88 je napisao/la:Ma on je king haha. Nema veze, sretan sam zbog Bešiktaša, ali i Milan te oborio, tako da se smijem radovati.

Stavlja li još ona ratna obilježja na lice haha.
meni se cini da je prestao s tim, al je stvarno bio faca kad je to imao na licu na SP 2002.Rz88 je napisao/la:Stavlja li još ona ratna obilježja na lice haha.

Ma jašta, i himna Turske inače je cool. Ono kao da ulaze u neku posljednu bitku 

Oj obori me mancester ja ko budala odigrao vise od jednog gola reko sigurica za 469,77 KM 

vidim da je prvi par na kuponu vec upalio, kako samo ovaj LDU Quito dere u juznoj americi ruse sve pred sobom u copa sudamericana 

Jest zadnjih minuta a to sto im je prije toga Besiktas mogao uvaljati jos -23 komada ne pricas..Neka oni pripreme dobar fond za transfere ako nece da se bore za sredinu tabele..Kakve mlade nade, ne znam ko vidi talenta u onom smecu....Rz88 je napisao/la:steve-o je napisao/la:mislio da ce mladici manchestera pruziti vise, al sta je tu je....Rz88 je napisao/la:Dobro Milan, ali i ja sam očekivao da će dobiti United, šta ćeš.
Igrali viktorije u šesnaestercu Bešiktaša,, nije htjelo brate.
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.