NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 maj 2013, 04:50

Titova-Juga je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Ja samo Thibsa pominjem,a ti tripujes da pricam o drugim trenerima! ;)

Spominjao si ti na nba temama već i Riversa pa i Carla i trabunjao iste stvari što trabunjaš o Thibsu.
Kralju izliječi komplekse.
Spominjem one koji igrace dotjeraju na rub povreda,a dokazi su povrede tih igraca! A ti volis da se busas u polju medicine o kojem pojma nemas,neznalice jedna tvrdoglava!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 16 maj 2013, 04:52

NEZALAGANJE je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Ja samo Thibsa pominjem,a ti tripujes da pricam o drugim trenerima! ;)

Spominjao si ti na nba temama već i Riversa pa i Carla i trabunjao iste stvari što trabunjaš o Thibsu.
Kralju izliječi komplekse.
Spominjem one koji igrace dotjeraju na rub povreda,a dokazi su povrede tih igraca! A ti volis da se busas u polju medicine o kojem pojma nemas,neznalice jedna tvrdoglava!
Neznalica si i to dokazana. Spominjao si ovdje neke minutaze igraca Bullsa koje uopste nisu bile velike i da su ti isti igraci preforsirani, kada sam ti rekao njihove minute u prosjeku, ostao si paf pa si promijenio temu i nastavio u svom zatucanom neznalackom smjeru. Nastavi i dalje, ali ti to nece pomoci.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 16 maj 2013, 04:52

Thibodeau je odlican trener i nema potrebe covjeka kritikovati.
Bez dva glavna igraca je dovukao Bullse do drugog kruga PO, gdje je ocekivano izgubio od šampiona.

Miami bi pomeo sve redom da ima takvog enegricnog trenera, a ne onog anemicnog šminkera koji izgleda ko da je na infuzijama.

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 16 maj 2013, 04:57

Ovaj Perkins je ravan Kwame Brownu, nikakve koristi od njeg nema

Nikad nisam vidio ovakvog Duranta, uvijek mmiran, stalozen, a zadnjih par utakmica je nekakav nenormalan, bas puno forsira, prigovara sudijama i sl.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 maj 2013, 04:57

bluemania je napisao/la:Thibodeau je odlican trener i nema potrebe covjeka kritikovati.
Bez dva glavna igraca je dovukao Bullse do drugog kruga PO, gdje je ocekivano izgubio od šampiona.

Miami bi pomeo sve redom da ima takvog enegricnog trenera, a ne onog anemicnog šminkera koji izgleda ko da je na infuzijama.
A sta mislis ko je imao udjela zasto ti igraci nisu igrali u ovom PO,a i 2 ranije?Normalno da je uradio odlican posao s ovom ekipom koja je destkovana,ali treba znati uraditi i posao da kompletan docekas PO.Pa protiv BKN igra rovitog Hinricha 50+ minuta i covjek obnovi povredu i ne zaigra vise nikako u PO.Ko je tome kriv?Zasto tad Hamilton nije mogao dobiti koju minutu da se ljudi ne forisiraju toliko? A da,pasce velika odbrana Thibsa,ali ne pada,kad moraju igrati,jer nema izbora.Zanimljivo,hm? ;)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 16 maj 2013, 05:01

NEZALAGANJE je napisao/la: A sta mislis ko je imao udjela zasto ti igraci nisu igrali u ovom PO,a i 2 ranije?Normalno da je uradio odlican posao s ovom ekipom koja je destkovana,ali treba znati uraditi i posao da kompletan docekas PO.Pa protiv BKN igra rovitog Hinricha 50+ minuta i covjek obnovi povredu i ne zaigra vise nikako u PO.Ko je tome kriv?Zasto tad Hamilton nije mogao dobiti koju minutu da se ljudi ne forisiraju toliko? A da,pasce velika odbrana Thibsa,ali ne pada,kad moraju igrati,jer nema izbora.Zanimljivo,hm? ;)

Taj moćni Kirk koji je zbog 20+ minuta kroz cijelu sezonu pretrpio takve nebulozne odluke malog Thibsa da ga pokoju utakmicu ostavi i 40 min na terenu po potrebi za utakmicu i samim tim se povrijedio... ajme majko, kakva likcina i razmisljanje. Tebi treba zabraniti pisati o kosarci opcenito.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 16 maj 2013, 05:02

bluemania je napisao/la:Thibodeau je odlican trener i nema potrebe covjeka kritikovati.

A sta mislis ko je imao udjela zasto ti igraci nisu igrali u ovom PO,a i 2 ranije?Normalno da je uradio odlican posao s ovom ekipom koja je destkovana,ali treba znati uraditi i posao da kompletan docekas PO.Pa protiv BKN igra rovitog Hinricha 50+ minuta i covjek obnovi povredu i ne zaigra vise nikako u PO.Ko je tome kriv?Zasto tad Hamilton nije mogao dobiti koju minutu da se ljudi ne forisiraju toliko? A da,pasce velika odbrana Thibsa,ali ne pada,kad moraju igrati,jer nema izbora.Zanimljivo,hm? ;)
dobro slažem se i za ovo...trebao je dozirati minute igracima u reg. dijelu, nešto što radi Popovich kod sebe, ali sad je kasno za naknadnu pamet jbg ;)

I još nešto...nisam prorok ni neki strucnjak, ali sam siguran da Ruža više nece biti isti onaj igrac kakav je bio prije ozljede, cak i kad se potpuno oporavi i vrati - Nažalost :( ...nece sigurno...navijaci Chicaga ce se morati sa tim pomiriti.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 16 maj 2013, 05:04

bluemania je napisao/la:
I još nešto...nisam prorok ni neki strucnjak, ali sam siguran da Ruža više nece biti isti onaj igrac kakav je bio prije ozljede, cak i kad se potpuno oporavi i vrati - Nažalost :( ...nece sigurno...navijaci Chicaga ce se morati sa tim pomiriti.

Ne znam po čemu takva nagađanja kada dečka nismo vidili ni minute na terenu još od povrede.
Malo mi je preuranjeno za takve tvrdnje dok ga ne vidimo ponovo na terenu !

Smrt nacionalizmu !!

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 16 maj 2013, 05:05

bluemania je napisao/la:

Ne znam po čemu takva nagađanja kada dečka nismo vidili ni minute na terenu još od povrede.
mah takvih je stotinu primjera u historiji NBA...nakon takve gadne ozljede se niko nije vratio na onaj stari nivo.
gotivim Ružu pravo kao igraca, da se razumijemo...ali da Bog da :?

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 16 maj 2013, 05:07

bluemania je napisao/la:
bluemania je napisao/la:

mah takvih je stotinu primjera u historiji NBA...nakon takve gadne ozljede se niko nije vratio na onaj stari nivo.
gotivim Ružu pravo kao igraca, da se razumijemo...ali da Bog da :?

Pa Rubio po meni igra na istom onom nivou kao prije povrede iako je u prvih mjesec dana bio slab i već su ga lagano svi počeli otpisivati. Valja pričekati i vidjeti šta će biti kada se Ruža vrati.

Smrt nacionalizmu !!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 maj 2013, 05:07

bluemania je napisao/la:

dobro slažem se i za ovo...trebao je dozirati minute igracima u reg. dijelu, nešto što radi Popovich kod sebe, ali sad je kasno za naknadnu pamet jbg ;)

Prijatelju,nije ovo moje sto pisem naknadna pamet.Ja sam ovu istu raspravu vodio i prije 2 mjeseca i iznio iste argumente. ;) Znam sta se desava kad igraci igraju ogromne minute u RS od 82 utakmice i imam znanje iz sportske medicine.Zato i kritikujem taj segment Thibsa,a nikako njegovo znanje kao trenera! ;)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 16 maj 2013, 05:57

Nisi ti nikakve argumente iznijeo, cak stavise prosuo si se par puta u vezi nekih igraca Bullsa za koje si tvrdio da su preforsirani. Jedini koji se forsira je Luol Deng a mi navijaci Bullsa znamo i zasto. Thibs radi strasan posao volio ga ti ili ne, a evidentno ga ne volis.

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 maj 2013, 06:10

eh sad svi vi koji ste pljuvali po Westbrooku izlazite iz rupe :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 16 maj 2013, 06:12

Ma nije ovdje u pitanju sam Rasel,isto tako da je se KD povrijedio ista bi situacija bila nego vidi se da je ova ekipa skupina pretplaceni igraca,ostaviti Ibaku KD RW ostalo sve trejdat.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 16 maj 2013, 06:14, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 maj 2013, 06:14

Titova-Juga je napisao/la:Nisi ti nikakve argumente iznijeo, cak stavise prosuo si se par puta u vezi nekih igraca Bullsa za koje si tvrdio da su preforsirani. Jedini koji se forsira je Luol Deng a mi navijaci Bullsa znamo i zasto. Thibs radi strasan posao volio ga ti ili ne, a evidentno ga ne volis.
Rece da te ne zanimaju moji komentari!Vidim! :lol: :lol: Usput,opismeni se malo!Nije ti na domet! ;)

Tvoji komentari su besmisleni i iz mrznje prema svemu sto nema veze sa Spursima napisani, a ja ne planiram ostati imun na iste bez obzira sto si nezanimljiv svojim konstantnim ponavljanjem o drugim trenerima, (pogotovo treneru Bullsa). Toliko lazi, nebuloza, mrznje, zavisti...
Nigdje veze...Dalje?
The Bulls finally look cooked, so complete this thought: If the Bulls get Derrick Rose back next year …

Steve Aschburner, NBA.com: … we’ll be talking about other guys’ injuries. Or Rose’s injuries other than his left anterior cruciate ligament. This wasn’t a case of one-and-done in Chicago this season – the Bulls have struggled with hurt and missing players for a while now. Rose only played 39 games in the post-lockout schedule of 2011-12. Luol Deng has missed all or parts of three playoff runs. Kirk Hinrich is a walking Ace bandage and Joakim Noah seemingly isn’t built for 82 games-at-35-minutes per. Coach Tom Thibodeau doesn’t sweat the 2 1/2 hours he uses his guys on game nights because he expects them to be professional about body maintenance the other 21 1/2 hours. But something has to give, either in Thibodeau’s minutes distribution, in the trainer’s room or in Chicago’s new policy for 2013-14 of team-sponsored three-week sabbaticals for each starter, staggered from January through March

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 maj 2013, 06:16

emir18 je napisao/la:Ma nije ovdje u pitanju sam Rasel,isto tako da je se KD povrijedio ista bi situacija bila nego vidi se da je ova ekipa skupina pretplaceni igraca,ostaviti Ibaku KD RW ostalo sve trejdat.
znam da nije, li ne mozes sa jednim super starom covjece...isto kao Bullsi, Cavsi sa Jamesom i td
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 maj 2013, 06:21

Gotovo je ovo,borba OKC-a,ali ne moze sve Durant,koji je i isforsirao dosta toga veceras...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 16 maj 2013, 06:22

(Nezalaganje) - (iz ranijih a Boga mi i novijih upisa/postova)
- Kirk i Rip preforsirani minutažom.

Kirk: 29:23
Rip: 21:48

:lol:

- Bullsi imaju širu klupu od Spursa

http://www.hoopsstats.com/basketball/fa ... /7/pts/1-1" onclick="window.open(this.href);return false;

:roll:

Pokri se po ušima keve ti.

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 maj 2013, 06:24

a daj brate popusti vise Thibsa ziv bio... svako normalan zna da je to vrhunski trener i to sto media sere sto ti citas poserem se po tom.svako zna da Thibs ne vjeruje Rookie igracima i njima daje malo sansu.a ni brat bratu nismo ni iali dostojne zamjene.. za Noaha nemmo i morao je igrat..Deng nije morao bio je Butler, ali kad smo Hamiltona gubili vise pta i jos nije igrao onda je i Deng morao igrati , jer se Butler koristio na SG..Hinrich isto ko je njemu kriv ba za povrede?. Thibs nije sigurno imali smo tu i Robinsona i Rookia onog malog kome se nije davala sansa, jer sam vc rekao njima Thibs nevjeruje ...popusti se ba Thibsa sa ovom ekipom bili smo blizu da uzmemo dvije tekme Miamiu zato pozdravi to
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 maj 2013, 06:26

Titova-Juga je napisao/la:(Nezalaganje) - (iz ranijih a Boga mi i novijih upisa/postova)
- Kirk i Rip preforsirani minutažom.

Kirk: 29:23
Rip: 21:48

:lol:

- Bullsi imaju širu klupu od Spursa

http://www.hoopsstats.com/basketball/fa ... /7/pts/1-1" onclick="window.open(this.href);return false;

:roll:

Pokri se po ušima keve ti.
Kirk ,50 + min u zadnjoj povredi!Dovoljno receno,a covjek rekonvalescent,ako uopste znas sta to znaci!? ;) A statistika sto si postavio je trubute Popu i njegovom sistemu,a ne individualnom kvalitetu igraca s klupe jednog i drugog tima... ;) Nego,da te opet podsjetim,sta cemo S MINUTAMA?
The Bulls finally look cooked, so complete this thought: If the Bulls get Derrick Rose back next year …

Steve Aschburner, NBA.com: … we’ll be talking about other guys’ injuries. Or Rose’s injuries other than his left anterior cruciate ligament. This wasn’t a case of one-and-done in Chicago this season – the Bulls have struggled with hurt and missing players for a while now. Rose only played 39 games in the post-lockout schedule of 2011-12. Luol Deng has missed all or parts of three playoff runs. Kirk Hinrich is a walking Ace bandage and Joakim Noah seemingly isn’t built for 82 games-at-35-minutes per. Coach Tom Thibodeau doesn’t sweat the 2 1/2 hours he uses his guys on game nights because he expects them to be professional about body maintenance the other 21 1/2 hours. But something has to give, either in Thibodeau’s minutes distribution, in the trainer’s room or in Chicago’s new policy for 2013-14 of team-sponsored three-week sabbaticals for each starter, staggered from January through March
Da prevedem? :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.