Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la calcio » 15 maj 2013, 19:04

Zasto su u okolini Capljine sve zivotinje pobjegle?
Culi su da rusioc dolazi uskoro na odmor i da voli sa daidzom ici u lov. :D

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 16 maj 2013, 00:46

Ne kontam cemu ovo
:o
Unico amore sei!
❤️🖤

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 maj 2013, 00:48

Nisam čuo prije za njega.

Igrao je za mlađe selekcije Švedske, mislim igra i sada, no rođen je u Banjaluci. Svakako da je ovakav igrač potencijal čim igra u Chelsea-u, te je zanimljiv za mlađe repke BiH.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 16 maj 2013, 00:49

Ajnur Osmanović igra za U-19 BIH.Momak je vec dolazio na nekoliko okupljanja ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 maj 2013, 00:53

No nije igrao niti u jednoj utakmici za bilo koju selekciju BiH ili ?

Nigdje nisam naišao na taj podatak.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 16 maj 2013, 00:57

Momak je stara vijest. Izlizana prica.
Unico amore sei!
❤️🖤

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 16 maj 2013, 00:58

Adi_Zepce je napisao/la:Ajnur Osmanović igra za U-19 BIH.Momak je vec dolazio na nekoliko okupljanja ;)
jesi siguran? nesjecam se da je ikad bio pozvan

trenutno je posudjen u neki svedski zlj klub, tako da je pitanje hoce li sta biti od njega

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 16 maj 2013, 00:59

Neutral je napisao/la:No nije igrao niti u jednoj utakmici za bilo koju selekciju BiH ili ?

Nigdje nisam naišao na taj podatak.
Ne znam ni ja da li je igrao.Mozda je igrao u onom porazu od Bugarske (1:0),ali ne mogu nigdje da nađem sastave s te utakmice.
Mislim da i nije toliki talenat,jer ga ne bi Chelsea poslao tek tako u neki nizerazredni svedski klub.Po meni je Andrej Modic iz Milana veci talenat.
@ dino-92
http://****/web/article.aspx?a= ... 4581f02d1f
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 16 maj 2013, 01:08

Adi_Zepce je napisao/la: Ne znam ni ja da li je igrao.Mozda je igrao u onom porazu od Bugarske (1:0),ali ne mogu nigdje da nađem sastave s te utakmice.
Mislim da i nije toliki talenat,jer ga ne bi Chelsea poslao tek tako u neki nizerazredni svedski klub.Po meni je Andrej Modic iz Milana veci talenat.
@ dino-92
http://****/web/article.aspx?a= ... 4581f02d1f
ok

ma ja, da ima kvalitet bio bi posudjen makar u superretan. recimo adnan maric ima tek 16 godina i polako dobija priliku u drugoj ligi svedske. treba obratiti paznju i na ali suljica. on igra u chelsea-u. sa svedskom je prosao u polufinale u-17 ep. bio je standardan, i ako je 1-2 godine mladji od ostalih(15 godina). treci najmladji igrac je bio na tom prvenstvu.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 maj 2013, 15:08

Klosinac se nalazi na spisku mlade reprezentacije Njemacke koja ce igrati na EP-u pocetkom Juna...
Mislim da bi polahko ali sigurno istog trebali prekriziti kada je nasa reprezentacija u pitanju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 16 maj 2013, 15:11

amerosm je napisao/la:Klosinac se nalazi na spisku mlade reprezentacije Njemacke koja ce igrati na EP-u pocetkom Juna...
Mislim da bi polahko ali sigurno istog trebali prekriziti kada je nasa reprezentacija u pitanju.
:lol:

Zasto? Jel sto nece da igra mladje selekcije BiH ili ima trenutno boljih mladjih igraca od njega na toj poziciji?

Posto je pozvan (ali samo pozvan), da igra za mladu selekciju Njemacke, ocekujem uskoro izjavu Safeta, u kojoj stoji da je logicno da Kolasinac igra za Njemacku... :lol:

Ali nemojte da nas zbuni ako to bude Safet izjavio, jer kao sto bi emir79 rekao, to je samo Safetova taktika da ispravi gresku koju je napravio savez, kad ga je pozvao na rostilj u Ljubljanu i da Kolasinac u konacnici zaigra za BiH... :lol:
Zadnja izmjena: Dufresne, dana/u 16 maj 2013, 15:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Pravda za Papeta!

utaka
Kontakt:

Post Postao/la utaka » 16 maj 2013, 15:14

sumnjam da ce on ikad zaigrati za njemacku a selekciju, nije on taj kvalitet...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 maj 2013, 15:14

amerosm je napisao/la:Klosinac se nalazi na spisku mlade reprezentacije Njemacke koja ce igrati na EP-u pocetkom Juna...
Igrao je i Mudonja za Holandiju na EP. Za Kolasinca i Halilovica se treba borit svim snagama, ali sa ovim nasim klocevima nam se crno pise.

Je li stigao Susic izjavit da je logicno da Kolasinac igra za Njemacku?

[youtube][/youtube]
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 maj 2013, 15:51

Sad će Seo(momak je inače legenda :mrgreen: ) pokazati da je veliki Bosanac i odglumiti neku povredu zbog koje će propustiti Euro 8-) :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

utaka
Kontakt:

Post Postao/la utaka » 16 maj 2013, 15:57

legenda reala je napisao/la:Sad će Seo(momak je inače legenda :mrgreen: ) pokazati da je veliki Bosanac i odglumiti neku povredu zbog koje će propustiti Euro 8-) :mrgreen:
bolio ga je zub, sad neka laze da ima hemeroide

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 16 maj 2013, 16:03

legenda reala je napisao/la:Sad će Seo(momak je inače legenda :mrgreen: ) pokazati da je veliki Bosanac i odglumiti neku povredu zbog koje će propustiti Euro 8-) :mrgreen:
Bolje bi mu bilo da odigra,da stekne jos iskustva,svakako je duga procedura dok ne dobije nase drzavljanstvo,a uz to svakako ce igrati za A tim odma kao i Pjanic.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 16 maj 2013, 16:08

TMovac je napisao/la:
Bolje bi mu bilo da odigra,da stekne jos iskustva,svakako je duga procedura dok ne dobije nase drzavljanstvo,a uz to svakako ce igrati za A tim odma kao i Pjanic.
Upravo to, nek igra za sve mladje uzraste Njemacke maksimalno koliko moze, to ce mu se sigurno pozitivno odraziti na status Salkeu, a kad dodje vrijeme za A tim, samo ga kaparisati i gotova prica...
Pravda za Papeta!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 maj 2013, 16:11

Dufresne je napisao/la:
TMovac je napisao/la:
Upravo to, nek igra za sve mladje uzraste Njemacke maksimalno koliko moze, to ce mu se sigurno pozitivno odraziti na status Salkeu, a kad dodje vrijeme za A tim, samo ga kaparisati i gotova prica...
Pa tako su nešto i pisali po Avazu, kao Pirić mu rekao da sad za sad igra za Njemce dok ne dođe vrijeme za nas, a ne može on dobiti naše papire sve i da hoće JMBG se ne izdaje, sad idu odmori, boga pitaj kad će to završiti, nema od Sea ništa još uvijek sve i da hoće, a pitanje hoće li uopšte
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”