FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

likusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la likusa » 17 maj 2013, 11:02

arelinho je napisao/la:
zeljo4life je napisao/la:Cuo sam neke price o Daliboru Pandzi...da je vec izvjesno...
95 % dolazi
koju igra poziciju ?
Željeznicar za život cijeli !

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 17 maj 2013, 11:03

likusa je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
zeljo4life je napisao/la:Cuo sam neke price o Daliboru Pandzi...da je vec izvjesno...
95 % dolazi
koju igra poziciju ?
Ma onaj mali pitarcic iz zvijezde,napadac cini mi se...
Amare hvala ti...

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 17 maj 2013, 11:09

Zanimljiv igrač, samo čini mi se da je sklon povredama. Ne treba nam novi Smajić.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 17 maj 2013, 11:12

voltron30 je napisao/la:Zanimljiv igrač, samo čini mi se da je sklon povredama. Ne treba nam novi Smajić.
Ma ja prije kontam da se on malo cuvao u Zvijezdi,i bio stalno "povrijedzen",on vazi za nekakvog talenta,22 godine,mislim da su to prije mucke menadzera...
Amare hvala ti...

petisesti98
Kontakt:

Post Postao/la petisesti98 » 17 maj 2013, 11:45

zeljo4life je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Zanimljiv igrač, samo čini mi se da je sklon povredama. Ne treba nam novi Smajić.
Ma ja prije kontam da se on malo cuvao u Zvijezdi,i bio stalno "povrijedzen",on vazi za nekakvog talenta,22 godine,mislim da su to prije mucke menadzera...
Po meni ovo nije neki igrac koji nam moze pomoci da napravimo neki mali iskorak u evropi, a to bi nam trebao biti primarni cilj. Dovodimo konstantno iste tipove igraca, a to su prosjecni fudbaleri koji nisu losi za ovu nasu ligu ali ja vidim Zelju kao evropsku ekipu koja napokon mora krenuti ozbiljnije, to Amar izgleda i zeli, pokusava raditi ali koliko vidim nema neku potporu ostalih u klubu.
SWRA

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 17 maj 2013, 11:48

ne sudite nikome dok ne odigra bar sezonu u našem dresu, ako će dovesti amar pandžu imat će moju podršku, baš kao i svaki ostali igrač ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 maj 2013, 11:50

Moglo bi biti nekih "pojačanja" za sljedeću sezonu.
DRUG NEBI TI PUNCA

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 17 maj 2013, 11:51

fedeltafrotta je napisao/la:ne sudite nikome dok ne odigra bar sezonu u našem dresu, ako će dovesti amar pandžu imat će moju podršku, baš kao i svaki ostali igrač ;)
Ma ne sudi niko ovdje, čak i da hoće ne može. :D Nego onako, iznose se neka mišljenja. Meni je upalo u oko da je stalno bio povrijeđen, imao je meni se čini i neku operaciju.

Nego evo hoće i ovaj iz Prljavog kazališta da prisustvuje proslavi. :D Neka, neka...lijepo je to čuti.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 17 maj 2013, 11:53

Frontmen Prljavog kazališta na proslavi Željine titule

Houra sutra navečer gostuje u Domu mladih sa zagrebačkim bendom, a prije koncerta posjetit će Grbavici, gledati susret 29. kola Premijer lige BiH između Željezničara i Leotara, a onda prisustvovati Željinog proslavi titule.

On je menadžera Plavih Amara Osima obavijestio o svom dolasku kako bi, kako kaže, uživao u proslavi titule kluba kojeg najviše simpatiše u Bosni i Hercegovini.

:D
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 17 maj 2013, 12:16

petisesti98 je napisao/la:
zeljo4life je napisao/la:
Po meni ovo nije neki igrac koji nam moze pomoci da napravimo neki mali iskorak u evropi, a to bi nam trebao biti primarni cilj. Dovodimo konstantno iste tipove igraca, a to su prosjecni fudbaleri koji nisu losi za ovu nasu ligu ali ja vidim Zelju kao evropsku ekipu koja napokon mora krenuti ozbiljnije, to Amar izgleda i zeli, pokusava raditi ali koliko vidim nema neku potporu ostalih u klubu.
Prijatelju to je nama,navijacima,primarni cilj,taj iskorak u evropi...mislim da je cilj uzeti lovu od evrope,ne izofirati se,i pojacati se sa solidnim mladim igracima koji mogu izrasti u dobre fudbalere i biti pojacanje za slijedece godine i evropu...to je realno sadasnji domet naseg kluba u evropskim takmicenjima,jer su nasi protivnici miljama ispred nas...Pandza,ako dodze,nije pojacanje za evropu,nego perspektiva za buducnost...
Amare hvala ti...

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 17 maj 2013, 12:24

Zagrijava se polako atmosfera pred proslavu,osjeca se to u zraku 8-) ...kakvo je vase razmisljanje,koliko ce raje doci.?Hoce li festa biti na nivou iznad nego prosle godine,da ne bude zaskakanja igraca :mrgreen:
SLOBODA NAVIJAČIMA

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 17 maj 2013, 12:32

Ja nešto imam osjećaj da će biti manje ljudi nego prošle godine, ali da će fešta biti veća sto puta jer će doći pravi ljudi i pozdraviti naše šampione..

Žeeeeljoooooooooo
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 maj 2013, 12:33

Bice ko i svaki put oko 10 000 .

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 17 maj 2013, 13:24

terabajt je napisao/la:Bice ko i svaki put oko 10 000 .
kolko god bice i velika kazna za baklje ,pa se nadam vecoj posjeti pa da klub zaradi makar nesta

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 17 maj 2013, 13:27

" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: 19TM87, dana/u 17 maj 2013, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 17 maj 2013, 13:27

Prema nekoliko postova, vidim da su se neki previse uspavali u ovom sveopcem neradu i stagnaciji, pa ne vide koliko su drugi ispred nas po uslovima. U nastavku posta mozete pogledati trening-kampove dva ovdje cesto spominjana kluba i jednog iz susjedstva. Za desetak godina se u klupskom fudbalu necemo usudjivati niti porediti sa Gruzijom, bit ce to drugi svijet za nas.

http://www.fcbate.by/en/club/base

http://www.fcdinamo.ge/en/club/training-ground

http://www.fkvojvodina.rs/stadion/fc-vujadin-boskov/
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 17 maj 2013, 13:36

gollum je napisao/la:Prema nekoliko postova, vidim da su se neki previse uspavali u ovom sveopcem neradu i stagnaciji, pa ne vide koliko su drugi ispred nas po uslovima. U nastavku posta mozete pogledati trening-kampove dva ovdje cesto spominjana kluba i jednog iz susjedstva. Za desetak godina se u klupskom fudbalu necemo usudjivati niti porediti sa Gruzijom, bit ce to drugi svijet za nas.

Ma sta ti je ba,uzet cemo dva tri polovna igraca,i izbaciti ove polovne klubove,i onda cemo uslikati onaj vc na jugu,i kontejner za prodaju karata i postaviti na web...dosta mi vize stagniramo...
Amare hvala ti...

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 17 maj 2013, 13:42

gollum je napisao/la:Prema nekoliko postova, vidim da su se neki previse uspavali u ovom sveopcem neradu i stagnaciji, pa ne vide koliko su drugi ispred nas po uslovima. U nastavku posta mozete pogledati trening-kampove dva ovdje cesto spominjana kluba i jednog iz susjedstva. Za desetak godina se u klupskom fudbalu necemo usudjivati niti porediti sa Gruzijom, bit ce to drugi svijet za nas.

Sličan post sam htio napisati. Jednostavno, priznali vi to ili ne (a najteže je priznati samom sebi) Željo je miljama daleko za klubovima iz regiona, a kamoli za klubovima iz Zapadne Evrope. Osnov svega jeste infrastruktura, tu ste upravu, ali klub ništa ne radi po tom pitanju. Ja bih prije svega jedan lijep i veliki kamp uradio (Dakle, nekoliko terena, dvorana, bazen, prostori za opuštanje, restoran, stanovi za igrače koji nisu iz Sarajeva (a to se može sigurno održavati, kad se već mogu plaćati stanarine na Grbavici i u Hrasnom) i još puno nekih sitnih stvari, da ne nabrajam). Ima prostora za taj kamp malo iza Sarajeva, puno neiskorištenih livada gdje, realno, ima prostora da se ovako nešto napravi. Šta nam treba? Trebaju nam novci. Odakle nam novci? Ako gledamo naprimjer Štutgart, ljudi sebi izgradili stadion, međutim rezultati kluba su loši. Zašto? Novci su uloženi u stadion. Švabe su pametne, znaju da je infrastruktura najbitnija. Da li bi mi mogli to napraviti? Ne, jer bi nakon jedne loše sezone svi se digli kako ne valja Amar, Uprava itd. Drugi način jeste kredit. Nikada nije pametno zadužiti se, ali nama je potreban novac. Treće su donacije ili čekati da nam neko drugi izgradi, a to sigurno neće. Tek kad kamp budemo imali, neku bazu za igrače, onda treba Grbavicu sređivati. Jeste teško što Evropu ne možemo igrati na Grbavici, ali šta je tu je.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 17 maj 2013, 13:46

Najgore je sto su oni iz Istocne Evrope :cry: Tacno ovo boli svakog navijaca i vaseg i naseg.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 17 maj 2013, 14:04

Gol za golom eto nove pobjede
s pobjedama dolaze i titule
samo jedan gol može promjenit' sve
sve do kraja Željo nema predaje
ooooooo jedan gol
ooooooo ponovo
Grbavica puna i svi pjevaju
Manijaci proslavljaju titulu

ŠAMPIONI

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hrasno15, jasmin10, lakilone, Lekqqq1921, Levin, Proximic, roccosiffredi, UltraSa46 i 72 gosta.