Nije im lako...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Svaka cast adilu. Brate, iskreno mi reci koliko si ti Zeljinih tekmi pregledao od kad je on napadac? Gledas li tekme na Grbavici. Jesi gledao prvi mec s Sirokim, jesi gledao ovaj uzvrat, jesi gledao penal protiv Celika?fedeltafrotta je napisao/la:hvala vam momci, teška sezona iza naas, puno pehova, titula je tu, u kupu 2 velika come-backa, posliej gola i penala, nema se sta prigovoriti, svaka cast pehilju, svraka, adile, nema veze, mnogo ste nam radosti donijeli ovih godina.
VTŽ
gledao sam 90% utakmica i nismo odavno imali boljeg napadača, koji gori svaku tekmu, daje 110%, druga je stvar što mu treba 2-3 šanse da zabije. ali odnos sreće koju je donio prevaguOxidenks je napisao/la:Svaka cast adilu. Brate, iskreno mi reci koliko si ti Zeljinih tekmi pregledao od kad je on napadac? Gledas li tekme na Grbavici. Jesi gledao prvi mec s Sirokim, jesi gledao ovaj uzvrat, jesi gledao penal protiv Celika?fedeltafrotta je napisao/la:hvala vam momci, teška sezona iza naas, puno pehova, titula je tu, u kupu 2 velika come-backa, posliej gola i penala, nema se sta prigovoriti, svaka cast pehilju, svraka, adile, nema veze, mnogo ste nam radosti donijeli ovih godina.
VTŽ
NEMA VEZE MOMAK. Svaka mu cast, nema veze za penal. Vise je on uradio za 8 minuta, nego nas golgeter za 190minuta. Bog ga odveo daleko od Grbavice, nek ide u bundesligu nek tamo zabija od srca mu zelim. Ne bih dao ovog momka da ide, pa makar da nikog ne dovedemo nek on bude prvi spic.Anonimac je napisao/la:
Nije im lako...
zeljo4life je napisao/la:E ovo je veceras bilo..."sve do kraja Zeljo nema predaje"...svaka cast.
Jeli ovo sve sto se tice nasih protivnika ?Elegant je napisao/la:Drugo pretkolo Lige Prvaka - FK Zeljeznicar 4.566 (vjeravtno smo nenositelji)
Nositelji:
Bate Borisov (Bjelorusija)
Celtic (Skotska)
Steaua (Rumunija)
Dinamo Zagreb (Hrvatsa)
Partizan (Srbija)
Maribor (Slovenija)
Viktorija / Sparta (Ceska)
Legija / Lech (Poljska)
Elfsborg (Svedska)
Makabi (Izrael)
HJK (Finska)
Ekranes (Litvanija)
Nefci (Azerbejdzan)
Zaboravi sam dodati:Buu je napisao/la:Jeli ovo sve sto se tice nasih protivnika ?Elegant je napisao/la:Drugo pretkolo Lige Prvaka - FK Zeljeznicar 4.566 (vjeravtno smo nenositelji)
Nositelji:
Celtic (Skotska)
Steaua (Rumunija)
Dinamo Zagreb (Hrvatsa)
Partizan (Srbija)
Maribor (Slovenija)
Legija / Lech (Poljska)
Elfsborg (Svedska)
Makabi (Izrael)
HJK (Finska)
Ekranes (Litvanija)
Nefci (Azerbejdzan)
Elegant je napisao/la:Zaboravi sam dodati:Buu je napisao/la:Jeli ovo sve sto se tice nasih protivnika ?Elegant je napisao/la:Drugo pretkolo Lige Prvaka - FK Zeljeznicar 4.566 (vjeravtno smo nenositelji)
Nositelji:
Celtic (Skotska)
Steaua (Rumunija)
Dinamo Zagreb (Hrvatsa)
Partizan (Srbija)
Maribor (Slovenija)
Legija / Lech (Poljska)
Elfsborg (Svedska)
Makabi (Izrael)
HJK (Finska)
Ekranes (Litvanija)
Nefci (Azerbejdzan)
Slovan Bratislava (Slovacka)
Sherif (Moldavija)
Ludogorets / Levski (Bugarska)
CS Fola Esch / F91 Dudelange (Luksemburg)
Protiv Elfsborga sigurno nemate sansu, i samo da jos kazem da ne ubrajate Partizan jer jos uvijek se ne zna ko ce biti prvak u Srbijiinvincible1921 je napisao/la:Elfsborg (Svedska)
HJK (Finska)
Ekranes (Litvanija)
Nefci (Azerbejdzan)
protiv ovih bi mozda i imali neku sansu sjetimo se samo serifa,dok ostalo sve bi bilo u stilu "karanje je nauka"