NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
Je li Thiby pogriješio što je Rip-a izbacio iz rotacije u duelima protiv Heat-a ?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Po meni jeste,posebno jer ste imali puno povrijedjenih igraca.Inace,on je ekstra trener,ali covjek ima ogromnih problema da skonta rotaciju svoje ekipe.Nema osjecaj za minute i mislim da je Hamilton sada predugo u igri i poceo je fulati suteve,dok se Belinelli 'hladi'...Neutral je napisao/la:Je li Thiby pogriješio što je Rip-a izbacio iz rotacije u duelima protiv Heat-a ?
Kingsi ostaju u Sacramentu...
To je veceras odlucio upravni odbor lige gdje su 22 clana bila ZA ostanak u glavnom gradu Kalifornije, dok je njih 8 bilo za preseljenje u Seattle. Meni je iskreno zao sto nece ponovo oziviti SuperSonicsi, no mozda uskoro ponovo bude prilike za to.
PS: Stvarno ne znam sto je zakljucana tema NBA sezona 2012/13, jer i pored PO-a se u ostalim timovima desavaju neki dogadjaji - naravno izuzimajuci timove koji imaju svoju temu na ovom podforumu.
To je veceras odlucio upravni odbor lige gdje su 22 clana bila ZA ostanak u glavnom gradu Kalifornije, dok je njih 8 bilo za preseljenje u Seattle. Meni je iskreno zao sto nece ponovo oziviti SuperSonicsi, no mozda uskoro ponovo bude prilike za to.
PS: Stvarno ne znam sto je zakljucana tema NBA sezona 2012/13, jer i pored PO-a se u ostalim timovima desavaju neki dogadjaji - naravno izuzimajuci timove koji imaju svoju temu na ovom podforumu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Wade nema odraza nikako,zbog ovog koljena...
- Titova-Juga
- Kontakt:
NEZALAGANJE je napisao/la:Po meni jeste,posebno jer ste imali puno povrijedjenih igraca.Inace,on je ekstra trener,ali covjek ima ogromnih problema da skonta rotaciju svoje ekipe.Nema osjecaj za minute i mislim da je Hamilton sada predugo u igri i poceo je fulati suteve,dok se Belinelli 'hladi'...Neutral je napisao/la:Je li Thiby pogriješio što je Rip-a izbacio iz rotacije u duelima protiv Heat-a ?
Kralju dosadan si, ali ozbiljno ti ovo kazem bez bilo kakve polemike.
Sidji s karine velikom treneru, dosadan si.
Jesam rekao da si dosadan ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
To sto ti niko nece reci drito u brk ne znaci da nikome ne smeta. Skaci se trenera koji je u svojoj sezoni bio trener GODINE!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Pratim vasu raspravu i kao simpatizer bulsa slozit cu se sa postom nezalaganja , thibs nekad gubi osjecaj za minutama stvarno al ne moze mu se prigovorit jer ima 2 zdrava covjeka pored prve petorke iako mislim da je velika greska sto ripa nije ranije stavljao cisto onako jer je zdrav nista vise...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Vidis,to mislis ti i neki navijaci CHI da je on bio trener godine.Po meni nije bio ni u top 3,jer su mi bolji bili i Karl i Jackson i Spoelstra...Titova-Juga je napisao/la:To sto ti niko nece reci drito u brk ne znaci da nikome ne smeta. Skaci se trenera koji je u svojoj sezoni bio trener GODINE!
- Titova-Juga
- Kontakt:
NEZALAGANJE je napisao/la:Vidis,to mislis ti i neki navijaci CHI da je on bio trener godine.Po meni nije bio ni u top 3,jer su mi bolji bili i Karl i Jackson i Spoelstra...Titova-Juga je napisao/la:To sto ti niko nece reci drito u brk ne znaci da nikome ne smeta. Skaci se trenera koji je u svojoj sezoni bio trener GODINE!
Ne, nego to misle ljudi koji se bave tim poslom smijesni liče
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa ljudi koiji se bave tim poslom izabrase Karla koliko ja znam,a ne Thibsa i ljudi koji se bave tim poslom,stavise tog istog Thibsa na 5. mjesto...Ako uopste znas ko bira trenera godine...Titova-Juga je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Vidis,to mislis ti i neki navijaci CHI da je on bio trener godine.Po meni nije bio ni u top 3,jer su mi bolji bili i Karl i Jackson i Spoelstra...Titova-Juga je napisao/la:To sto ti niko nece reci drito u brk ne znaci da nikome ne smeta. Skaci se trenera koji je u svojoj sezoni bio trener GODINE!
Ne, nego to misle ljudi koji se bave tim poslom smijesni liče
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ne znam ti me prosvijetli, vidim da si poznat po takvim pokusajima ovdje. Sve znas, a najvise da mrzis trenera koji je direktna konkurencija tvome. Ja nisam pricao o ovoj sezoni, sta je to mogao Thibs sa ovolisnim rosterom HEJTERU ?
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Duza serija,veca sansa za CHI sa ovakvim Wadeom...
I onda kaze za sebe nije floper, ma dajjj. Koji akting Boze dragi.
Jest faul, ali se lik baca ko da ga je voz udario.

Jest faul, ali se lik baca ko da ga je voz udario.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kakav flop jbt!

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne moze ovaj jadni Boozer skoka da uhvati...
BREAKING NEWS: Rose says he will not return this season. Officialy. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Wade se ukaza u zadnjoj četvrtini i zavši pricu sa onim floaterima i zakucavanjem.
Njemu je dovoljno 2-3 minute da riješi utakmicu....šteta što su mu koljena otišla, mnogo je talentovaniji igrac od Jamesa.
Njemu je dovoljno 2-3 minute da riješi utakmicu....šteta što su mu koljena otišla, mnogo je talentovaniji igrac od Jamesa.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
E svasta!bluemania je napisao/la:Wade se ukaza u zadnjoj četvrtini i zavši pricu sa onim floaterima i zakucavanjem.

Slobodno bi mogo rec posto sam pratio cikago kroz gotovo citavu sezonu , da je najveca greska tibija u ovoj plejof seriji klupa ripa... Mogao je sigurno jos jednu ovakvu partiju odigrat, u svakoj tekmi kad se lomilo falio vam je jedan igrac sa klupe... Nadam se da ce nate ostat i sljedece sezone da vas mogu pratit 

James im je cijela ekipa....bluemania je napisao/la:Wade se ukaza u zadnjoj četvrtini i zavši pricu sa onim floaterima i zakucavanjem.
Sve lik radi, bukvalno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.