Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Henderson
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Henderson » 15 maj 2013, 10:30

A £17m fee for Carroll has been agreed between Liverpool and West Ham. But West Ham are struggling to achieve the fee. (Chronicle Live)
10 miliona + Diame = mjera. :D
West Ham zbog novih pravila o potrošnji ne može praviti transfere veće od 10 milion funti, tako reče novinar.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 maj 2013, 10:36

Henderson je napisao/la:
A £17m fee for Carroll has been agreed between Liverpool and West Ham. But West Ham are struggling to achieve the fee. (Chronicle Live)
10 miliona + Diame = mjera. :D
West Ham zbog novih pravila o potrošnji ne može praviti transfere veće od 10 milion funti, tako reče novinar.
nek se rijese jedno 3-4 igraca iz napada i kupe carrolla. i onako imaju dosta ofanzivnih igraca koji im ne trebaju.
You are someone else I am still right here

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 15 maj 2013, 10:50

Koliko znam, Carlton Cole ih svakako napušta a na prodaju će biti i Modibo Maiga. Ah da, Chamack iPaulista nisu zadovoljili na posudbi i vratiće se u matične klubove. No, drago mi je da su pregovori krenuli ovako rano i da se to što prije završi kako bi mi znali šta i kako dalje.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 maj 2013, 11:21

fera je napisao/la:da ne bude da samo rizu ruzim.
OTNYS_YNWA je napisao/la:Sa velikim Kardifom smo se borili za vrijedan trofej koji je značajno promijenio našu budućnost i sada smo opet bara bara sa Unitedom po trofejima, a to što smo igrali katastrofalno nije bitno, bitno je da smo od prihoda platili Joe Coleu jedan mjesec.
Čovjek bi rekao da smo klub koji je navikao na pregršt trofeja, pa nam neobično kada završimo jednu ovakvu sezonu.

jimmy bolan kakvi su ovo postovi... pa kad odu ovi nasi da provociraju na temu manchestera pokazu vise postovanja nego ti prema klubu za koji navijas. mene interesuje sta se tebi desava, normala si bio bas raja i sve to od jednom kao da si se podmladio bar 5-6 godina.
jel ti navijas za liverpool ili za rodgersa ? nemoj samo ako budes odgovarao dizati tenzije jer ja ne zelim da se svađam, znam te noramala si mi al volio bi da mi odgovoris zasto radis ovakve stvari jer ne bih da i tebe moram na ignore staviti kao i pola teme.
Ne radi se tu o nepoštovanju prema klubu.
Pobjedili smo Fulham, umjesto da slavimo očekivao sam slične komentare ( Kao "Sezona propala, nismo osvojili trofej). Nikada prvi nisam pokrenuo tu temu, ali glupost je govoriti "Igra je super, sve je super, ali kada osvoji trofej onda ću ga pohvaliti" ( Nešto na ovaj fazon )
Zato je moja konstatacija, isto kao da smo navikli na osvajanje pregršti trofeja pa nam kao neobično kada završimo jednu ovakvu sezonu.
Jasno se vidi da se traži dlaka u jajetu, i bezveze neki razlozi da se nabije na nos čovjeku koji je tek preuzeo Liverpool i koji je jedan od boljih timova u ligi trenutno, a to će pokazati i sljedeća sezona. Rezultati su takvi kakvi su, nekada nisu mjerilo partija koji pruži određeni tim.
Meni je draže gledati ovaj Liverpool bez Miki Maus trofeja koji igra efikasno, nego patnju od igre i na jedvite jade osvajanje trofeja.
Toliko.
PS: Ni jednog trenera godinama unazad nisu ovoliko osporavali ( Ja samo Hodgsona nisam podnosio i htio sam da ga vidim daleko od kluba ), zato mi ovo sve ide na živce. Ni u čemu nemamo strpljenja, jedna sezona na klupi i već žele da napusti, a ne shvataju da stalne promjene ne donose ništa dobro.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 15 maj 2013, 11:46

Logika ljubitelja Brende:

Exeter-Liverpool 1-3;
Brighton-Liverpool 1-2;
Stoke-Liverpool 1-2;
Chelsea-Liverpool 1-2;
City-Liverpool 0-1;
Liverpool-City 2-2;
Cardiff-Liverpool 2-2 (penali).
= JEDVA.

Liverpool-Swansea 1-3
Neka smo ispali da se možemo fokusirati samo na ligu, LE i FA Cup.

Liverpool-Oldham 5-1
Liverpool-United 2-1
Liverpool-Brighton 6-1
Liverpool-Stoke 2-1
Everton-Liverpool 1-2
Liverpool-Chelsea 1-2
= JEDVA.

Oldham-Liverpool 3-2.
Neka smo ispali iz kupa da se možemo fokusirati samo na ligu.

Zenit-Liverpool 2-0
Liverpool-Zenit 3-1
Neka smo ispali da se možemo fokusirati samo na ligu.

7. Liverpool 58 bodova
Zaslužuje još jednu sezonu, veliki talenat, dodajemo se lijepo.

Gdje prestaje logika, počinju ljubitelji Brende.
Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 15 maj 2013, 11:48, ukupno mijenjano 1 put.

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 15 maj 2013, 11:48

sreca pa se mi ne pitamo
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 15 maj 2013, 12:07

Citam stvari sa ovog foruma vec duze vremena i nikad nisam imao zelju da se prijavim , nego evo sad kad sam vidio da se vi svađate međusobno oko toga ko voli naseg trenera , a ko ne voli. To nema smisla . Ako pocnemo ko Chelsea okretati se protiv onog sto je trenutno nase , onda nikad necemo imati pravo za reci da su nasi navijaci bolji od njihovih . Ili od bilo koji drugih. Peace :)

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 15 maj 2013, 12:15

nerkolfc je napisao/la:Citam stvari sa ovog foruma vec duze vremena i nikad nisam imao zelju da se prijavim , nego evo sad kad sam vidio da se vi svađate međusobno oko toga ko voli naseg trenera , a ko ne voli. To nema smisla . Ako pocnemo ko Chelsea okretati se protiv onog sto je trenutno nase , onda nikad necemo imati pravo za reci da su nasi navijaci bolji od njihovih . Ili od bilo koji drugih. Peace :)
Je l' se zoveš Nerko ili Nermin?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 15 maj 2013, 12:18

Carlo je napisao/la:Puno je 17 miliona za štopera, mada ako je kvalitetan i ako će unaprijediti našu igru neka ga. Mada nemoj mi grka :D
za dobrog stopera nije puno dati ni 25 miliona, pogledaj koliko drugi klubovi daju na takve igrace, Papadopulous za 17 miliona, gdje treba potpisati :)

samo da se sto prije rijesi ovo sa Carrollom, da je kako ubaciti Diamea u taj transfer :)

ja ne znam kako neki jos nisu skontali da KK nikad nije bio dugorocno rjesenje, doveden je samo da vodi Liverpool pola godine, i posto je Liverpool tih pola godine dobro odigrao, ostao je na klupi, i KK nije dobio otkaz zbog rezultata, jer niko nije ni ocekivao nesto posebno, on je dobio otkaz zbog transfera, tj on i Commoli su bacili toliku lovu na engleske polovnjake...

BR je dugorocno rjesenje i sviđalo se to vama ili ne, on ce voditi Liverpool i sledece sezone, rezultati su losiji nego prosle sezone(barem sto se tice kupova), ali vidi se napredak u igri, u transferima, pogotovo u proslom prelaznom roku, kada smo odradili strasan posao, i hvala Interu :D ..i Liverpool se podize, ali trebat ce jos neko vrijeme, da se klub oporavi od losih poteza koji su napravljeni u zadnjih nekoliko godina...da sam nesto odusevljen BR-om, nisam, nisam ga ni zelio na klupi Liverpoola, ali on je mlad menadzer, koji radi sve bolje i bolje, i mnogo bolji i iskusniji od njega ne bi napravili toliko bolji posao u ovoj sezoni, i zadnje sto nam treba je novi menadzer...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 15 maj 2013, 12:35

Marsal je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la:Citam stvari sa ovog foruma vec duze vremena i nikad nisam imao zelju da se prijavim , nego evo sad kad sam vidio da se vi svađate međusobno oko toga ko voli naseg trenera , a ko ne voli. To nema smisla . Ako pocnemo ko Chelsea okretati se protiv onog sto je trenutno nase , onda nikad necemo imati pravo za reci da su nasi navijaci bolji od njihovih . Ili od bilo koji drugih. Peace :)
Je l' se zoveš Nerko ili Nermin?
Zovem se Nevres :)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 maj 2013, 13:34

dobrodosao nevrese, uzivaj :)

@ynwa, a brate problem je sto mi nemamo ni tih 25 miliona :mrgreen:

@fera, nikad vise ovih "skrivaca" nije bilo :D

usput da cestitam rizi, postao je daidza. nek je sa srecom i ako Bog da bude bolji fudbaler od hendersona :P
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 maj 2013, 14:22

Carlo je napisao/la: usput da cestitam rizi, postao je daidza. nek je sa srecom i ako Bog da bude bolji fudbaler od hendersona :P
I bolji čovjek od Rize :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 15 maj 2013, 15:10

Doduše žensko je, biće svakako bolja fudbalerica od Hendersona. :lol:
Remy uhapšen zbog silovanja, sreća naši ga sada neće htjeti dovesti.
Daniel Agger:
''I can confirm that Barcelona,Real Madrid and Manchester City have contacted the club. But I don't want to leave and the club don't want me to leave. I love the city, the club, the fans and I have no plans of leaving.''
8-)
David Maddock of The Mirror says Oussama Assaidi wasn't a Brendan Rodgers purchase.

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 15 maj 2013, 16:11

ako dovedu 2-3 dobra defanzivca na ljeto moglo bi se nešto i očekivat od slijedeće sezone, inače nam valja slušat hendersona i njegove provokacije ..
Walk on, with hope in your hearts.

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 15 maj 2013, 17:37

Reina izjavio da je predlagao Manuela Pellegrinija kao nasljednika Beniteza, čak su obavili i nekoliko razgovora s njim i onda angažovali Woya Hodgsona. :roll: :roll: :roll:
slika

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 15 maj 2013, 18:21

AnfieldMole ‏@AnfieldMole 55m
Ok so I got this news verified by 3 different **** last weekend #Papadopoulis under went a medical with #LFC after a 17m fee was agreed
AnfieldMole ‏@AnfieldMole 47m
Strength and conditioning teamwere not happy with his knee during the medical so a MRI has been ordered, #Papadopoulos #LFC
Opet ta povreda koljena zbog koje je malo igrao ove sezone :(

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 15 maj 2013, 19:03

Novinar: Jesi li ikad razgovarao sa Brendanom o ostanku u klubu?
Jamie: Ne.
" onclick="window.open(this.href);return false;

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 15 maj 2013, 19:52

1:07 HAHAHAHHAHAHAHAHAH
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 15 maj 2013, 21:28

David Maddock of The Mirror says Oussama Assaidi wasn't a Brendan Rodgers purchase.
[/quote]

koji komitet je njega doveo? :lol:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 maj 2013, 21:33

Henry, Werner, Linda :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.