Realno! Skidam kapu.The Game je napisao/la:Bgm kol'ko go želio da se plasiramo dalje za dvije sedmice, toliko bi to bilo nezasluženo

Ali znam ja da ce sad Gero neki inspirativni tekst napisati o superiornosti bavarskog tima.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Realno! Skidam kapu.The Game je napisao/la:Bgm kol'ko go želio da se plasiramo dalje za dvije sedmice, toliko bi to bilo nezasluženo
pocni trazit privremeni smjestajgeronimo je napisao/la:Olic pokupio "odpadak" nakon suta Gomeza, dobro je, bitna su tri boda. Nakon ocekivanog loseg rezultata Juveta, sada nam predstoji veliko finale u Torinu.amerosm je napisao/la:Svaka cast. 1-0 Olic. Imate finale u Torinu i pokazite koliko vrijedi Njemacki fudbal.
Kladim se u kucu, da cemo ih proci
Pipita je napisao/la:i vi se nadate prolasku? pa rasuce vas juve ko siroce keks
Ma nije neka nemoguća misija.Juve nije nikakva nepobjediva ekipa, a Bayern bi valjda jedng dana trebao početi igrati.Gubio je Juve bodove ove godine na Delle Alpiju i od dosta slabijih ekipa.JA se nekako nadam da je taj Della Alpi naša prekretnica.Rz88 je napisao/la:Mislim da neče Bilal biti spreman, a Arjen bi trebao igrati. Vidim bilo je dosta žutih kartona u Meču Bordeauxa i Juventusa. Je li iko dobio suspenziju u Juventusa. Ako BAyern želi popraviti sezonu neka dobije Juventus, iako je to po meni mission impossible. Hoću Luca Tonija na Della Alpiju, ko će kome nego svoj svome. Ako bude Bilal spreman i Arjen, imam nade, ostalo slabo.
Auf gehts Bayern schiest ein tor. !!!
FRANK RIBERY je napisao/la:Ma nije neka nemoguća misija.Juve nije nikakva nepobjediva ekipa, a Bayern bi valjda jedng dana trebao početi igrati.Gubio je Juve bodove ove godine na Delle Alpiju i od dosta slabijih ekipa.JA se nekako nadam da je taj Della Alpi naša prekretnica.Rz88 je napisao/la:Mislim da neče Bilal biti spreman, a Arjen bi trebao igrati. Vidim bilo je dosta žutih kartona u Meču Bordeauxa i Juventusa. Je li iko dobio suspenziju u Juventusa. Ako BAyern želi popraviti sezonu neka dobije Juventus, iako je to po meni mission impossible. Hoću Luca Tonija na Della Alpiju, ko će kome nego svoj svome. Ako bude Bilal spreman i Arjen, imam nade, ostalo slabo.
ove godine juve nije na delle alpiu izgubio ni boda, a neće taj stadion vama biti prekretnica jer ga nećete ni vidjeti, juve na njemu ne igra već 3-4 sezone, a što se utakmice tiče teško će juve propustiti šansu da prođe kad im i x paše, oni su tu majstori što jes jes, tako da ako pobjedite svaka čast, al nebi na to ni marku stavioFRANK RIBERY je napisao/la:Ma nije neka nemoguća misija.Juve nije nikakva nepobjediva ekipa, a Bayern bi valjda jedng dana trebao početi igrati.Gubio je Juve bodove ove godine na Delle Alpiju i od dosta slabijih ekipa.JA se nekako nadam da je taj Della Alpi naša prekretnica.Rz88 je napisao/la:Mislim da neče Bilal biti spreman, a Arjen bi trebao igrati. Vidim bilo je dosta žutih kartona u Meču Bordeauxa i Juventusa. Je li iko dobio suspenziju u Juventusa. Ako BAyern želi popraviti sezonu neka dobije Juventus, iako je to po meni mission impossible. Hoću Luca Tonija na Della Alpiju, ko će kome nego svoj svome. Ako bude Bilal spreman i Arjen, imam nade, ostalo slabo.
ma uvijek pomešam Olimpico di Torino i Delle Alpi.Mea culpa.tony-mortale je napisao/la:ove godine juve nije na delle alpiu izgubio ni boda, a neće taj stadion vama biti prekretnica jer ga nećete ni vidjeti, juve na njemu ne igra već 3-4 sezone, a što se utakmice tiče teško će juve propustiti šansu da prođe kad im i x paše, oni su tu majstori što jes jes, tako da ako pobjedite svaka čast, al nebi na to ni marku stavioFRANK RIBERY je napisao/la:Ma nije neka nemoguća misija.Juve nije nikakva nepobjediva ekipa, a Bayern bi valjda jedng dana trebao početi igrati.Gubio je Juve bodove ove godine na Delle Alpiju i od dosta slabijih ekipa.JA se nekako nadam da je taj Della Alpi naša prekretnica.Rz88 je napisao/la:Mislim da neče Bilal biti spreman, a Arjen bi trebao igrati. Vidim bilo je dosta žutih kartona u Meču Bordeauxa i Juventusa. Je li iko dobio suspenziju u Juventusa. Ako BAyern želi popraviti sezonu neka dobije Juventus, iako je to po meni mission impossible. Hoću Luca Tonija na Della Alpiju, ko će kome nego svoj svome. Ako bude Bilal spreman i Arjen, imam nade, ostalo slabo.
kao nasa repka sa m. svirom blazevicemRz88 je napisao/la:Mi smo bez Bilala i Arjena kao Pas bez zuba, kao nosorog bez roga, kao Lešinar bez krila (lol poređenja)
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.