FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ennis
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ennis » 15 maj 2013, 13:51

AsharaK je napisao/la:Ja zadovoljan sezonom i očekujem prolaz u II pretkolu lige prvaka ako dobijemo neki prosječan klub ;) kao šerif npr
Vec smo u 2 pretkolu
SLOBODA NAVIJAČIMA

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 15 maj 2013, 13:52

AsharaK je napisao/la:Ja zadovoljan sezonom i očekujem prolaz u II pretkolu lige prvaka ako dobijemo neki prosječan klub ;) kao šerif npr
Ja Serif ne bih nazvao prosjecnim klubom...ljudi ulazu velku lovu u igrace...
Amare hvala ti...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 15 maj 2013, 13:55

Joma je izuzetno kvalitetna ja imam nas stari dres jomin beslijin ima mu polijepo godina u extra je stanju i dalje.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 15 maj 2013, 13:56

DzoleZeljo je napisao/la: Svraka se slikao u trening majci, Baja... ;)
Trening majica nema ime i broj nazad, grb BH Telecoma sa strane, i ne izgleda kao dres od prije par sezona...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 15 maj 2013, 13:56

Nemojte se nadati bez veze, nisu ovo kvalifikacije za ligu evrope, pa da nas potrefi neki tim, koji rasproda pola ekipe. Ko se takmici ovdje, veca su ulaganje, jer je veca dobit. Tako da, sto aktraktivniji klub, prvi mec Kosevo, iskreno, ne moze nam biti bolje.

Jbg, nesto kontam, prosle godine Hajduk, Intera izvuce, prvi mec Guzepe Meaca, pa koliko se sjecam Hajduk se uspio dogovoriti da igraju prvu u Splitu. Mozda bi i mi mogli nesto tako ako izvucemo Celtika.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 15 maj 2013, 13:58

Nisam mislio da je sada Šerif prosječan, kažem onda kad smo prošli bili su raspustili dosta igrača. Kažem da nam i sad treba nešto tako :)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 15 maj 2013, 14:00

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Trening majica nema ime i broj nazad, grb BH Telecoma sa strane, i ne izgleda kao dres od prije par sezona...
E ne znam, stvarno onda. Ja ipak mislim jos da je trenig majica, jer ako je ovo dres, jbg, onda su nam opet prvi model "classis" iz kataloga dali. Cijena je onda uredu, ali opet sa druge strane, Patrick pravio unikate za nas, i to super dresove.

Ajde vidjet cemo, kada objavne zvanicno modele...

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 15 maj 2013, 14:05

ennis je napisao/la:
samozeljo1987 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Drugo pretkolo Lige Prvaka - FK Zeljeznicar 4.566 (vjeravtno smo nenositelji)

Nositelji:

Bate Borisov (Bjelorusija)
Celtic (Skotska)
Steaua (Rumunija)
Dinamo Zagreb (Hrvatsa)
Partizan (Srbija)
Maribor (Slovenija)
Viktorija / Sparta (Ceska)
Legija / Lech (Poljska)
Elfsborg (Svedska)
Makabi (Izrael)
HJK (Finska)
Ekranes (Litvanija)
Nefci (Azerbejdzan)
Sheriff
HJK
Ekranes
Eflsborg
Ludogorets / Levski
CS Fola Esch / F91 Dudelange

ako nekog od ovih izvučemo vjerujem da možemo proći.
Zar izvlacenje ne ide po regijama?kako mozemo dobiti nekoga iz skandinavije kad smou juznoj regiji.
pa ko nam onda moze zapasti?

i ako neko poutdano zna, kolike su place u Zelji? i jesu li igdje vece?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 15 maj 2013, 14:11

DzoleZeljo je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:
E ne znam, stvarno onda. Ja ipak mislim jos da je trenig majica, jer ako je ovo dres, jbg, onda su nam opet prvi model "classis" iz kataloga dali. Cijena je onda uredu, ali opet sa druge strane, Patrick pravio unikate za nas, i to super dresove.

Ajde vidjet cemo, kada objavne zvanicno modele...
Po ovom što sam ja uspio skontati, sad će navijači moći kupiti kompletnu opremu što do sad nije bio slučaj, a vjerujem da će dresovi biti dostojni šampiona...

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 15 maj 2013, 14:13

Meni je za pohvalu potpisivanje ugovora s dobavljačem opreme na 4 godine. Ne pamtim kada se zadnji puta tako ozbiljan ugovor potpisao. Što se tiče kvalitete dresa, ovaj što Svraka reklamira je realno vreća, al' tješi me činjenica da je ovo samo reda radi, neka reklama povodom potpisivanja ugovora. Znam da su mi izrazito dobri dresovi bili od Joma-e prilikom Amarovog povratka, tako da vjerujem da će nam dobavljati kvalitetne garniture, ali i slušati glas navijača jer i njima je u cilju da imaju dobru prodaju, a to će jedino ostvariti ako puste u prodaju dresove po želji navijača (plavo-bijeli). ;)

P.S.
Pošto je španska firma, je l' se ovo Joma čita kao Homa? :D

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 15 maj 2013, 14:15

@pinki - Ne znam iskreno to za komplet opremu. Kako sam ja svatio samo je cijena dresa 59.90 KM, sto je veoma dobro za sve nas. Realno, nikada jeftinije nije bilo..

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 15 maj 2013, 14:16

DzoleZeljo je napisao/la:@pinki - Ne znam iskreno to za komplet opremu. Kako sam ja svatio samo je cijena dresa 59.90 KM, sto je veoma dobro za sve nas. Realno, nikada jeftinije nije bilo..
“Sretni smo i zadovoljni. Nadamo se da će saradnja biti uspješna i produktivna i da će naši navijači biti zadovoljni opremom koja će sada u kompletu biti dostupna u našoj klupskoj prodavnici,” izjavio je Amar Osim.

;)

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 15 maj 2013, 14:20

i s Macronom je ugovor potpisan na 2 godine, pa smo ga nosili samo 1, tako da ne vjerujem da će Joma ostati nešto duže... ako bude fkt ovaj dres, i nije čemu, al' me to neće spriječiti da ga uzmem aBd, ipak je jeftin :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 15 maj 2013, 14:22

anonimni je napisao/la:i s Macronom je ugovor potpisan na 2 godine, pa smo ga nosili samo 1, tako da ne vjerujem da će Joma ostati nešto duže... ako bude fkt ovaj dres, i nije čemu, al' me to neće spriječiti da ga uzmem aBd, ipak je jeftin :D
haha isti sam :)

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 15 maj 2013, 14:42

Nakon što sam se načitao na forumu i naslušao uživo svakavih verzija oko Bekrića, da li može neko da mi kaže finalnu verziju i šta je konačno na stvari? Zašto nije jučer igrao, da li ostaje...?
Osim - drugo ime za Želju !

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 15 maj 2013, 14:44

Bekric, Smajic, E. Colic sigurno idu, koliko ja znam.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 15 maj 2013, 14:44

Ma Stana će sam igrati :)

plaviiiiiiiiiiiii
Kontakt:

Post Postao/la plaviiiiiiiiiiiii » 15 maj 2013, 14:48

http://issuu.com/joma-sport/docs/teamwe ... 3394833948" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo je katalog za 2013 godinu
Zadnja izmjena: plaviiiiiiiiiiiii, dana/u 15 maj 2013, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 15 maj 2013, 14:51

pinki je napisao/la:Ma Stana će sam igrati :)
Nemoj te se ljutiti al je meni pun ku.ac Stanica...ja ne znam kako da objasnim tog momka...frajer mi nerve pocupa :evil:
Amare hvala ti...

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 15 maj 2013, 14:51

rossoner je napisao/la:Nakon što sam se načitao na forumu i naslušao uživo svakavih verzija oko Bekrića, da li može neko da mi kaže finalnu verziju i šta je konačno na stvari? Zašto nije jučer igrao, da li ostaje...?
Najsigurnija informacija je ta da ce vrijeme pokazati.Mnogi samo nagadjaju i prema pretpostavkama dovode zakljucke,jer ovaj nije igrao nikako,pa onda to iskoriste kao informaciju.Nije uopste iskljuceno da obnovi ugovor.A da li ce se to desiti ostaje da se vidi.Prema tome,svi koji nesto znaju,zapravo ne znaju nista posebno.
Carsija prica. I ja imam raznih verzija ko ide,ko nece produziti,ko ce produziti itd. ,no ne pada mi napamet to proslijediti kao informaciju,jer sve to nista ne znaci dok ne bude zvanicno.Ima vremena koliko hoces,ostaje nam samo da citamo "informacije upucenih" koji to nisu.
Bar smo sampionski opusteni :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: doncarlo, Mamba21, torbica i 41 gost.