Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ma i u pravu si, ko bi s budalamaCitizen-X je napisao/la:zato sto me je "raja" proglasila budalom - sjetila mi se familije i sestre na pvt i javno i vise nemam ni interesa ni zanimanja da bilo kome ista savjetujem.... i ne samo meni nego mnogih clanova ovog pdfa koji su pokusavali od necega napraviti nesto - pa su dobili samo supicu tacConsigliere je napisao/la:pa dobri sto ne podjeli s rajom razmisljanje. cini se logicno u ovom trenutku.Citizen-X je napisao/la:procitaj jaruga - syebaces se jos vise al je istina ziva
http://en.wikipedia.org/wiki/Murphy's_law" onclick="window.open(this.href);return false;
inace imam Gulbisa 2 1. set za 150 maraka u singlu. jos sam htio stavit kad je bilo 4.5 al eto ne dade mi se
imam i ja u singlu jos gulbis 2-1 (uhvatio na kvotu 15) ... baci pogled na temu dobitnih tiketa, razvalio sam delpotra i pairea uzivoCitizen-X je napisao/la:
inace imam Gulbisa 2 1. set za 150 maraka u singlu. jos sam htio stavit kad je bilo 4.5 al eto ne dade mi se
posluso bih te i da jesimandraX je napisao/la:Ovo sam mu ja rek'o da odigra.![]()
Evolution87 je napisao/la:hajmo halep. Sisom je!
znal iko?Consigliere je napisao/la:Moze li se u BHPlayu podici dobitak isti dan? HITNO!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.