ne izlazi lik iz hotela, neki dan sam sjedio sat vremena bilo mi ga žao jbteŠB_Fidelis je napisao/la:Ne znam, sad je na kavi bio u hotelu.

ne izlazi lik iz hotela, neki dan sam sjedio sat vremena bilo mi ga žao jbteŠB_Fidelis je napisao/la:Ne znam, sad je na kavi bio u hotelu.
ma nema ti koristi uciti brate ako se ti ne naviknes i priviknes na ekipu gdje igras, na mentalitet ljudi, na mjesto gdje dolazis... kako se zvao onaj napadac isto brazilac sto je dosao bio u siroki... igrao je negdje u brazilskoj drugoj ligi ja mislim i imao je u sezoni preko 30 golova u toj ligi, dosao ovdje i nista, jednostavno se nije bio uklopio i to ti je to...ŠB_Fidelis je napisao/la:A jebga, po meni ima potencijala, sigurno mu treba dati priliku, ta moze se taktika nauciti i sve ostalo, to uostalom svi juznoamericki igraci rade u Europi, neki manje, neki vise.
"Širokom hvala na lijepom dočeku, lijepom prijemu, sve je bilo fer i korektno. Mi smo imali tri stative, nismo pogodili, jednostavno nismo imali sreće. Dok je Široki zabio golove, mi nismo. Sarajevo je prošlo teške utakmice u Evropi i to se odrazilo na samu igru, a u dosta utakmica Premijer lige nismo imali sreće, baš kao ni u ovoj danas", izjavio je odmah po završetku utakmice trener bordo tima Mehmed Janjoš.Schlager je napisao/la:Sirokobrijezani,je li tacno ovo sto Novo u sutrasnjem Fokusu kaze za vas?
Inace tip je funkcioner u savezu zaduzen za bezbjednost,ali ljudi ga u banjaluci ne cijene bas previse jer na silu gura sina u prvi tim borca,tako da me ne bi iznenadilo ako je pretjerao sa ovim opisom ponovljene utakmice siroki-sarajevo....
http://www.****/vidi.php?rub=13&vijest=25756
ps molim ostale navijace da ne odgovaraju oni na ovo pitanje jer ce odmah doci do svadje,pitao sam iskljucivo sirokobrijezane o cemu se tu radilo....
molim?? sta je reci??Kevin je napisao/la:e ****...![]()
bez Wagnera i Dioga u Mostaru
u p.m.
Diogo se ozljedio protiv zvijezde,a wagner na treningu..mozda i duze će biti ozljeđen ali sreća pa zadnje kolo..Barney Stinson je napisao/la:molim?? sta je reci??Kevin je napisao/la:e ****...![]()
bez Wagnera i Dioga u Mostaru
u p.m.
I velez je dao 27 golova,a borac je primio 10 a SB 12 ...na greskama se uciŠB_Fidelis je napisao/la:Ma, danas je Zrinjski bio bolja momcad i zasluzeno slavio. Rezultat je previsok, ali je odraz odlicne kontre Zrinjskog i dobre taktike, iako smo mi imali loptu i drzali sredinu terena, imali sanse koje smo promasili, Zrinjski je cekao greske i svoje zabio i zasluzeno slavio i ovom prilikom cestitam. Iako smo podbacili, odigrali smo jos jednu otvorenu utakmicu, prikazali napadacki nogomet, no obrana i realizacija nije bila na ocekivanoj razini i Zrinjski je to kaznio, iako mislim da ne mozemo biti nezadovoljni sa ovom polusezonom sveukupno.
Poraz, iako visok, nista ne mijenja, to je samo jedan poraz u zadnjih 11 kola (!), tri izgubljena boda, a cilj je i dalje isti, Široki je svejedno JESENJSKI PRVAK sa najboljim napadom i najboljom obranom u ligi, bravo momci i puno srece u nastavku uz nadam se par pravih pojacanja u obrani primarno.
1. Široki Brijeg 15 10 2 3 27:12 32
2. Borac 15 10 1 4 19:10 31
3. Sarajevo 15 8 4 3 21:14 28
4. Velež 15 8 3 4 27:13 27
5. Željezničar 15 7 4 4 19:13 25
6. Zrinjski 15 7 4 4 23:19 25
7. Leotar 15 7 1 7 14:19 22
8. Modriča 15 6 3 6 24:25 21
9. Rudar 15 6 2 7 14:14 20
10. Olimpik 15 5 4 6 15:23 19
11. Travnik 15 5 3 7 21:22 18
12. Zvijezda 15 5 2 8 15:25 17
13. Slavija 15 4 4 7 14:17 16
14. Čelik 15 4 3 8 14:17 15
15. Sloboda 15 4 2 9 10:23 14
16. Laktaši 15 2 2 11 15:28 8
Dijametralno suprotni izrazi lica Dragana Jovića i Tonija Karačića nakon derbija u Mostaru večeras. Iako je osvojio jesenji naslov, gostujući trener nije mogao biti zadovoljan, njegova momčad teško je poražena, uz čak četiri primljena pogotka na stadionu Zrinjskog.
- Smatram da je Zrinjski zasluženo pobijedio, iako je rezultat previsok. Nakon odlične serije kakvu smo napravili (devet pobjeda i remi u posljednjih deset kola, op.a.) nismo odigrali utakmicu kakvu smo očekivali, kazao je nakon utakmice trener Širokog Toni Karačić.
U dosadašnjih 14 kola Širokobriježani su samo osam puta vadili loptu iz vlastite mreže, večeras je obrana gostiju kapitulirala čak četiri puta.
- Ne bih rekao da je samo obrana kiksala, Zrinjski je odigrao odličnu utakmicu, i uspio nametnuti svoj ritam, osvrnuo se i na tu temu Karačić koji na koncu mora biti zadovoljan polusezonom koju njegov sastav završava na čelu karavane.
Dragan Jović imao je razloga za zadovoljstvo poslije velike pobjede:
- Vidjelo se i večeras da je Široki dobra momčad, slažem se i da je rezultat možda malo previsok, ali uz idealno otvaranje i pravi pristup odigrali smo odličnu utakmicu na čemu čestitam igračima.
Jović ima mnoštvo razloga za očekivati da će na proljeće popraviti sadašnji plasman na ljestvici, a ambicije trenera Zrinjskog, sukladno tomu, uvijek su najviše:
- Vjerujem da ćemo se uključiti u borbu za titulu, borit ćemo se na oba fronta, nedvosmisleno kaže Jović koji se osvrnuo i na polusezonu, u kojoj je s obzirom na brojne nesretne okolnosti napravljeno dosta:
- Nikad nismo imali težu polusezonu, u svakoj utakmici nedostajalo nam je i do pola momčadi tako da su oscilacije bile normalne. Postavili smo bili cilj od 24 boda u prvom dijelu prvenstva koji smo evo nadmašili, zadovoljno je zaključio trener Mostaraca.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, tutankamon1905 i 31 gost.