Vec smo u 2 pretkoluAsharaK je napisao/la:Ja zadovoljan sezonom i očekujem prolaz u II pretkolu lige prvaka ako dobijemo neki prosječan klubkao šerif npr
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
SLOBODA NAVIJAČIMA
- zeljo4life
- Kontakt:
Ja Serif ne bih nazvao prosjecnim klubom...ljudi ulazu velku lovu u igrace...AsharaK je napisao/la:Ja zadovoljan sezonom i očekujem prolaz u II pretkolu lige prvaka ako dobijemo neki prosječan klubkao šerif npr
Amare hvala ti...
Joma je izuzetno kvalitetna ja imam nas stari dres jomin beslijin ima mu polijepo godina u extra je stanju i dalje.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Trening majica nema ime i broj nazad, grb BH Telecoma sa strane, i ne izgleda kao dres od prije par sezona...DzoleZeljo je napisao/la: Svraka se slikao u trening majci, Baja...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Nemojte se nadati bez veze, nisu ovo kvalifikacije za ligu evrope, pa da nas potrefi neki tim, koji rasproda pola ekipe. Ko se takmici ovdje, veca su ulaganje, jer je veca dobit. Tako da, sto aktraktivniji klub, prvi mec Kosevo, iskreno, ne moze nam biti bolje.
Jbg, nesto kontam, prosle godine Hajduk, Intera izvuce, prvi mec Guzepe Meaca, pa koliko se sjecam Hajduk se uspio dogovoriti da igraju prvu u Splitu. Mozda bi i mi mogli nesto tako ako izvucemo Celtika.
Jbg, nesto kontam, prosle godine Hajduk, Intera izvuce, prvi mec Guzepe Meaca, pa koliko se sjecam Hajduk se uspio dogovoriti da igraju prvu u Splitu. Mozda bi i mi mogli nesto tako ako izvucemo Celtika.
Nisam mislio da je sada Šerif prosječan, kažem onda kad smo prošli bili su raspustili dosta igrača. Kažem da nam i sad treba nešto tako 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
E ne znam, stvarno onda. Ja ipak mislim jos da je trenig majica, jer ako je ovo dres, jbg, onda su nam opet prvi model "classis" iz kataloga dali. Cijena je onda uredu, ali opet sa druge strane, Patrick pravio unikate za nas, i to super dresove.Baja_Zvjerka je napisao/la:Trening majica nema ime i broj nazad, grb BH Telecoma sa strane, i ne izgleda kao dres od prije par sezona...DzoleZeljo je napisao/la: Svraka se slikao u trening majci, Baja...
Ajde vidjet cemo, kada objavne zvanicno modele...
- Consigliere
- Kontakt:
pa ko nam onda moze zapasti?ennis je napisao/la:Zar izvlacenje ne ide po regijama?kako mozemo dobiti nekoga iz skandinavije kad smou juznoj regiji.samozeljo1987 je napisao/la:SheriffElegant je napisao/la:Drugo pretkolo Lige Prvaka - FK Zeljeznicar 4.566 (vjeravtno smo nenositelji)
Nositelji:
Bate Borisov (Bjelorusija)
Celtic (Skotska)
Steaua (Rumunija)
Dinamo Zagreb (Hrvatsa)
Partizan (Srbija)
Maribor (Slovenija)
Viktorija / Sparta (Ceska)
Legija / Lech (Poljska)
Elfsborg (Svedska)
Makabi (Izrael)
HJK (Finska)
Ekranes (Litvanija)
Nefci (Azerbejdzan)
HJK
Ekranes
Eflsborg
Ludogorets / Levski
CS Fola Esch / F91 Dudelange
ako nekog od ovih izvučemo vjerujem da možemo proći.
i ako neko poutdano zna, kolike su place u Zelji? i jesu li igdje vece?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Po ovom što sam ja uspio skontati, sad će navijači moći kupiti kompletnu opremu što do sad nije bio slučaj, a vjerujem da će dresovi biti dostojni šampiona...DzoleZeljo je napisao/la:E ne znam, stvarno onda. Ja ipak mislim jos da je trenig majica, jer ako je ovo dres, jbg, onda su nam opet prvi model "classis" iz kataloga dali. Cijena je onda uredu, ali opet sa druge strane, Patrick pravio unikate za nas, i to super dresove.Baja_Zvjerka je napisao/la:Trening majica nema ime i broj nazad, grb BH Telecoma sa strane, i ne izgleda kao dres od prije par sezona...DzoleZeljo je napisao/la: Svraka se slikao u trening majci, Baja...
Ajde vidjet cemo, kada objavne zvanicno modele...
Meni je za pohvalu potpisivanje ugovora s dobavljačem opreme na 4 godine. Ne pamtim kada se zadnji puta tako ozbiljan ugovor potpisao. Što se tiče kvalitete dresa, ovaj što Svraka reklamira je realno vreća, al' tješi me činjenica da je ovo samo reda radi, neka reklama povodom potpisivanja ugovora. Znam da su mi izrazito dobri dresovi bili od Joma-e prilikom Amarovog povratka, tako da vjerujem da će nam dobavljati kvalitetne garniture, ali i slušati glas navijača jer i njima je u cilju da imaju dobru prodaju, a to će jedino ostvariti ako puste u prodaju dresove po želji navijača (plavo-bijeli).
P.S.
Pošto je španska firma, je l' se ovo Joma čita kao Homa?

P.S.
Pošto je španska firma, je l' se ovo Joma čita kao Homa?

- DzoleZeljo
- Kontakt:
@pinki - Ne znam iskreno to za komplet opremu. Kako sam ja svatio samo je cijena dresa 59.90 KM, sto je veoma dobro za sve nas. Realno, nikada jeftinije nije bilo..
“Sretni smo i zadovoljni. Nadamo se da će saradnja biti uspješna i produktivna i da će naši navijači biti zadovoljni opremom koja će sada u kompletu biti dostupna u našoj klupskoj prodavnici,” izjavio je Amar Osim.DzoleZeljo je napisao/la:@pinki - Ne znam iskreno to za komplet opremu. Kako sam ja svatio samo je cijena dresa 59.90 KM, sto je veoma dobro za sve nas. Realno, nikada jeftinije nije bilo..

i s Macronom je ugovor potpisan na 2 godine, pa smo ga nosili samo 1, tako da ne vjerujem da će Joma ostati nešto duže... ako bude fkt ovaj dres, i nije čemu, al' me to neće spriječiti da ga uzmem aBd, ipak je jeftin 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
haha isti samanonimni je napisao/la:i s Macronom je ugovor potpisan na 2 godine, pa smo ga nosili samo 1, tako da ne vjerujem da će Joma ostati nešto duže... ako bude fkt ovaj dres, i nije čemu, al' me to neće spriječiti da ga uzmem aBd, ipak je jeftin

Nakon što sam se načitao na forumu i naslušao uživo svakavih verzija oko Bekrića, da li može neko da mi kaže finalnu verziju i šta je konačno na stvari? Zašto nije jučer igrao, da li ostaje...?
Osim - drugo ime za Želju !
Bekric, Smajic, E. Colic sigurno idu, koliko ja znam.
Ma Stana će sam igrati 

-
- Kontakt:
http://issuu.com/joma-sport/docs/teamwe ... 3394833948" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo je katalog za 2013 godinu
Ovo je katalog za 2013 godinu
Zadnja izmjena: plaviiiiiiiiiiiii, dana/u 15 maj 2013, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
- zeljo4life
- Kontakt:
Nemoj te se ljutiti al je meni pun ku.ac Stanica...ja ne znam kako da objasnim tog momka...frajer mi nerve pocupapinki je napisao/la:Ma Stana će sam igrati

Amare hvala ti...
Najsigurnija informacija je ta da ce vrijeme pokazati.Mnogi samo nagadjaju i prema pretpostavkama dovode zakljucke,jer ovaj nije igrao nikako,pa onda to iskoriste kao informaciju.Nije uopste iskljuceno da obnovi ugovor.A da li ce se to desiti ostaje da se vidi.Prema tome,svi koji nesto znaju,zapravo ne znaju nista posebno.rossoner je napisao/la:Nakon što sam se načitao na forumu i naslušao uživo svakavih verzija oko Bekrića, da li može neko da mi kaže finalnu verziju i šta je konačno na stvari? Zašto nije jučer igrao, da li ostaje...?
Carsija prica. I ja imam raznih verzija ko ide,ko nece produziti,ko ce produziti itd. ,no ne pada mi napamet to proslijediti kao informaciju,jer sve to nista ne znaci dok ne bude zvanicno.Ima vremena koliko hoces,ostaje nam samo da citamo "informacije upucenih" koji to nisu.
Bar smo sampionski opusteni

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Orvel, svrakino1921 i 107 gostiju.