FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Trasimaco
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Trasimaco » 25 nov 2009, 22:58

The Game je napisao/la:Bgm kol'ko go želio da se plasiramo dalje za dvije sedmice, toliko bi to bilo nezasluženo
Realno! Skidam kapu. ;)

Ali znam ja da ce sad Gero neki inspirativni tekst napisati o superiornosti bavarskog tima. :lol: Ocekuje ih svijetla buducnost. :mrgreen: Ne bi me zacudilo i da secer zapjeva. :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 nov 2009, 23:00

Nista inspirativno, ali zato sve vri od optimizma :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 nov 2009, 23:04

geronimo je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Svaka cast. 1-0 Olic. Imate finale u Torinu i pokazite koliko vrijedi Njemacki fudbal.
Olic pokupio "odpadak" nakon suta Gomeza, dobro je, bitna su tri boda. Nakon ocekivanog loseg rezultata Juveta, sada nam predstoji veliko finale u Torinu.
Kladim se u kucu, da cemo ih proci :D
pocni trazit privremeni smjestaj :lol: ma nista od tog......nezz kakva je situacija sa robbenom i riberyem hocel bit spremni...mozda bi s njima imali neke sanse...ovako realno nemate sta trazit
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 25 nov 2009, 23:04

Idemo momci srusiti Juve ;)
A C A B !

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 25 nov 2009, 23:06

Kolko sam optimistican za ovu tekmu da i se i ja pakujem fino za utakmicu u :D Otorino
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 25 nov 2009, 23:19

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 25 nov 2009, 23:33

slijedece kolo susret dvije najlosije ekipe juventus-bajern
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 25 nov 2009, 23:44

i vi se nadate prolasku? pa rasuce vas juve ko siroce keks
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 nov 2009, 23:55

Pipita je napisao/la:i vi se nadate prolasku? pa rasuce vas juve ko siroce keks

to pipita :lol: :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 nov 2009, 23:56

Mislim da neče Bilal biti spreman, a Arjen bi trebao igrati. Vidim bilo je dosta žutih kartona u Meču Bordeauxa i Juventusa. Je li iko dobio suspenziju u Juventusa. Ako BAyern želi popraviti sezonu neka dobije Juventus, iako je to po meni mission impossible. Hoću Luca Tonija na Della Alpiju, ko će kome nego svoj svome. Ako bude Bilal spreman i Arjen, imam nade, ostalo slabo.

Auf gehts Bayern schiest ein tor. !!!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 26 nov 2009, 00:40

Rz88 je napisao/la:Mislim da neče Bilal biti spreman, a Arjen bi trebao igrati. Vidim bilo je dosta žutih kartona u Meču Bordeauxa i Juventusa. Je li iko dobio suspenziju u Juventusa. Ako BAyern želi popraviti sezonu neka dobije Juventus, iako je to po meni mission impossible. Hoću Luca Tonija na Della Alpiju, ko će kome nego svoj svome. Ako bude Bilal spreman i Arjen, imam nade, ostalo slabo.

Ma nije neka nemoguća misija.Juve nije nikakva nepobjediva ekipa, a Bayern bi valjda jedng dana trebao početi igrati.Gubio je Juve bodove ove godine na Delle Alpiju i od dosta slabijih ekipa.JA se nekako nadam da je taj Della Alpi naša prekretnica.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 26 nov 2009, 00:47

FRANK RIBERY je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:Mislim da neče Bilal biti spreman, a Arjen bi trebao igrati. Vidim bilo je dosta žutih kartona u Meču Bordeauxa i Juventusa. Je li iko dobio suspenziju u Juventusa. Ako BAyern želi popraviti sezonu neka dobije Juventus, iako je to po meni mission impossible. Hoću Luca Tonija na Della Alpiju, ko će kome nego svoj svome. Ako bude Bilal spreman i Arjen, imam nade, ostalo slabo.

Ma nije neka nemoguća misija.Juve nije nikakva nepobjediva ekipa, a Bayern bi valjda jedng dana trebao početi igrati.Gubio je Juve bodove ove godine na Delle Alpiju i od dosta slabijih ekipa.JA se nekako nadam da je taj Della Alpi naša prekretnica.
:lol: :lol: nije ni Bayern neka ekipa jaka da moze lako pobijediti u gostima LP :mrgreen:

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 26 nov 2009, 00:53

Opet je sve u nasim rukama, tj. nogama, hvala Bogu. Necu pretjerivati sa optimizmom, objektivno nemam ni razloga za to, ali se nadam prolasku.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 nov 2009, 00:57

Ma neka je sve u "našim" nogama. Sve je do njih sada. Po ekipi i imenima mi smo jači, po ozljedama smo i mi jači , automatski je Juventus jači. Mi smo bez Bilala i Arjena kao Pas bez zuba, kao nosorog bez roga, kao Lešinar bez krila (lol poređenja). Nadam se da ćemo pobjeditit tu utakmicu, moraju uću u nju sa ogromnom dozom opreznosti i naravno da odigraju najbolju utakmicu sezone.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 26 nov 2009, 01:06

ove godine juve nije na delle alpiu izgubio ni boda, a neće taj stadion vama biti prekretnica jer ga nećete ni vidjeti, juve na njemu ne igra već 3-4 sezone, a što se utakmice tiče teško će juve propustiti šansu da prođe kad im i x paše, oni su tu majstori što jes jes, tako da ako pobjedite svaka čast, al nebi na to ni marku stavio
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 26 nov 2009, 01:10

tony-mortale je napisao/la:

ove godine juve nije na delle alpiu izgubio ni boda, a neće taj stadion vama biti prekretnica jer ga nećete ni vidjeti, juve na njemu ne igra već 3-4 sezone, a što se utakmice tiče teško će juve propustiti šansu da prođe kad im i x paše, oni su tu majstori što jes jes, tako da ako pobjedite svaka čast, al nebi na to ni marku stavio
ma uvijek pomešam Olimpico di Torino i Delle Alpi.Mea culpa.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 nov 2009, 01:14

Gledao sam tekmu,realno oni ne znaju sta ce s loptom kad je imaju :roll:

Gomez i Buyten odlicni,Olic tu i tamo...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 nov 2009, 01:17

Fali im kreativnosti i to je to. Kad će taj Bilal više hehe,

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 26 nov 2009, 07:58

Rz88 je napisao/la:Mi smo bez Bilala i Arjena kao Pas bez zuba, kao nosorog bez roga, kao Lešinar bez krila (lol poređenja)
kao nasa repka sa m. svirom blazevicem :oops: :D
mah, ako bi tukli juventut, osvajamo lp.
gledam ostale timove, katastrofa.
prcelonu razbija kazan, mud-a besiktas...
jedino je celsi opasan ali i oni se mogu dobiti.
cudna su ekipa...taman pomislis kak ce derati sve redom a oni kiksaju...ta, ruski mentalitet :mrgreen:
nego, kako smo znali pljuvati red je i da pocnemo faliti :D
ola mi postaje stvarno drag igrac 8-)
pranja mi je takodje dobar
heboteeee, brzi je od riberija a zna i dodat :shock:
pranju da razigrava
hebayiga ona pogresna dodavanja mozemo pravdati premalom minutazom ;)
moja nova idealna
bule
lam-bojten-martin-badst.
roben-pranja-ribi
tomas-mario-ola
ps
volio bih znati koji mi mangup izbrisa potpis
neka se javi sam, da ja ne trazim
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 26 nov 2009, 10:19

Ja se nadam da cete proci pa da u 1/8 finala opet bude Bayern-Real M. Ja mislim da ce cijeli Madrid navijati za juventus. Vi ste za njih "crna macka".
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.