NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

bluemania
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la bluemania » 16 maj 2013, 03:56

alemsa je napisao/la:
bluemania je napisao/la:Wade se ukaza u zadnjoj četvrtini i zavši pricu sa onim floaterima i zakucavanjem.
Njemu je dovoljno 2-3 minute da riješi utakmicu....šteta što su mu koljena otišla, mnogo je talentovaniji igrac od Jamesa.
James je cijela ekipa....

Sve lik radi, bukvalno
pa i ne bio sa onakvim tjelesnim predispozicijama ;) plus što ima potpunu ovlast u igri, plus što mu je predato da bude gazda ekipe.
Ali je choker golem, to je odavno poznato....bolje dati Wadeu loptu kad se lomi tekma, ta budala ima muda za svašta nešto

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 16 maj 2013, 03:59

bluemania je napisao/la: pa i ne bio sa onakvim tjelesnim predispozicijama ;) plus što ima potpunu ovlast u igri, plus što mu je predato da bude gazda ekipe.
Ali je choker golem, to je odavno poznato....bolje dati Wadeu loptu kad se lomi tekma, ta budala ima muda za svašta nešto
choker je bio, prosle i ove godine je odgovorio i ta pitanja.

Nije mu predato nego je uzeo, pa valjd ais gledo, kad je x utakmica "stao" i dao Wade-u da odluci tekmu, ali je vremenom prekuco i posto vodja ekipe...

Trenutno im igra SF (priprodnu poziicju), PG, i PF isto vremeno

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 16 maj 2013, 04:04

alemsa je napisao/la:
bluemania je napisao/la: pa i ne bio sa onakvim tjelesnim predispozicijama ;) plus što ima potpunu ovlast u igri, plus što mu je predato da bude gazda ekipe.
choker je bio, prosle i ove godine je odgovorio i ta pitanja.

Nije mu predato nego je uzeo, pa valjd ais gledo, kad je x utakmica "stao" i dao Wade-u da odluci tekmu, ali je vremenom prekuco i posto vodja ekipe...

Trenutno im igra SF (priprodnu poziicju), PG, i PF isto vremenom
slažem se....i Wade je to sam priznao nakon prošlogodišnjeg finala u onoj prici sa Shaqom, kaže treba se na vrijeme skloniti boljem od sebe i prepustiti mu da vodi.
James igra sve od 1-4, može i centra ako zatreba :P životinja od igraca :shock:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 16 maj 2013, 04:05

bluemania je napisao/la: slažem se....i Wade je to sam priznao nakon prošlogodišnjeg finala u onoj prici sa Shaqom, kaže treba se na vrijeme skloniti boljem od sebe i prepustiti mu da vodi.
Pa dobro G povremeno

Pa sto onda rece da je Wade talentovaniji od njeg?

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 16 maj 2013, 04:07

alemsa je napisao/la:
bluemania je napisao/la: slažem se....i Wade je to sam priznao nakon prošlogodišnjeg finala u onoj prici sa Shaqom, kaže treba se na vrijeme skloniti boljem od sebe i prepustiti mu da vodi.
Pa dobro SG povremeno

Pa sto onda kazes da je Wade talentovaniji od njeg?
talentovaniji igrac jest od njega i to daleko, bar u svom primeu...sad je odavno nacet ozljedama jbg, nema više tu motoriku...dok je James sad brutalan

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 16 maj 2013, 04:08

bluemania je napisao/la: talantovaniji igrac jest od njega i to daleko, bar u svom primeu...sad je odavno nacet ozljedama jbg, nema više tu motoriku...dok je James sad brutalan
Bez obzira na povrede, nea teorije da je talneotvaniji igrac od Jamesa...

James ima sansu da bude best ever, a top 5 ce sigurno biti

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 16 maj 2013, 04:10

:lol:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 16 maj 2013, 04:13

Titova-Juga je napisao/la::lol:
Dobro jedan je MJ
Ali da ima neku sansu ima, vise sam poentiro na talent nego da ce biti Goat ali et.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 maj 2013, 04:13

@Titova Evo da procitas ono sto sam ti govorio tokom cijele sezone,a vezano je za povrede CHI.http://hangtime.blogs.nba.com/2013/05/1 ... bahpsplit2" onclick="window.open(this.href);return false; Samo pogledaj sta je napisao Aschburner,covjek koji prati NBA 20+ sezona,pa i njemu reci da je hejter kao i ja... ;) A nije jedini rekao da minute moraju biti drugacije rasporedjene tokom RS. ;)

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 16 maj 2013, 04:19

Kako je Shaq opisao svoje nekadašnje suigrace :lol:

U poređenju svojih saigrača Pennya, Kobe i Wadea je potegao analogiju iz filma "Kum"... "Kobe je Sonny Corleone. Previše glup da bi bio šef, ali će uraditi sve da bude šef. Penny je Fredo. Misli da je pametan, ali nije. Wade je Michael. Mudar za svoje godine. Uvijek zna gdje mu je mjesto"

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 16 maj 2013, 04:21

NEZALAGANJE je napisao/la:@Titova Evo da procitas ono sto sam ti govorio tokom cijele sezone,a vezano je za povrede CHI.http://hangtime.blogs.nba.com/2013/05/1 ... bahpsplit2" onclick="window.open(this.href);return false; Samo pogledaj sta je napisao Aschburner,covjek koji prati NBA 20+ sezona,pa i njemu reci da je hejter kao i ja... ;) A nije jedini rekao da minute moraju biti drugacije rasporedjene tokom RS. ;)
Tvoje me mišljenje od večeras zanima kao i lanjski snijeg.
Dokazani si hejter lika i djela Toma Thibodeaua. Kada spominješ Bullse, onda u 80% slučajeva kritikuješ trenera koji je cijele sezone bez Ruže prošao JAČE Netse, zaustavio seriju Heata na 27, te uzeo istom jednu utakmicu bez 3 prvotimca i Kirka + nominiran za trenera godine za veoma kratki period na klupi!

HEJTER NA KVADRAT!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 16 maj 2013, 04:26

alemsa je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la::lol:
Dobro jedan je MJ
Ali da ima neku sansu ima, vise sam poentiro na talent nego da ce biti Goat ali et.
Ma u redu je, svi malo ponekad nesvijesno pretjeramo:)

Smrt nacionalizmu !!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 maj 2013, 04:27

Titova-Juga je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:@Titova Evo da procitas ono sto sam ti govorio tokom cijele sezone,a vezano je za povrede CHI.http://hangtime.blogs.nba.com/2013/05/1 ... bahpsplit2" onclick="window.open(this.href);return false; Samo pogledaj sta je napisao Aschburner,covjek koji prati NBA 20+ sezona,pa i njemu reci da je hejter kao i ja... ;) A nije jedini rekao da minute moraju biti drugacije rasporedjene tokom RS. ;)
Tvoje me mišljenje od večeras zanima kao i lanjski snijeg.
Dokazani si hejter lika i djela Toma Thibodeaua. Kada spominješ Bullse, onda u 80% slučajeva kritikuješ trenera koji je cijele sezone bez Ruže prošao JAČE Netse, zaustavio seriju Heata na 27, te uzeo istom jednu utakmicu bez 3 prvotimca i Kirka + nominiran za trenera godine za veoma kratki period na klupi!

HEJTER NA KVADRAT!
Da,moja malenkost i Steve Aschburner,velikan NBA dopisnistva! 8-) Uzivaj u osakacenoj ekipi i uvijek nabrajaj ko vam fali,ako Thibs i dalje nastavi da igra ovakve minute pojedince,a za to nema potrebe.Ne govorim sad za PO ,vec za RS cisto da bude jasno!;) Kriv je za minute i tu nema dileme,u svemu ostalom je fantastican.Usput,pogodjen sam sto te moje milsjenje jne zanima,a trcis da ga prokomentarises,cak i kad se ne obracam tebi,kao sto je to slucaj bio ranije veceras! :lol: :lol: :lol:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 maj 2013, 04:36

Pop ih ne bi upropastio minutama,niti bi Deng igrao povrijedjen cijelu sezonu,niti bi se Hinrich i Noah vracali 100 puta prije,pa se opet povrijedjivali... :oops: :oops:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 16 maj 2013, 04:38

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dobar si, good try, ali i dalje nisi zanimljiv.

Thibs je trenercina volio ga ti ili ne i isti radi cuda sa ovom ekipom!

Smrt nacionalizmu !!

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 16 maj 2013, 04:40

a svima neko fali....Memphisu Rudy Derpe :lol: kakav zayeb sa odlaskom u kanadu :o , GSW Lee, Oklahomi Westbrook, Chicagu Deng i Ruža, a Miamiu pristojan trener

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 maj 2013, 04:40

The Bulls finally look cooked, so complete this thought: If the Bulls get Derrick Rose back next year …

Steve Aschburner, NBA.com: … we’ll be talking about other guys’ injuries. Or Rose’s injuries other than his left anterior cruciate ligament. This wasn’t a case of one-and-done in Chicago this season – the Bulls have struggled with hurt and missing players for a while now. Rose only played 39 games in the post-lockout schedule of 2011-12. Luol Deng has missed all or parts of three playoff runs. Kirk Hinrich is a walking Ace bandage and Joakim Noah seemingly isn’t built for 82 games-at-35-minutes per. Coach Tom Thibodeau doesn’t sweat the 2 1/2 hours he uses his guys on game nights because he expects them to be professional about body maintenance the other 21 1/2 hours. But something has to give, either in Thibodeau’s minutes distribution, in the trainer’s room or in Chicago’s new policy for 2013-14 of team-sponsored three-week sabbaticals for each starter, staggered from January through March
ARGUMENT! Konacno je neko i na NBA nivou potvrdio ono sto sam pisao prije 2 mjeseca! S ljubavlju,Steve Aschburner,dopisnik NBA 20+ sezona! ;)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 16 maj 2013, 04:45

Uvijek će biti različitih mišljenja a ti se kačiš na ona koja odgovaraju tvojim tvrdnjama i samim tim svojim hejtanjem prema ne samo Thibsu već primjetih, i svim ostalim trenerima koji se ne zovu Greg Popovich, umanjuješ njihova dostignuća, u ovom slučaju konkretno onog kojeg evidentno najmanje voliš, baš što li... Competition ? I'd say so. :lol:

On June 23, 2010, he was confirmed as the Bulls' head coach. Thibodeau was named the NBA Coach of the Year on May 1, 2011, after tying the record for most wins by a rookie head coach with 62.

With a win over the Orlando Magic on March 19, 2012, Thibodeau became the fastest coach in NBA history to earn 100 career victories. He accomplished this in 130 games, one game fewer than the record set previously by Avery Johnson in 2006

A o ovoj sezoni već sve rekao a Thibs pokazao. TRENERČINA!

Smrt nacionalizmu !!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 maj 2013, 04:47

Ja samo Thibsa pominjem,a ti tripujes da pricam o drugim trenerima! ;) Ja i ne sporim da je trener odlican,ali ako ne ispravi MANU S MINUTAMA,nikad nista necete uraditi...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 16 maj 2013, 04:48

NEZALAGANJE je napisao/la:Ja samo Thibsa pominjem,a ti tripujes da pricam o drugim trenerima! ;)

Spominjao si ti na nba temama već i Riversa pa i Carla i trabunjao iste stvari što trabunjaš o Thibsu.
Kralju izliječi komplekse.

A on je već I VIŠE NEGO URADIO SA LIMITIRANOM EKIPOM, to tvoje hejtersko razmišljanje ne može da provari. E to je tvoj problem.

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.