U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Kevin
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la Kevin » 16 maj 2013, 15:14

Cartman je napisao/la:Dobar je Karacic generalno, ali je zasluzio kritike za rezultate u elitnoj rundi u proslim kvalifikacijama. To je katastrofalno odradjeno.

A sto se tice spiska igraca, vecina ovdje u zivotu nije gledala igrace u tim godinama i samo se nagadja na osnovu klubova igraca i na nivou rekla-kazala. A ima ih koji misle da je svaki igrac koji ima prezima sto zavrsava na -ic i igra u Svicarsckom ili Danskom treceligasu novi Ibrahimovic.
Koliko znam nikad prije nisu bili ni blizu tog dijela natjecanja, uspjeh je bio proć i ono u Bugarskoj kad su ih svi otpisali bili..korak po korak druže...

a za ove igrače po inozemstvu, nemoj zaboraviti youtube klipiće gdje deru guzove po žnj ligama
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 maj 2013, 15:17

Kevin je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Dobar je Karacic generalno, ali je zasluzio kritike za rezultate u elitnoj rundi u proslim kvalifikacijama. To je katastrofalno odradjeno.

A sto se tice spiska igraca, vecina ovdje u zivotu nije gledala igrace u tim godinama i samo se nagadja na osnovu klubova igraca i na nivou rekla-kazala. A ima ih koji misle da je svaki igrac koji ima prezima sto zavrsava na -ic i igra u Svicarsckom ili Danskom treceligasu novi Ibrahimovic.
Koliko znam nikad prije nisu bili ni blizu tog dijela natjecanja, uspjeh je bio proć i ono u Bugarskoj kad su ih svi otpisali bili..korak po korak druže...

a za ove igrače po inozemstvu, nemoj zaboraviti youtube klipiće gdje deru guzove po žnj ligama
Mislim da jesu par puta, ali nisam siguran je li to mozda bila kadetska. Kako god, u konkurenciji sa Gruzijom, Austrijom i Hrvatskom su morali bolje odigrat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Sapunaru28
Kontakt:

Post Postao/la Sapunaru28 » 16 maj 2013, 15:24

Hrvatska i Austrija su za nas Spanija

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 16 maj 2013, 15:32

Cartman je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

Mislim da jesu par puta, ali nisam siguran je li to mozda bila kadetska. Kako god, u konkurenciji sa Gruzijom, Austrijom i Hrvatskom su morali bolje odigrat.
a jesu baš..ovi su jači i organiziraniji 3x jer smo mi imali banana savez godinama i ništa nije funkcioniralo

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 16 maj 2013, 19:49

kako prenosi Fan Page 'FK Sloboda Tuzla', na Tušnju će 4 juna snage odmjeriti repke BiH i Srbije
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 16 maj 2013, 21:42

Gdje su radovac I faris handzic na spisku? Gdje je desni bek schalkea u19 adis omerbasic..

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 16 maj 2013, 21:45

Sapunaru28 je napisao/la:Hrvatska i Austrija su za nas Spanija
Jesu mudo Marjanovo.
Da su se prije pozivali nasi nabolji talenti, vidio bi kako bi izgledalo. Mlatili smo mi redovno mladje selekcije Hrvatske.
Kao sto rekoh, kad se budu najbolji pozivali, necemo imati problema.
Sad se kvalitetno radi,a vidi se i ishod svega, pogotovo U19.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Sapunaru28
Kontakt:

Post Postao/la Sapunaru28 » 16 maj 2013, 23:18

Mi ne znamo praviti igraca uopce 1% kao sto Hrvatska i Srbija znaju

majstorcina000
Kontakt:

Post Postao/la majstorcina000 » 16 maj 2013, 23:45

cini mi se ovaj karacic gura igrace iz sirokog brijega

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 16 maj 2013, 23:58

Sapunaru28 je napisao/la:Mi ne znamo praviti igraca uopce 1% kao sto Hrvatska i Srbija znaju
A ti ne znaš napisati ništa drugo osim toga.

Karačić za sad radi dobar posao, ne vidim razlog da se diže neka hajka na njega radi toga što je dosta igrača iz Širokog.
Poznato je da imaju dobru omladinsku školu, dobru infrastrukturu i dobar rad sa omladincima.
Zna bolje od nas, vi ste gledali Radovca i Handžića ( i ja mislim da su veliki talenti ) ali niste ove ostale milion posto.
Možda su povrede u pitanju, možda prehlada, porodična situacija ili nešto slično.
Što se rezultata tiče, ovdje rezultati uveliko zavise od generacije koja igra. Svake godine dođe najmanje 10-ak novih igrača, a ode 10-ak koji su bili nosioci igre.
Ove godine je dobro krenuo, prošle je moglo malo bolje.
I još za kraj, ovo su pripreme, prijateljske tekme, isprobava igrače.

Kada dođu kvalifikacije, onda možemo raspravljati o tome koga je trebao pozvati a koga ne.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 16 maj 2013, 23:58

Sapunaru28 je napisao/la:Mi ne znamo praviti igraca uopce 1% kao sto Hrvatska i Srbija znaju
Znamo mi pravit igrače buraz,samo je problem sto nemamo barem 1 klub u ligi finansijski jak kao Dinamo ili Partizan,pa mladi igraci odlaze prerano iz nase lige.Jos 1 stvar je sto to kod nas nije toliko medijski popraceno kao u Hr i Srbiji.Da su mali Zolotic ili Hodzic kojim slučajem u Dinamo,a ne u Zelji do sada bi se opalila prica kako vrijede milione,kako ih traži ovaj ili onaj klub
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

ehoraje
Kontakt:

Post Postao/la ehoraje » 17 maj 2013, 08:22

Svaki selektor gura svoje igrace i uzima pare!!!Cuj igra tamo neki iz Kozare druga ligaa,a ne igra neki junior koji igra za prvi tim Zelje ili Sarajeva ili Celika !! !Malkocevic U /17 je imao i po pet igraca iz Slobode,tako i Karacic gura svoje ,a onda i pomocni treneri makar po jednog i dodjemo tako do reprezentacije!!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 maj 2013, 08:30

ehoraje je napisao/la:Svaki selektor gura svoje igrace i uzima pare!!!Cuj igra tamo neki iz Kozare druga ligaa,a ne igra neki junior koji igra za prvi tim Zelje ili Sarajeva ili Celika !! !Malkocevic U /17 je imao i po pet igraca iz Slobode,tako i Karacic gura svoje ,a onda i pomocni treneri makar po jednog i dodjemo tako do reprezentacije!!!
poserem se ja na vas sve koji tako mislite..eto..
Karačić je odličan trener, a vi nikad niste zadvoljni..najveći je vama problem jer je on iz Širokog i jer ima igrača iz Širokog..koji onda **** uvijek prigovarate da pravimo reprezentativce za Hrvatsku...dabogda nitko vise ne igrao za BiH iz Širokog radi kretena ovakvih..dabogda Karačić ode iz repke pa gledajte Tulića i ostale laprdane kako ništa ne rade godinama...
a ako sutra momci nešto naprave, prvi ćete se busat u prsa kako su dobri kako su ovakvi onakvi...nemoze pozvat 550 igrača koji vi po forumima spominjete koje gledate preko youtube filmića..jebli vas oni..

Radovac nije pozvan zato što ima povredu..eto Karačić je lud pa neće zvat dobre igrače..zvat će neke lošije..i uostalom ovo je samo prijateljska bila, zašto on ne bi pozvao par igrača (juniorskih prvaka) iz Širokog da vidi mogućnosti i bilo koje druge momke..prošle godine su svi mediji u BiH tražili ostavku i popljuvali ga jer nije u Bugarsku poveo onog tatinog sinčića iz Švicarske..pa kad su momci sve poderali svi ekstra, super, ekstra generacija..još su ga i momci podržali.

pustite čovjeka da radi svoj posao a nemojte srat ko foke ovdje po forumima..svak ima svoje kandidate..

utaka
Kontakt:

Post Postao/la utaka » 17 maj 2013, 08:34

emir79 je napisao/la:
Sapunaru28 je napisao/la:Hrvatska i Austrija su za nas Spanija
Jesu mudo Marjanovo.
Da su se prije pozivali nasi nabolji talenti, vidio bi kako bi izgledalo. Mlatili smo mi redovno mladje selekcije Hrvatske.
Kao sto rekoh, kad se budu najbolji pozivali, necemo imati problema.
Sad se kvalitetno radi,a vidi se i ishod svega, pogotovo U19.
zato su oni stalno na velikim takmicenjima a mi jedva nekoga da pobjedimo

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 maj 2013, 10:42

@Kevin je upravu 100 %. Na osnovu članaka u novinama koji su očito plaćeni, vi prozivate naše igrače, iz domaće lige, koji se bore za sveti dres, i onda se čude što je naš omladinski pogon na niskim granama.

Dobro imamo ikakve rezultate s obzirom na cjelokupnu situaciju u društvu i kako se na sve oko nižih reprezentativnih selekcija gleda. Problem cijele nacije je simptom niže vrijednosti, i bilo šta da je iz vana , valja, a naše kakvo god da je, i ako dokaže WC, opet nama nije dovoljno.

Ispade da vi koji preko internet članaka i youtube video - a saznate za nekog momka iz juniorskih pogona inozemne lige, znate više od čovjeka koji je za taj posao plaćen, i uz to idu neizostavne teorije zavjere.

I pitamo se, zašto nema rezultata :?: :geek:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Anon
Kontakt:

Post Postao/la Anon » 17 maj 2013, 10:55

Karacic za sad radi dobar posao, mene interesuju rezultati, ne interesuje me ko igra, mogu biti iz Sirokog svih 11 prvotimaca ali da odu na EP, ili da naprave bar korak vise u odnosu na prethodnu generaciju. Kad ti isti igraci budu lose igrali onda treba nesto reci, do tad samo pratimo...

Nas omladinski sport opcenito je veoma lose organizovan, popracen, ma sve u vezi toga je lose, katastrofa jednom rijeci, treba one papke sa drzavnih televizija natjerat da se vise posvete tim ljudima i da ih prate, jer mi bez dobrog omladinskog pogona za 5 godina bicemo u banani, ako ne i prije...
Glory Glory Manchester United

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 17 maj 2013, 10:57

Kevin je napisao/la:
ehoraje je napisao/la:Svaki selektor gura svoje igrace i uzima pare!!!Cuj igra tamo neki iz Kozare druga ligaa,a ne igra neki junior koji igra za prvi tim Zelje ili Sarajeva ili Celika !! !Malkocevic U /17 je imao i po pet igraca iz Slobode,tako i Karacic gura svoje ,a onda i pomocni treneri makar po jednog i dodjemo tako do reprezentacije!!!
poserem se ja na vas sve koji tako mislite..eto..
Karačić je odličan trener, a vi nikad niste zadvoljni..najveći je vama problem jer je on iz Širokog i jer ima igrača iz Širokog..koji onda **** uvijek prigovarate da pravimo reprezentativce za Hrvatsku...dabogda nitko vise ne igrao za BiH iz Širokog radi kretena ovakvih..dabogda Karačić ode iz repke pa gledajte Tulića i ostale laprdane kako ništa ne rade godinama...
a ako sutra momci nešto naprave, prvi ćete se busat u prsa kako su dobri kako su ovakvi onakvi...nemoze pozvat 550 igrača koji vi po forumima spominjete koje gledate preko youtube filmića..jebli vas oni..

Radovac nije pozvan zato što ima povredu..eto Karačić je lud pa neće zvat dobre igrače..zvat će neke lošije..i uostalom ovo je samo prijateljska bila, zašto on ne bi pozvao par igrača (juniorskih prvaka) iz Širokog da vidi mogućnosti i bilo koje druge momke..prošle godine su svi mediji u BiH tražili ostavku i popljuvali ga jer nije u Bugarsku poveo onog tatinog sinčića iz Švicarske..pa kad su momci sve poderali svi ekstra, super, ekstra generacija..još su ga i momci podržali.

pustite čovjeka da radi svoj posao a nemojte srat ko foke ovdje po forumima..svak ima svoje kandidate..
A brate sta se uzbudjujes, samo lagano, znas onu, jos se nije rodio ko je narodu ugodio. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 maj 2013, 11:27

majstorcina000 je napisao/la:cini mi se ovaj karacic gura igrace iz sirokog brijega
Ti momci su proslogodisnji juniorski prvaci BiH (dio istih je prikljucen seniorskoj ekipi Širokog Brijega), a ovogodisnji osvajaci kupa BiH, odnosno najbolji u drzavi.
Ali ne, covjek gura svoje, ima vanserijskih talenata po 6toj luksemburskoj ligi, u biti svugdje samo ne u BiH, a pogotovo ne u Širokom Brijegu koji fakticki jedini SUSTAVNO radi s mladim kategorijama i ima vlastiti trening kamp.

Kakvi likovi...
...Život za Široki...

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 17 maj 2013, 11:32

ŠB_Fidelis je napisao/la:
majstorcina000 je napisao/la:cini mi se ovaj karacic gura igrace iz sirokog brijega
Ti momci su proslogodisnji juniorski prvaci BiH (dio istih je prikljucen seniorskoj ekipi Širokog Brijega), a ovogodisnji osvajaci kupa BiH, odnosno najbolji u drzavi.
Ali ne, covjek gura svoje, ima vanserijskih talenata po 6toj luksemburskoj ligi, u biti svugdje samo ne u BiH, a pogotovo ne u Širokom Brijegu koji fakticki jedini SUSTAVNO radi s mladim kategorijama i ima vlastiti trening kamp.

Kakvi likovi...
Jarane zar možeš uopšte ozbiljno shvatiti ovog majstorčinu. Sve si u pravu na ova dva tri zadnja posta na ovoj temi.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 17 maj 2013, 11:48

radovac je pozvan na sljedece utakmice u-18 reprezentacije. ako se tu dokaze, vjerovatno ce ga karacic povesti i na elitnu rundu. neko je spomenuo omerbasica. on 3 dana poslje kvalifikacija igra sa schalkeom u polufinalu njemackog prvenstva, pitanje hoce li ga pustiti schalke, jer se probijo u prvu postavu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Drum, EdinjoBos, HariTz, Micron, Proximic i 42 gosta.