Finale: Borussia Dortmund-Bayern Munchen
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Finale: Borussia Dortmund-Bayern Munchen
ma lagano... bez ispaljenog metka ,pojeo je vuk...Mia San Mia...
Malo mi je i njih zaooo, al et...SALIM SEEEEE....
Malo mi je i njih zaooo, al et...SALIM SEEEEE....
slaba ljevica
1909 je napisao/la:vi bavarci slobodno mozete malo krace postove pisatdosadni ste ko ku.ac s tolkim pisanjem
da je to bar sta zanimljivo, vec bayern sila, titan, posejdon, transformers, betmen . . .

15 redova da bi napisali kako je Bayern gigant i kako BvB nece imati vise od 2 suta na gol.
adnan24 je napisao/la:1909 je napisao/la:vi bavarci slobodno mozete malo krace postove pisatdosadni ste ko ku.ac s tolkim pisanjem
da je to bar sta zanimljivo, vec bayern sila, titan, posejdon, transformers, betmen . . .
![]()
Pogodak u sridu
![]()
15 redova da bi napisali kako je Bayern gigant i kako BvB nece imati vise od 2 suta na gol.

joj sto se ovaj dortmund digooo...sta mislite jos da su bolji...pa dajte malooo...kad vas je trebalo cupati iz go v ana niste ovakvi bili...mozete vi opet propasti...hahhhahahhaha

slaba ljevica
Posejdon, transformers, betmen... 
dobro ih brat poreda

dobro ih brat poreda

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Calm down!
Očekujem jako veliku borbu na sredini terena i jako neizvjestan meč do 90-e minute. Daleko od riješenog. Dapače, lično su po mome skromnom mišljenju šanse 50/50%. Neko će se složiti, neko ne. Ali ovo je najrealnije, zar ne? Momčad koja izbaci Madrid iz ovakvog takmičenja nije za odbaciti, ne?
Očekujem jako veliku borbu na sredini terena i jako neizvjestan meč do 90-e minute. Daleko od riješenog. Dapače, lično su po mome skromnom mišljenju šanse 50/50%. Neko će se složiti, neko ne. Ali ovo je najrealnije, zar ne? Momčad koja izbaci Madrid iz ovakvog takmičenja nije za odbaciti, ne?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
1909 je napisao/la:vi bavarci slobodno mozete malo krace postove pisatdosadni ste ko ku.ac s tolkim pisanjem
Kakav car.

Hazime imamo bingo!

Ja iskreno mislim da Dortmund ima sansu koliko i snijezna grudva u paklu. Brate mili, sve mi nekako djeluje protiv njih. Poezija bi bila da onaj momak Gotze zabije pobjednicki gol, ali sumnjam da ce i igrati. A ako i bude igrao, nece biti ni sjena samog sebe. Za to ce se bagra pobrinuti. Ne vjerujem da cu gledati utakmicu, ali zelim Dortmundu svu srecu ovog svijeta. U danasnjem fudbalu su oni veliko osvjezenje i ta prica bi bila fenomenalna kad bi uzeli ovaj trofej.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Odlican promo.
[youtube][/youtube]
PS: Anketa?
[youtube][/youtube]
PS: Anketa?
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Guštam ko malo prase u ovim potcjenjivačkim komentarima. Priča koju smo slušali i uoči polufinala, pa znamo kako je završilo.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Promo
Bayern je favorit i to će aBd pokazati na terenu. Nema tu potcjenjivanja, respekt BvB-u, no nije ovo Bayern od prošle sezone kada su ih Žuti kantali.

Bayern je favorit i to će aBd pokazati na terenu. Nema tu potcjenjivanja, respekt BvB-u, no nije ovo Bayern od prošle sezone kada su ih Žuti kantali.
- BayernMunchen31
- Kontakt:
Za sta sve nece naci materijala da naprave Compilation
Kad sam vidio naslov nisam mogao vjerovati
http://www.youtube.com/watch?v=nRDUeUFSL7Q
By The Way, kako mozes Ne Gledati najveci nogometni spektakl godine ?

Kad sam vidio naslov nisam mogao vjerovati

http://www.youtube.com/watch?v=nRDUeUFSL7Q
By The Way, kako mozes Ne Gledati najveci nogometni spektakl godine ?

FIFA XI 2013
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
Rizzoli je prema Bild-u jedan od favorita da bude sudija finalne utakmice.
Velike šanse imaju još Cakir(provala bila da je definitivno da on sudi, potekla informacija od turskih medija) i Clattenburg.
Ericsson i Moen (norveški sudija) imaju samo male šanse da sude.
Rizzolijeve šanse velike između ostalog, što jedan Talijan nije dugo sudio finale Lige prvaka.
Ja iskreno bi volio Rizzolija ili Clattenburga.
Velike šanse imaju još Cakir(provala bila da je definitivno da on sudi, potekla informacija od turskih medija) i Clattenburg.
Rizzolijeve šanse velike između ostalog, što jedan Talijan nije dugo sudio finale Lige prvaka.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Consigliere
- Kontakt:
Zasto provala? To je najbolji sudac trenutno. Cuj, Clattenburg taj ne moze podnijeti pritisak duela WBA- Fulham a ne da sudi skoro svaki Istanbulski derbi.effe_sa je napisao/la:Rizzoli je prema Bild-u jedan od favorita da bude sudija finalne utakmice.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Cakir ili Rizolli svejedno mi je. Cakir prepošten sudija, no ne pušta toliko oštru igru, dok Rizolli ne da žute dok neko ne slomije nogu. 

Ja sam htio reči da je dezinformacija bila da je već odlučeno da će on suditi utakmicu. Mediji neki objavili da je pala odluka, ali još uvijek nije, zato sam napisao "provala".Consigliere je napisao/la:
Zasto provala? To je najbolji sudac trenutno. Cuj, Clattenburg taj ne moze podnijeti pritisak duela WBA- Fulham a ne da sudi skoro svaki Istanbulski derbi.
A ako već dođosmo do toga da pričamo o njegovim kvalitetima, onda mogu samo reči da meni nije najbolji. Jeste onako solidan sudija, ali njega više guraju kao jednog od najbolji u zadnje vrijeme, ali da se previše proslavio nije.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- anelbavarac
- Kontakt:
Svi su objavili da je Cakir glavni sudac za finale,ali kasnije je demantovano.
Slazem se da je Rizzoli jedan od glavnih kandidata za finalni mec,iako bi ja volio Slovenca Skominu (sudio Bayernu protiv Barce) jedan od najboljih sudaca danasnjice.
Slazem se da je Rizzoli jedan od glavnih kandidata za finalni mec,iako bi ja volio Slovenca Skominu (sudio Bayernu protiv Barce) jedan od najboljih sudaca danasnjice.
[youtube][/youtube]
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- IlCapitano
- Kontakt:
Meni je Kuijpers trenutno najbolji sudac. Večeras je finale odsudio bez greške, perfektno, zaista dobar sudija.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Trequartista
- Kontakt:
E ako Rizzoli bude sudio jedan klub će sigurno biti oštečen. Sreća pa Milan ne igra, da je tako unaprijed bi im trebali dati trofej. 
Kao neutralni posmatrač očekujem penale, čisto da da mi noć prođe
, svejedno mi je ko će osvojiti, ne volim ni jedne ni druge, ali su sasvim zasluženo u finalu.

Kao neutralni posmatrač očekujem penale, čisto da da mi noć prođe

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.