Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Jos mi nije jasno kako je zaglavio u crnoj Madjarskoj. Morao je nac klub u barem drugoj ligi Njemacke. Znam da je trener ovih Madjara bio i u HSV-u, ali ipak je to odron od lige. Mora se na ljeto vratit u ozbiljnu ligu, jer uvijek mi je se cinio kao veliki potencijal. Dobar u oba pravca, moderni zadnji vezni.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pa jel njega ovaj klub kupio ili je pozajmica ?Cartman je napisao/la:Jos mi nije jasno kako je zaglavio u crnoj Madjarskoj. Morao je nac klub u barem drugoj ligi Njemacke. Znam da je trener ovih Madjara bio i u HSV-u, ali ipak je to odron od lige. Mora se na ljeto vratit u ozbiljnu ligu, jer uvijek mi je se cinio kao veliki potencijal. Dobar u oba pravca, moderni zadnji vezni.
Besic je kupljen od strane Madjara...Njegov najveci problem u Hamburgu su bili treneri koji su ga u igru stavljali u nekim vaznim utakmicama kao i mediji koji su ga nakon iste razapinjali. Takodjer jedan od problema je bila njegova tvrdoglavost da zeli da igra na poziciji stopera sto realno nije pozicija za njega.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
I to je to,da je bio u imalo normalnijem klubu,nebi nigdje ni isao.amerosm je napisao/la:Njegov najveci problem u Hamburgu
Do duse tako je slicno ucinio i Stutgart sa Bicakcicem da bi muku mucili sa defanzivom,Mazama i gazama.
A ovog sutnuli nakon jednog loseg meca i to u duelu protiv Bilala.da stvar bude smjesnija kako Besic dokazuje svoj kvalitet tako je i Bicakcic dokazao kao jedan od najbolje ocjenjenih defanzivaca u zvajti .
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Misli li neko da ce mali Muha da se vrati u BUndesligu
nema taj kvalitet za bundesligu, mozda za cvajtuSapunaru28 je napisao/la:Misli li neko da ce mali Muha da se vrati u BUndesligu
Idi pokri se jorganom i otkri se kad noc padne i svi spavaju.utaka je napisao/la:nema taj kvalitet za bundesligu, mozda za cvajtuSapunaru28 je napisao/la:Misli li neko da ce mali Muha da se vrati u BUndesligu
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
doveo bi ga neki njemacki klub onda, a ne ferencvaros koji je negdje ranga sarajevasajo10 je napisao/la:Idi pokri se jorganom i otkri se kad noc padne i svi spavaju.utaka je napisao/la:nema taj kvalitet za bundesligu, mozda za cvajtuSapunaru28 je napisao/la:Misli li neko da ce mali Muha da se vrati u BUndesligu
-
- Kontakt:
nadamo se da ga mozda dovede neki eintracht braunschweig ili freiburg
- majstorcina000
- Kontakt:
nek dodje u schalke null vier nek zamijeni neustadtera
http://sportsport.ba/ino_fudbal/na-besi ... onu/105113" onclick="window.open(this.href);return false;
samo da ode iz Mađarske
samo da ode iz Mađarske

Cuj IBB i Videoton, nadao sam se da ce se vratit u Njemacku...
Pa zar on nije posudjen iz HSV?Cartman je napisao/la:Cuj IBB i Videoton, nadao sam se da ce se vratit u Njemacku...
A ako ide, onda nek ide u Tursku, koliko toliko pomak za razliku od Madjarske.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Nije posudjen.emir79 je napisao/la:Pa zar on nije posudjen iz HSV?Cartman je napisao/la:Cuj IBB i Videoton, nadao sam se da ce se vratit u Njemacku...
A ako ide, onda nek ide u Tursku, koliko toliko pomak za razliku od Madjarske.
E onda nek zamagli za Tursku, ipak je to mnogo jaca liga od Madjarske, ustvari miljama jaca liga. Ako vec ima ponudu.Cartman je napisao/la: Nije posudjen.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
-
- Kontakt:
malo je muha sebi usro s transferom u madarskoj. sada nece se nikad vratit u bundesligu
Istambul BB je jednom nogom u 2. Turskoj ligi.Valjda će imati nekih ponuda iz boljih liga.A ako Istambul ispadne, nadam se da će i Višća preći negdje drugo.emir79 je napisao/la:E onda nek zamagli za Tursku, ipak je to mnogo jaca liga od Madjarske, ustvari miljama jaca liga. Ako vec ima ponudu.Cartman je napisao/la: Nije posudjen.
DRUG NEBI TI PUNCA
Kako sam ja negdje pročitao da je na pozajmici .... nije mi jasno.
Kako god, i ja se slažem sa svima vama, ako želi nešto više od svoje karijere, treba da bježi što prije iz te lige, jer ju je prekuc'o u prvoj sezoni, a to dovoljno govori o kvaliteti iste, s tim da ne želim ovom prilikom da omalovažavam Mumetov kvalitet.

Kako god, i ja se slažem sa svima vama, ako želi nešto više od svoje karijere, treba da bježi što prije iz te lige, jer ju je prekuc'o u prvoj sezoni, a to dovoljno govori o kvaliteti iste, s tim da ne želim ovom prilikom da omalovažavam Mumetov kvalitet.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
posto nasi igraci uvjek prelaze u mnogo slabije klubove nego sto nasi mediji sa insajderskim informacijama pisu, besicu se bas crno pise.