i ja sam primjetio da lik nekako olahko shvata utakmice, kao da lufta i hoće da drugi rade za njega... od kako je počeo play off najlošiji igrač od onih 9 koji najčešće igraju.bluemania je napisao/la:Chalmers smijurija od igraca![]()
Robinson ga probija kako hoce, ko ukrajinku
Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Miami Heat
ma jok to...rinaka od igraca koja je zalutala u ovaj tim... i to je svesombrero je napisao/la:i ja sam primjetio da lik nekako olahko shvata utakmice, kao da lufta i hoće da drugi rade za njega... od kako je počeo play off najlošiji igrač od onih 9 koji najčešće igraju.bluemania je napisao/la:Chalmers smijurija od igraca![]()
Robinson ga probija kako hoce, ko ukrajinku
ajde sto mi ovi idu na zivce sto ne mogu nista da pogode,nego LeBron mi jos vise ide sto nikako nece da pokusa da on nesto iskreira u napadu 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
mudonja je ovaj Norris Cole sto jest jest 

-
- Kontakt:
Dopusti Miami da nas Bullsi namuce.Kako samo prokockase onih 16 razlike sa pocetka utakmice ali bitno je da su pobijedili.Sad opet malo odmoriti do finala istoka.Siguran sam da ce NYK uzeti sledecu,dok bi Indiana mogla rijesiti seriju u 6.utakmici.
kada sam vidio da ce wade ipak igrati razmisljanja ko ce pobjediti vise nije bilo
sada cekamo, ocekujemo pacerse a knickse prizeljkujemo mada od toga nema nista 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Sada samo treba ući u game 1 kako spada i serija će biti odlučena, 2-0 povesti na domaćem terenu i mi smo u velikom finalu
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Sportfanatik
- Kontakt:
Kako me živcira ovaj PO, duga pauza između serija, što nismo izgubili game 5 da se igra, ne mogu čekat do ponedjeljka ili do srijede, dugo.
Ko god prođe između Pacersa/Knicksa biti će nam teško, treba dati sve od sebe i biti 100% na oba kraja parketa, jači smo od obje ekipe ali će biti jako teško
Ko god prođe između Pacersa/Knicksa biti će nam teško, treba dati sve od sebe i biti 100% na oba kraja parketa, jači smo od obje ekipe ali će biti jako teško
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
nba je postala bezze. a pogotovo vi sto se obrachate jedni drugima i govorite "mi" u smislu kao vi ste miami heat. hahahhahahha. dje ste bili djeco prije lebrowna. garantujem da vas 99% posto nije ni znalo 3 igraca miamia osima dwayne wadea. jest tesko bit takav navijac
kazem beze je nba postala zbog ove vjestacke ekipe miamija. nije ovo nista kao chicago bulls 90ih (nedo bog to ni poredit) nego je jednostavno vjestacki do jaja stvorena. i sta sad oklahoma je ispala, hajd memphis ce najvjerovatnije ispast od starih spursa (nedo bog dragi da memfis prodje dalje, ovi ce ih pomest) bar ce ih san antonio napatit malo. vamo nyc se pati sa indianom, pa i ta prodju dalje bice istrpljeni... sezona gotova miami sampion vec. i tako dalje mozemo gledat dosadnu dominaciju lebrowna i miamija. nije to ni slicno ko bulsi i 90im kad su imali probleme sa indianom, blazers, knicks, 97 98 utah jazz, rockets, la itd.... tad je bilo neizvjesno. ovo sad je meni beze liga. stern je pojeo **** sto je dopustio da se napravi ovaj super team. steta sto formula lakersa nije upalila al dwight je **** bez muda.
kazem beze je nba postala zbog ove vjestacke ekipe miamija. nije ovo nista kao chicago bulls 90ih (nedo bog to ni poredit) nego je jednostavno vjestacki do jaja stvorena. i sta sad oklahoma je ispala, hajd memphis ce najvjerovatnije ispast od starih spursa (nedo bog dragi da memfis prodje dalje, ovi ce ih pomest) bar ce ih san antonio napatit malo. vamo nyc se pati sa indianom, pa i ta prodju dalje bice istrpljeni... sezona gotova miami sampion vec. i tako dalje mozemo gledat dosadnu dominaciju lebrowna i miamija. nije to ni slicno ko bulsi i 90im kad su imali probleme sa indianom, blazers, knicks, 97 98 utah jazz, rockets, la itd.... tad je bilo neizvjesno. ovo sad je meni beze liga. stern je pojeo **** sto je dopustio da se napravi ovaj super team. steta sto formula lakersa nije upalila al dwight je **** bez muda.
-
- Kontakt:
Nije care Miami jak koliko su ostali slabi.Komplet NBA liga je losija nego sto je bila 90-ih.Ili mozda zelis reci da je ovaj Miami jaci od Bullsa za vrijeme Jordana.Ja pratim Miami jos od vremena Mourninga ali volio sam uvijek pogledati i Bullse zbog Jordana i Utah zbog Malonea,stocktona i Hornaceka(ako se ovaj zadnji ovako pise).
Ima ovdje momaka od 15 godina pa sad navijaju za Heat zbog Jamesa kao sto su i ovi ostali zbog Jordana navijali za Bullse itd. da ne nabrajam dalje.
Slazem se u jednom da je glupo da pisu ''MI'' za tamo neki NBA,NHL,NFL tim ili kad se svadjaju ovdje zbog nekih sudijskih greski ali to je nesto sto mi ne mozemo promijeniti.Ovdje ti je tako da te pojedini forumasi natjeraju da zamrzis neki tim zbog njihovih komentara.
Ima ovdje momaka od 15 godina pa sad navijaju za Heat zbog Jamesa kao sto su i ovi ostali zbog Jordana navijali za Bullse itd. da ne nabrajam dalje.
Slazem se u jednom da je glupo da pisu ''MI'' za tamo neki NBA,NHL,NFL tim ili kad se svadjaju ovdje zbog nekih sudijskih greski ali to je nesto sto mi ne mozemo promijeniti.Ovdje ti je tako da te pojedini forumasi natjeraju da zamrzis neki tim zbog njihovih komentara.
ma kakav ovaj heat da je jaci od bulsa. al upravu si kao sto kazes da su ostali timovi preslabi prema miamiju. zato i kazem da je glupo sto sudopustili ovakav miami da se stvori u ovakvoj ligi. da je lebrown ostao u clevelandu bilo mi interesantnije. il otiso u neki drugi tim. ovo sa miamom bi bilo kao da je otiso u lakerse... nedopada mi se nba nikako zato sto se vec zna prvak. al eto vidit cemo bas u junu/julu dali je to tako.,.. ako nebude ja se necu vise nikad javit na nba temu.
i to ba mi oni bla bla... gluposti bas tak0
i to ba mi oni bla bla... gluposti bas tak0
Good guy Dwyane

Dwyane Wade made this girls DECADE when he accepted to go to Prom with her!

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Sportfanatik
- Kontakt:
Miami Heat iščekuje finalnu seriju Istočne konferencije u kojoj će igrati protiv Indiana Pacersa. Uoči početka finalne serije Istoka koja kreće u srijedu, trener Miamija Erick Spoelstra posebno je hvalio Chrisa Bosha kojeg je nazvao najvažnijim igračem momčadi...
Chris Bosh napokon se riješio problema s ozljedama i nesmetano igra na vrlo visokoj razini. Prošle sezone upravo serija protiv Pacersa donijela mu je probleme i ozljedu u prvoj utakmici, no sada spreman dočekuje Indianu i to uz veliko povjerenje trenera.
"Chris Bosh je s razlogom naš najvažniji igrač. Govorimo to već tri sezone, upravo on nam omogućuje puno toga dobroga na obje strane parketa", rekao je trener Miamija Erik Spoelstra.
Trener filipinskih korijena posebno je istaknuo učinak Bosha u obrambenoj fazi igre.
"Uvijek je bio vrlo dobar u obrani. Kada smo ga skautirali, većinu snimaka smo gledali iz utakmica u kojima je nastupao u dresu američke reprezentacije i tamo smo uočili način na koji je branio obruč, pokrivao teren i smatrali smo da bi se savršeno uklopio u naš sustav igre."
Bosh se potpuno posvetio momčadi i značajno promijenio način igre.
"Svi kažu da žele pobijediti, ali sve se svodi na kraju na to koliko se tko želi žrtvovati. Moja situacija je potpuno drugačija. Sada igramo vrlo malo akcija koje su izrađene za mene, a prije sam loptu imao gotovo stalno u rukama. Ispočetka mi je bilo teško priviknuti se na novu ulogu, ali to je za mene izazov. Želim doći na vrh bez obzira kakvu ulogu imam u momčadi", rekao je Bosh.
"Ako momčad od mene ne treba guranje u reketu sa znatno težim igračima i forsiranje završavanja akcija pod košem, nema problema. Bit će me pun teren i radit ću što se od mene traži. Upravo zato mislim da sam danas puno bolji igrač nego što sam bio ranije", dodaje Bosh.
Chris Bosh napokon se riješio problema s ozljedama i nesmetano igra na vrlo visokoj razini. Prošle sezone upravo serija protiv Pacersa donijela mu je probleme i ozljedu u prvoj utakmici, no sada spreman dočekuje Indianu i to uz veliko povjerenje trenera.
"Chris Bosh je s razlogom naš najvažniji igrač. Govorimo to već tri sezone, upravo on nam omogućuje puno toga dobroga na obje strane parketa", rekao je trener Miamija Erik Spoelstra.
Trener filipinskih korijena posebno je istaknuo učinak Bosha u obrambenoj fazi igre.
"Uvijek je bio vrlo dobar u obrani. Kada smo ga skautirali, većinu snimaka smo gledali iz utakmica u kojima je nastupao u dresu američke reprezentacije i tamo smo uočili način na koji je branio obruč, pokrivao teren i smatrali smo da bi se savršeno uklopio u naš sustav igre."
Bosh se potpuno posvetio momčadi i značajno promijenio način igre.
"Svi kažu da žele pobijediti, ali sve se svodi na kraju na to koliko se tko želi žrtvovati. Moja situacija je potpuno drugačija. Sada igramo vrlo malo akcija koje su izrađene za mene, a prije sam loptu imao gotovo stalno u rukama. Ispočetka mi je bilo teško priviknuti se na novu ulogu, ali to je za mene izazov. Želim doći na vrh bez obzira kakvu ulogu imam u momčadi", rekao je Bosh.
"Ako momčad od mene ne treba guranje u reketu sa znatno težim igračima i forsiranje završavanja akcija pod košem, nema problema. Bit će me pun teren i radit ću što se od mene traži. Upravo zato mislim da sam danas puno bolji igrač nego što sam bio ranije", dodaje Bosh.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Sportfanatik
- Kontakt:
Tek u noći sa srijede na četvrtak počinje serija protiv Pacersa
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
opet dug odmor,najmrze mi je cekatiSportfanatik je napisao/la:Tek u noći sa srijede na četvrtak počinje serija protiv Pacersa

hocemo opet izgubiti prvu pa ce se osiliti protivnici 

Pacersi nisu Bullsi.Mogla bi u 7 serija ići.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
naravno da nisu, odmah u samom imenu i gradu je razlika 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.