Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Raul i Pepe nisu ništa lošiji od Sergia i Rafe,samo Pepe nije u formi pa nas to zeza.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pa njih je Nacho ustopao na Calderonu bona ..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Adler (Hamburg) - Carvajal (Bayer), Dante (Bayern), Lahm (Bayern) - Müller (Bayern), Kroos (Bayern), Götze (Borussia Dortmund), Ribery (Bayern) - Mandžukić (Bayern), Lewandowski (Borussia Dortmund), Kieβling (Bayer).
Tim sezone bundeske.
Tim sezone bundeske.

Porteros: Casillas, Diego López, Adán y Jesús.
Defensas: Ramos, Pepe, Albiol, Carvalho, Arbeloa, Coentrão, Marcelo y Nacho.
Centrocampistas: Xabi Alonso, Essien, Khedira, Kaká, Modric, Özil, Callejón y Di María.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín y Morata.
Defensas: Ramos, Pepe, Albiol, Carvalho, Arbeloa, Coentrão, Marcelo y Nacho.
Centrocampistas: Xabi Alonso, Essien, Khedira, Kaká, Modric, Özil, Callejón y Di María.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín y Morata.
Sretno zmajevi!!
Alvaro Arbeloa dobio sina.
Zvat ce se RAUL.
Cestitke.
Zvat ce se RAUL.

Cestitke.
Najbolji potez ove sezone.Dzoni je napisao/la:Alvaro Arbeloa dobio sina.
Zvat ce se RAUL.![]()
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Riješen problem napadača, sad se komotno mogu riješiti Benzeme i Higuaina.Dzoni je napisao/la:Alvaro Arbeloa dobio sina.
Zvat ce se RAUL.![]()
Cestitke.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- TheGreatest10
- Kontakt:
Carvajala dovesti obavezno, auu kakav tandem sa Varaneom - pravi temelj za budućnost kluba 
Arbelou, Carvalja, Lassanu, Modrića, Morattu i Higuaina staviti na transfer listu..

Arbelou, Carvalja, Lassanu, Modrića, Morattu i Higuaina staviti na transfer listu..
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
- JohnLennon
- Kontakt:
Druze, Lass je otisao ima devet mjeseci 

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
- TheGreatest10
- Kontakt:
To samo lapsus je bioJohnLennon je napisao/la:Druze, Lass je otisao ima devet mjeseci

hahahahaha psihički umor došao do izražaja. Uglavnom znači sve ove osim njega na transfer listu, treba malo čistke Realu ako misli da vlada Primerom i da se može takmičiti sa Barsom.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 apr 2016, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Legenda kad se sjetit kolko se samo hjake diglo kada je potpisivao za Madrid,covjek bio hodajuca para najbolji potez Reala u prosloj deceniji zajedno sa Ronaldom.Sretno legendo pa navrati da bude direktor za tebe uvjek ima mjesta.ek0 je napisao/la:[youtube][/youtube]
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ma j*bo Lassa on bi se Modrića riješio to me više pogodilo.JohnLennon je napisao/la:Druze, Lass je otisao ima devet mjeseci
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Al jos bo i Moratu prodao a pred malim je buducnost,a ako Carlo dodje Modric ce se preporoditi.LBJ MVP je napisao/la:Ma j*bo Lassa on bi se Modrića riješio to me više pogodilo.JohnLennon je napisao/la:Druze, Lass je otisao ima devet mjeseci
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Consigliere
- Kontakt:
O cemu ti pricas? Pad Reala je krenuo njegovim dolaskom, MORAO je igrati a nije imao pozicije na desnoj strani od Figa, pa guran na poziciju veznog igraca koju ni blizu nije mogao igrati. Slijedce 3 godine- nula trofeja.emir18 je napisao/la:Legenda kad se sjetit kolko se samo hjake diglo kada je potpisivao za Madrid,covjek bio hodajuca para najbolji potez Reala u prosloj deceniji zajedno sa Ronaldom.Sretno legendo pa navrati da bude direktor za tebe uvjek ima mjesta.

Marketinski i ekonomski se isplatio ali bas briga obicnog navijaca za to.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Brate jer ti zna ko je Perez,pa isplatio se marktetinski na to sam i mislo,a sad sto trener ta dasnji nije znao iskombinirati ekipi nije to do Davida drugConsigliere je napisao/la:O cemu ti pricas? Pad Reala je krenuo njegovim dolaskom, MORAO je igrati a nije imao pozicije na desnoj strani od Figa, pa guran na poziciju veznog igraca koju ni blizu nije mogao igrati. Slijedce 3 godine- nula trofeja.emir18 je napisao/la:Legenda kad se sjetit kolko se samo hjake diglo kada je potpisivao za Madrid,covjek bio hodajuca para najbolji potez Reala u prosloj deceniji zajedno sa Ronaldom.Sretno legendo pa navrati da bude direktor za tebe uvjek ima mjesta.![]()
Marketinski i ekonomski se isplatio ali bas briga obicnog navijaca za to.

- anonymousHD
- Kontakt:
Modrić, Morata na transfer listu... Hajde ja trollam, al ovaj je zakuco sve živo. Modrić najbolji igrač Real Madrida zadnja dva meseca.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večerašnje finale

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
http://fanpage-lajkovi.net/slika/6642/c ... -underwear" onclick="window.open(this.href);return false; vidi picke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.