Ne moze se svake godine novi sef traziti .Treba polahko ici ba .Prosla jedna godina i hajmo odma' . Losa vam prica skroz .

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
I ja sam isto za takav pristup . Ako budemo mjenjali i svakom davali po 20 miliona da pravi ekipu kako njemu pase , zavrsit cemo kao Aston Villa , Newcastle , Sunderland i takve ekipe .fsdghdsfs je napisao/la:Fakat ne kontam sta imate protiv Rodgersa ?
Ne moze se svake godine novi sef traziti .Treba polahko ici ba .Prosla jedna godina i hajmo odma' . Losa vam prica skroz .
A ne može Bošnjo naviko' da mijenja trenera ko u ovoj našoj ligifsdghdsfs je napisao/la:Fakat ne kontam sta imate protiv Rodgersa ?
pa kako moze biti sa konja na magarca ako su jednaki...gaston je napisao/la:Lovren=Skrtel..sa konja na magarcafera je napisao/la:bas, a da je bio opet ne znaci nista mnogi su bili na utakmicama liverpoola pa nisu presli kod nasreds_forever je napisao/la:E ovo je bas patka, da je vidjen, bilo bi to odmah objavljeno...treba dovesti ovog papadopoulusa jer je prejak igrac i iloria jer je brz stoper i odma smo napravili tandem za buducnost.
spominje se i lovren, ja ne bi imao nista protiv da njega dovedu.![]()
Kiks igrac kao i Martin, skoro je bio na udaru navijaca Lyona (ako nije i dalje) da je direktno kriv za oko 15-ak bodova koje nisu dobili
Pazi McLaughin i kačketathe scouser je napisao/la:Niko se ne oblači gore od mladih fudbalera
ryan je najsmjesniji u ljudskoj konkurenciji a yesil je nedostizan on je druga liga... svedanin jedini koliko toliko normaladonCorleone1892 je napisao/la:Pazi McLaughin i kačketathe scouser je napisao/la:Niko se ne oblači gore od mladih fudbalera![]()
Yesil fura i dalje faux hawk one frizure
![]()
fera je napisao/la:a yesil je nedostizan on je druga liga...donCorleone1892 je napisao/la:Pazi McLaughin i kačketathe scouser je napisao/la:Niko se ne oblači gore od mladih fudbalera![]()
Yesil fura i dalje faux hawk one frizure
![]()
Sta ce tek biti kad zvanicno pocne "sezona"fera je napisao/la:valja ljeto pregurati ubice nas ove vijestija sam kontao da se izbrisem i sa twittera i fb i ss.ba i da opusteno prezivim ljeto a ne ovako sa pola svijeta nas povezuju i pola tima prodajemo.
Meni vise lice na neki boy banddonCorleone1892 je napisao/la:
Yessil, Petterson, McLauglin i Jordon Ibe
Ganster
Yesil džemper u smokiju dobio.donCorleone1892 je napisao/la:
Ganster
OTNYS_YNWA je napisao/la:Yesil džemper u smokiju dobio.donCorleone1892 je napisao/la:
Ganster
Skrtel bar ima nekog iskustva igranja u EPLfera je napisao/la:pa kako moze biti sa konja na magarca ako su jednaki...gaston je napisao/la:Lovren=Skrtel..sa konja na magarcafera je napisao/la: bas, a da je bio opet ne znaci nista mnogi su bili na utakmicama liverpoola pa nisu presli kod nastreba dovesti ovog papadopoulusa jer je prejak igrac i iloria jer je brz stoper i odma smo napravili tandem za buducnost.
spominje se i lovren, ja ne bi imao nista protiv da njega dovedu.![]()
Kiks igrac kao i Martin, skoro je bio na udaru navijaca Lyona (ako nije i dalje) da je direktno kriv za oko 15-ak bodova koje nisu dobili
sto se ovog komiteta tice postajete dosadni... samo mi nije jasno za pojedince jel se sale il su glupi...
neki se jos cude sto ima ovoliko informacija, kao da su od juce poceli navijati za liverpool pa ne znaju kako je kad se prelazni rok priblizi. glupost dominira temom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.