FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Blizi se blizi jos 10 dana do dana D , sta reci nikada ubjedeniji nisam bio da cemo ovaj trofej osvojiti od kada pratim nogomet ,sve je na nasoj strani ,samo iscekujem finale .
tema je momacki krepala .
tema je momacki krepala .
Karl-Heinz Rummenigge: "Vrlo smo zadovoljni s Arjenom. On je pokazao svoju klasu i kvalitete u obje utakmice protiv Barcelone. Arjen ima ugovor s nama do 2015-te god. i oproštaj od Arjena na kraju ove sezone nije nikome tema u klubu."
Tako jeeeee!!!
Ne damo te nikome AR 10
Tako jeeeee!!!
Ne damo te nikome AR 10
Stern des Südens
Da, 10 dana aBd. Mora krepati kada se ne igra. Nadam se pobijedi protiv Gladbacha.
Arjen ostaje što je lijepo. Opet kreće ista priča, Bayern je slejdeće sezone najbolji Bayern svih vremena (igrački gledano).
Arjen ostaje što je lijepo. Opet kreće ista priča, Bayern je slejdeće sezone najbolji Bayern svih vremena (igrački gledano).
da li je istina da će se na zahtjev Riberija u sklopu Allianz arene praviti mesdžid? navodno 85% izgradnje će finansirati BAYO, a 15% navijači Bayerna i igrači...
Ne vjerujem u to.
I ja sam pročitao to vezano za Riberya.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
ovo?
Kako bi njihovi igrači i navijači mogli ispuniti svoje vjerske dužnosti, njemački div Bayern München donio je odluku o izgradnji mesdžida na Allianz Areni.
Zahtjev je uputio Franck Ribery, koji je tražio malu sobu za igrače kako bi mogli obavljati namaz, a nakon brojnih zahtjeva od navijača, uglavnom turskog porijekla kojih u Minhenu živi više od 200.000, Bayern je odlučio pokrenuti izgradnju.
Kako se navodi, klub će finansirati 85 posto troškova, a 15% igrači i navijači.
Kako bi njihovi igrači i navijači mogli ispuniti svoje vjerske dužnosti, njemački div Bayern München donio je odluku o izgradnji mesdžida na Allianz Areni.
Zahtjev je uputio Franck Ribery, koji je tražio malu sobu za igrače kako bi mogli obavljati namaz, a nakon brojnih zahtjeva od navijača, uglavnom turskog porijekla kojih u Minhenu živi više od 200.000, Bayern je odlučio pokrenuti izgradnju.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
DA! to je taj članak...Lillard je napisao/la:ovo?
Izvor ?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
rijaset.baNeutral je napisao/la:Izvor ?

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
saf.bario_Ferdy88 je napisao/la:rijaset.baNeutral je napisao/la:Izvor ?

http://www.sp.ort.ba/druga-strana-sport ... anz-areni/" onclick="window.open(this.href);return false;
Izbriši tačku poslije sp.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Danke, ali nakon Ribery i Boateng slučaja ja ne vjerujem ništa toj stranici.
Nisam ništa našao na sport.de, bild.de, tz-online.de
Nisam ništa našao na sport.de, bild.de, tz-online.de
- gerdmuller
- Kontakt:
Sammer:"Nema šanse da dovedemo Rooneya"
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- BavaracZenica
- Kontakt:
Ja znam da ce nam se vratit sve ono sto se recimo proslih sezona dogadjalo negativno po nas, i povrede i kiksevi u finalima i slicno.
Finale ce biti fantasticno, sto kaze Mancini ako Bayern udje u utakmicu kao protiv Barce sa onakvom sigurnoscu, Domuz ce proci isto kao i spanski gigant
A evo nek Chelsea osvoji Europa ligu, cisto da im sljedece sezone u tom okrsaju osvajaca Europa lige vs Champions League vratimo za proslu godinu
Sve nam se vraca samo gledajte

Finale ce biti fantasticno, sto kaze Mancini ako Bayern udje u utakmicu kao protiv Barce sa onakvom sigurnoscu, Domuz ce proci isto kao i spanski gigant

A evo nek Chelsea osvoji Europa ligu, cisto da im sljedece sezone u tom okrsaju osvajaca Europa lige vs Champions League vratimo za proslu godinu

Sve nam se vraca samo gledajte

FC Bayern !!!!!
Zbog ovakvih gluposti je i otpusten iz City-ja.BavaracZenica je napisao/la: sto kaze Mancini ako Bayern udje u utakmicu kao protiv Barce sa onakvom sigurnoscu, Domuz ce proci isto kao i spanski gigant![]()
Znači već smo mislima u finalu, meta
Domuzare.
Ti isti se mogu pohvaliti što su ove sezone protiv Bayerna odigrali 4 utakmice, i uspjeli pobijediti 0(krtola, krompira, ništa)puta.
Toliko o njima i njihovim vikama, ah da ne zaboravim
neviđena Baya im uzela 2 trofeja(2 kupa), dok su u Bundeski živu glavu spašavali, a koliko su nemoćni govori i ovaj zadnji susret gdje protiv drugog tima Baye i s igračem više nisu uspjeli ništa da načine.
Finale kuca na vrata, još ih tu natamburamo, i ova '13 godina im dobiva puni smisao tog broja,
a broj od Bayinih boja.

Ti isti se mogu pohvaliti što su ove sezone protiv Bayerna odigrali 4 utakmice, i uspjeli pobijediti 0(krtola, krompira, ništa)puta.

Toliko o njima i njihovim vikama, ah da ne zaboravim

Finale kuca na vrata, još ih tu natamburamo, i ova '13 godina im dobiva puni smisao tog broja,
a broj od Bayinih boja.

[youtube][/youtube]
WOW!!!
WOW!!!
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
- BavaracZenica
- Kontakt:
Sumnjam jaranee da je radi toga, prije ce biti to sto Al Nahyan svake sezone zahtjeva neke trofeje, a oni ove sezone izgubili i protiv Wigana u finalu, te se nisu pokazali u ligi prvaka..adnan24 je napisao/la:Zbog ovakvih gluposti je i otpusten iz City-ja.BavaracZenica je napisao/la: sto kaze Mancini ako Bayern udje u utakmicu kao protiv Barce sa onakvom sigurnoscu, Domuz ce proci isto kao i spanski gigant![]()
A covjek je dobro i rekao, ne znam sta je pogresio...

FC Bayern !!!!!
-
- Kontakt:
pozdrav Bavarci, jos malo pa smo PRVACI MISLIM LP HEHE, nego htio sam da vas pitam nesto gdje ima da se nabavi dres od Bayerna od Alabe?
Mnogi karakteziraju Bayern Munchen kao gubitničku ekipu. Svi vide tri izgubljena finala, a niko ne vidi tu psihološku jačinu kluba koja se uvijek vraća jače nego prethodnu sezonu. Izgubili su od United-a, dvije godine kasnije su hladno uzeli trofej. Izgubili su od Intera, pa dvije godine kasnije finale home gdje je svako očekivao titulu no ostali smo bez nje. Mnogi, ma šta mnogi, svi bi se raspali no NE i Bayern. Ne i ne, Bayern je ušao još jači, odlučniji u sezonu i upravo su to giganti kao Juventus i Barcelona osjetili. Mnogi gledaju i dalje na Bayern potcjenjivački, no ljudi znajte da Bayern nije bez razloga opet u finalu. Znajte da će momci ginuti na terenu jer su željni titule kao niti jedna druga ekipa na svijetu.
Upravo taj Bayern će aBd 25-tog izaći na terenu pun samopouzdanja jer znaju da su bolji tim, pun želje (treće finale) i pun motivacije (osporovani). Znajte da će momci aBd uzeti tu tituli. Haters gonna hate.
Ps: Djevojka napravila odličan promo.
Upravo taj Bayern će aBd 25-tog izaći na terenu pun samopouzdanja jer znaju da su bolji tim, pun želje (treće finale) i pun motivacije (osporovani). Znajte da će momci aBd uzeti tu tituli. Haters gonna hate.
Ps: Djevojka napravila odličan promo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.