Carlo je napisao/la:Puno je 17 miliona za štopera, mada ako je kvalitetan i ako će unaprijediti našu igru neka ga. Mada nemoj mi grka

za dobrog stopera nije puno dati ni 25 miliona, pogledaj koliko drugi klubovi daju na takve igrace, Papadopulous za 17 miliona, gdje treba potpisati
samo da se sto prije rijesi ovo sa Carrollom, da je kako ubaciti Diamea u taj transfer
ja ne znam kako neki jos nisu skontali da KK nikad nije bio dugorocno rjesenje, doveden je samo da vodi Liverpool pola godine, i posto je Liverpool tih pola godine dobro odigrao, ostao je na klupi, i KK nije dobio otkaz zbog rezultata, jer niko nije ni ocekivao nesto posebno, on je dobio otkaz zbog transfera, tj on i Commoli su bacili toliku lovu na engleske polovnjake...
BR je dugorocno rjesenje i sviđalo se to vama ili ne, on ce voditi Liverpool i sledece sezone, rezultati su losiji nego prosle sezone(barem sto se tice kupova), ali vidi se napredak u igri, u transferima, pogotovo u proslom prelaznom roku, kada smo odradili strasan posao, i hvala Interu

..i Liverpool se podize, ali trebat ce jos neko vrijeme, da se klub oporavi od losih poteza koji su napravljeni u zadnjih nekoliko godina...da sam nesto odusevljen BR-om, nisam, nisam ga ni zelio na klupi Liverpoola, ali on je mlad menadzer, koji radi sve bolje i bolje, i mnogo bolji i iskusniji od njega ne bi napravili toliko bolji posao u ovoj sezoni, i zadnje sto nam treba je novi menadzer...