Bit ce bolje.

Da BULLS!!!
Sta imas zamjeriti , fale vam puno zdravih igracakad_kako je napisao/la:Ma bez obzira na sve opet licno ne mogu nista da zamjerim ovim momcima.
Bit ce bolje.
Da BULLS!!!
sinoc ste toliko bili losi da nista od ovoga nije prolazno, ni h1 a ni overi noahaNeutral je napisao/la:LenBias je napisao/la:h1 na 7,5 i siguran dobitak
Ne igram kladionicu, no Noah preko poeni i skokovi i čisti dobitak. Ne preporučujem ikome da igra zlo od kladionice
Pa zato i kazem da ne zamjerim. Ne smije covjek ni izraziti svoje misljenje a da ne dobije prevrtanje ocima.Kobe Bryant je napisao/la:Sta imas zamjeriti , fale vam puno zdravih igracakad_kako je napisao/la:Ma bez obzira na sve opet licno ne mogu nista da zamjerim ovim momcima.
Bit ce bolje.
Da BULLS!!!, ovo i sto su odigrali 1 tekmu i 3/4 u 3-coj je stvarno za respect
BIHfan je napisao/la:Da se isprati i ova ekipa, neke igrace gledamo zadnji put u dresu Bullsa.
Evo posluso teNeutral je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Da se isprati i ova ekipa, neke igrace gledamo zadnji put u dresu Bullsa.
Nadam se da je ovo posljednja utakmica Carlosa u dresu Bulls-a. Dosta sam ga trpio, nije ništa pokazao u ove tri godine
I ja to ne kontam komotno je mogo igrat svakako je bolja opcija od teaguea cak i kod prevodjenja lopte XDNeutral je napisao/la:Dobro je počeo, no sada razmišljam o Rip-u. Ibacio ga je iz rotacije u potpunosti nakon Nets-a. Bili smo tanki sa klupom i opet nije igrao. Nigdje nisam pročitao da je bio povrijeđen. Evo noćas igra i odličan ofanzivno kao i defanzivno.
i opet došao na isto mjestoBIHfan je napisao/la:Rip okrenuo utakmicu za 360 stepeni.
Pa ja, nista se nije promjenilo.sombrero je napisao/la:i opet došao na isto mjestoBIHfan je napisao/la:Rip okrenuo utakmicu za 360 stepeni.![]()
idemo sad, k...j mali Majami
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.