FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 14 maj 2013, 23:54

@invincible1921

Mozda i nisu ali ti mogu reci da je ovaj Dudelange sila, prosle godine su ponizli Red Bul Salzburg.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 14 maj 2013, 23:56

KAKO GOD nemamo sanse
Željeznicar za život cijeli !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 14 maj 2013, 23:58

invincible1921 je napisao/la:Elfsborg (Svedska)
HJK (Finska)
Ekranes (Litvanija)
Nefci (Azerbejdzan)

protiv ovih bi mozda i imali neku sansu sjetimo se samo serifa,dok ostalo sve bi bilo u stilu "karanje je nauka" :D
Nemamo sansu ni protiv jednog od ovih tima ne zavaravaj se. Samo da izvucemo ove komsije ili seltik pa da zgrnemo pare na ulaznicama a o prolazu ne sanjajte manijaci moji.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 14 maj 2013, 23:58

Sabur. Sacekaj prelazni rok, pa onda reci nemamo sanse. Citavu sezonu nas nesreca prati, vakat je da se to promjeni
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 14 maj 2013, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 14 maj 2013, 23:58

Kakve smo srece opet ce biti Maribor, jer izgleda moramo dobro utvrditi gradivo, prvo izraelci 17 puta pa sad su izgleda na red dosli Slovenci. :D Nema veze i da bude ja ne bih imao nista protiv. :)
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 15 maj 2013, 00:00

Fali Molde na ovoj listi - idealan protivnik - u stanju su raspada.

Dobar bi bio i HJK.

A, ako ćete napraviti upset, neka Dinamo Zagreb, tako žarko želim europski neuspjeh da bi najbolje bilo da ga sruši Željo.
Hayley <3

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 15 maj 2013, 00:01

Sto se mene tice, nakon ovakve sezone, mogu izgubiti i 10:0 i necu im zamjeriti. Hvala im za svu radost koju su mi priustili. Ima li informacija o Ivici? Kakvo je stanje?
Sport je lijek za tijelo i duh.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 15 maj 2013, 00:04

vidi vidi ko je izasao iz rupe ...
Željeznicar za život cijeli !

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 15 maj 2013, 00:06

Onaj Said sto vas je prodao za toalet papir? :lol: :lol: Miran, uz nogu i ne zapisavaj mnogo.
Sport je lijek za tijelo i duh.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 15 maj 2013, 00:07

e hvala Bogu zavrsilo je sa pricama oko namjestanja sve samo samo posmatrao nisam zelio da komentarisem, a vidim sad nema komentara od ovih sto su znali rezultat preko nekih momaka koji vode tribinu i ti isti imaju nekog bliskog u klubu pa im taj neko rekao... nek smo zacepili usta svima odigrali smo po meni dobro kasnije smo se malo otvorili i time sirokom ostavili vise prostora, zao mi je samo Sabana sto je promasio penal cisto radi njega, a kupa kao kupa nije i mislim da smo vcrs vidjel ida ukoliko se adilovic proda imamo zamjenu u svojim redovima... Samo jos oko njegovog statusa u nasem klubu ako je neko upuceniji posto znam da se govorilo da ima amaterski ugovor s nama dok ne napuni 22 godine da ne bi mi morali placati olimpicu naknade za treniranje pa ako neko zna da li ce potpisati profesionalni i tatko to... u subotu svi na Grbavicu momci su to zasluzili Zeljo je to zasluzio i mi navijaci smo to zasluzili....
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 15 maj 2013, 00:09

bluemania je napisao/la:Nemojte sad pljuvati Adila jer nije korektno, iako je veceras bio kloc.
Nije korektno jer je momak najbolji strijelac kluba i lige, vec drugu godinu zaredom. Kakav je- takav je, naš je opet.
I ja volio Messija, ali nema para drugovi moji....ko da ga Amar nebi mjenjao boljim da ima para.
Budite realni malo.
Kluba možda, ali lige nebih rekao ;) . Što je najžalosnije Adilović jeste kloc , naravno ništa manji kloc je i naš Hadžić.
Bilo kako bilo Široki vas je ubio drugo poluvrijeme, što jest jest zasluženo uzeli KUP.
U novi boj ...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 maj 2013, 00:13

terabajt je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Elfsborg (Svedska)
HJK (Finska)
Ekranes (Litvanija)
Nefci (Azerbejdzan)

protiv ovih bi mozda i imali neku sansu sjetimo se samo serifa,dok ostalo sve bi bilo u stilu "karanje je nauka" :D
Nemamo sansu ni protiv jednog od ovih tima ne zavaravaj se. Samo da izvucemo ove komsije ili seltik pa da zgrnemo pare na ulaznicama a o prolazu ne sanjajte manijaci moji.
Ova dva su recimo "najpovoljniji" mada nisu nimalo naivni, a ako vec mora da nas gaze neka bude Bate, Celtik, Steaua, da para nakupimo od TV prava i ulaznica.

HJK ili Ekranes ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 15 maj 2013, 00:15

hz033 je napisao/la: Što je najžalosnije Adilović jeste kloc , naravno ništa manji kloc je i naš Hadžić.
emir hadžić je profesor - doktor za ovu krampu!

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 15 maj 2013, 00:15

Kako znate da li imamo ili nemamo? :D

Od večerašnjih stratnih 11 samo će njih maksimalno dvojica biti starteri u Ligi šampiona. Polako, sačekajte prelazni rok i dok Amar sklopi ekipu. :D
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 15 maj 2013, 00:16

Celtic je bez daljnjeg najatraktivniji od svih, ostali klubovi jednostavno ne mogu u istu rečenicu sa ovim megagigantom. Uostalom, njima uopšte nije mjesto u ovoj fazi takmičenja, a razlog što su tu je erozija škotskog klupskog fudbala u zadnjih 10-ak godina.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 15 maj 2013, 00:16

pacovi_tu_ima je napisao/la:
hz033 je napisao/la: Što je najžalosnije Adilović jeste kloc , naravno ništa manji kloc je i naš Hadžić.
Pa kod vas su sve zvijezde,messiji,saidi al vam osim ne da da sta osvojite.

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 15 maj 2013, 00:16

pacove, vraćaj se u rupu, zabrinuće se ostali miševi za tebe. :lol:
Odlazi Safete.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 15 maj 2013, 00:18

Kad bi izvukli seltik mislim da bi dobili oko milon samo za tv prava.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 15 maj 2013, 00:18

http://en.wikipedia.org/wiki/2012%E2%80 ... ague_table

Pogledati pod 10.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 15 maj 2013, 00:20

Da vas ja pitam drugovi.

Šta vi ocekujete od ovih igraca?? jel vi znate odakle su ti igrace dovedeni i za koge pare??

Adilović doveden iz raspalog Čelika za džabe, a lik najbolji strijelac lige....to je podvig Osima, jer realno lik je krampa.
Tomić doveden džabe iz GOŠK-a, Čolić i Brković iz Veleža, Vasilić iz Zvijezde itd itd.

Pa znaci li to vama išta?? sve igraci iz naše divne bajne PLBiH, i svi džabe dovedeni.
Braco draga, ovo je što se kaže u narodu "pravljenje pite od govana"...e i to je Amar uspio :!: zapravo uspjeva konstantno evo vec 4 godine , 4 godine redovno donosi titule (što Prvenstva, što Kupa) sa takvim igracima.
Prije su to bili polovnjaci iz Srbije tipa Ćulum, Radovanović, Popovi, zatim Šimić, Bućan, Mešanovića je Šef iskopao iz mrtvih, sa 35 godina i pivskim stomakom je bio prvi strijelac polusezonu, Bešlija povratnik veteran.

Pa razmišljate li išta?? vidite li vi od kakvih govana Brko majstor pravi šampionsku pitu :?: vidte li vi to.

Hocete u Evropi uspjeh, jel

E pa dajte mu jedno 2 miliona, da dovede 4-5 pravih profi igraca (niko ne traži Messija, Ronlda,Iniestu), vec profi igrace u svim linijama tima- pa cemo se nosati sa jevrejima, Mariborom i ostalim profi klubovima.

Nemojte puno srati i tražiti dlaku u jajetu, kad znamo koliko je ovaj tim limitiran igracki.
Da nema Osima borili bi se za 5 mjesto.
Zadnja izmjena: bluemania, dana/u 15 maj 2013, 00:21, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: enterofuryl, imekorisnicko, Orvel, Pact1921, voltron30, zeljooo13 i 65 gostiju.