ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Abd da Roger osvoji 

Janowicz i Paire/Granollers ne bi trebali biti problem, finale je tu.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
- BeyKopites
- Kontakt:
FedEx ekspresno riješio Simona i ako prođe zahuktalog Janowicza mislim da finale ne bi trebalo doći u pitanje. Iskreno, teži mu je ovaj četvrtfinalni meč od eventualnog polufinalnog
S druge strane, Rafa i Novak će se kvalitetno "potući" za finale. Rogeru se otvara put, da vidimo da li će ga iskoristiti.

S druge strane, Rafa i Novak će se kvalitetno "potući" za finale. Rogeru se otvara put, da vidimo da li će ga iskoristiti.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
-
- Kontakt:
I kakve to veze ima? NIKAKVE SINE MOJ, NIKAKVE! je li se igrac mora "samleti", pobjediti ili bilo sta ofanzivnom partijom? Evo vec 8 godina vidimo da ne mora.MaGiCa je napisao/la:Ma Nadal ga je razvalio. 3 seta 13 winnera, 19 UE i 0 as udaraca. Fantasticna ofanzivna partija Spanca => Gulbis totalno samleven.samosarajvo je napisao/la:Samo jedan strucnjak (nisam ironican) nek mi kaze sta je to Gulbis lose radio u drugom setu? Poklonio Rafi set![]()
Nista on slabije drugi nije odigrao!![]()
Gulbis je u prvom setu imao manje od 60% ubacenog prvog (Rafa 80%) i 15 winera i uzeo je set sa 6:1 zahvaljujuci dobroj igri ali i Rafinim greskama kojih je imao samo u prva 3 gema 7-8 (ne sjecam se tacno).Na kraju seta je to bilo jos kriticnije vjerujem.Forehand nikad losiji, previse gresaka, preplitko.Iz BH nije puno grijesio ali svaka je bila plitka iza servis linije cime je Gulbisu omogucavao silne winere.A o nekim ludim udarcima koji su mu ulazili iz pi.čke materne ne treba ni rijeci trositi.
U drugom setu Gulbis imao veci procenat ubacenog prvog servisa, broj aseva manje vise isti a broj winera je bio mnogo veci, tj 25 winera je imao u drugom setu.I budala bi skontala da Gulbis nije odigrao nista slabije drugi set i da je njegov veci broj gresaka isforsiran boljom igrom Nadala ciji je FH bio za makar metar u prosjeku dublji za razliku od onog u 1. setu.Pred sto je bio dublji i jaci ne znam je li za cijeli set 2 puta pogrjesio iz tog udarca.To je prelomilo ostatak meča.Rafina igra i nista vise !
Haj nam ti formance daj svoje misljenje i reci je li to Gulbis stvarno toliko popustio u 2 i 3 setu? Je li fizicka sprema bila problem? Ja mislim da nije.

Jedini poen u 3. i 4. setu koji je Gulbis mozda morao poentirati je onaj smeč, sve ostalo sto je trebalo da udje u teren je i uslo.
@majke mi moje napiso sam ovo bez doze subjektivnosti ka Rafi
Zadnja izmjena: samosarajvo, dana/u 16 maj 2013, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
KAKO IGRA BABO!
Pa nikad bolja prilika za Rim, pa jooooooooooooooooooooj, finale igra vec, odmoran ce bit, Nadal i Djoko ce poginut do finala, mora Roger ovaj put mora!
Pa nikad bolja prilika za Rim, pa jooooooooooooooooooooj, finale igra vec, odmoran ce bit, Nadal i Djoko ce poginut do finala, mora Roger ovaj put mora!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ne sumnjam ja u velikog Feda, pobjediće on sebe već nekakoretro je napisao/la:Ne moze njemu Jerzy nista, pogotovo na sljaci.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma budimo ozbiljni, pa nije smlata iako je ostario, pa da ga opet neko u rangu Keia sokiraDANTES je napisao/la:edine samo dA ga ovaj ludak iz poljske ne izuje...

Roger Federer the greatest of all time!
janovic i kei nemaju ništa zajedničko... Jirzi ima servis, fh, solidan bh, i raznovrsnost u igri, puno voleja i dropova... plus zna se super motivisati... kei je pa stvarno ne kontam ni danas kako Fedex izgubi od čovjeka koji sem kretanja nema ništa...Edin TM87 je napisao/la:Ma budimo ozbiljni, pa nije smlata iako je ostario, pa da ga opet neko u rangu Keia sokiraDANTES je napisao/la:edine samo dA ga ovaj ludak iz poljske ne izuje...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Izgubio je jer bez ritma na onakvoj podlozi ne bi dobio ni Gimeno Travera.
A Starace i Simon su taman dva igraca koji su mu pomogli da udje u ritam, malo duze izmjene, samo sto je bas prekratko trajalo.
Vala nisam zabrinut sekunde, ovakve kao Janowicz je uvijek jeo za dorucak.
A Starace i Simon su taman dva igraca koji su mu pomogli da udje u ritam, malo duze izmjene, samo sto je bas prekratko trajalo.

Genius, outrageous, the best ever! RF!
Sve je to ok da je kako finale izbjećiretro je napisao/la:Izgubio je jer bez ritma na onakvoj podlozi ne bi dobio ni Gimeno Travera.
A Starace i Simon su taman dva igraca koji su mu pomogli da udje u ritam, malo duze izmjene, samo sto je bas prekratko trajalo.![]()

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da ne bi Nole nastrad'oppppp je napisao/la:Sve je to ok da je kako finale izbjećiretro je napisao/la:Izgubio je jer bez ritma na onakvoj podlozi ne bi dobio ni Gimeno Travera.
A Starace i Simon su taman dva igraca koji su mu pomogli da udje u ritam, malo duze izmjene, samo sto je bas prekratko trajalo.![]()

Veceras ce Janowicza za veceru jesti, ne mze za dorucak, kasno

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Zanimljivo Gulbisovo razmisljanje iako se Nadal i nije bas slozio s tim da je Letonac bio bolji teniser u ovom mecu...samosarajvo je napisao/la:
Nadal:
"Ukoliko udarate lopticu iz sve snage i ako to znači da ste bolje igrali, onda je možda on bio bolji. Po mom mišljenju, najbolji je onaj igrač koji nađe rješenje za igru svog protivnika. Kada sam izgubio brejk prednosti u drugom i trećem setu, i dalje sam se borio, pronašao sam rješenja."
Gulbis i dalje bez pobjede u medjusobnim duelima(0-6) i veliko je pitanje kad ce uzeti tu prvu pobjedu jer ocigledno ni njegova najbolja izdanja nisu dovoljna.
Danas opet protiv Ferrera...ne bi valjalo da Rafa ponovo igra neki maratonski mec.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ovo je Rafi dobra priprema jučer bila, danas će s lakoćom pasti Ferrer
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pair prosao u polufinale
Ali sutra mu je kraj

Ali sutra mu je kraj

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Ekskluzivno na FACE-u gledatelji će moći pratiti direktne prijenose mečeva sa teniskog turnira Roland Garros 2013.Drugi Grand Slam sezone igra se od 26. maja do 9. juna u Parizu. Nagradni fond ovogodišnje prestižnog teniskog turnira iznosi 22 miliona eura. Ovo je ujedno i jedini Grand Slam turnir koji Novak Đoković, prvi reket svijeta, nije uspio osvojiti. Ovogodišnje izdanje Roland Garrosa je za Đokovića najveći prioritet.Sedmerostruki osvajač pariškog turnira je Španac Rafael Nadal, ali se tituli nadaju Federer i Andy Murray te Tsonga i del Potro.U ženskoj konkurenciji titulu brani Maria Sharapova, ali titulu na Roland Garrosu nakon 11 godina ponovo želi osvojiti Serena Williams. Ko će se na kraju najviše radovati možete pratiti od 29. maja do 6. juna ove godine ekskluzivno na FACE tv-u.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Novak u ozbiljnim problemima, Tomas konacno da pruzi igru da ga moze pobijediti.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- legenda reala
- Kontakt:
Levatina u prvom setu ne može gema osvojiti, kad ne treba on se razigra, a samo je trebo ići do 4:4emir18 je napisao/la:Novak u ozbiljnim problemima, Tomas konacno da pruzi igru da ga moze pobijediti.

A inače vratiće ovo Nole
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.