Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Rockefeller
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Rockefeller » 14 maj 2013, 23:04

Meni je jedino žao što Koscielny nema Vermaelenov odnos do Arsenala. U svemu drugom mu sav respekt. Volim njegovu požrtvovanost i što je spreman ići glavom na krampon. Žao mi je što Vermaelen nema mjesta, al' tako je kako je. Najlošiji je od tri štopera.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 maj 2013, 23:05

Cvija :mrgreen: (Jenkinson) nije igrao dovoljno dugo da bih ga stavio u taj neki izbor. Jednostavno, ulazio je po potrebi, ipak je Sagna prvi izbor na toj poziciji. Evo, moradoh provjeriti koliko je tekmi Carl odigrao - svega 14. :? Mada, ja njeg i dalje gledam kroz prizmu prošlosezonskih ili još ranijih izvedbi, pa ne mogu dati pravi sud. :mrgreen:

Mertesacker je bolji od TV-a. 8-) To mu je dovoljno. Iz glave se ne mogu sjetiti nekih kobnih grešaka, ali nešto mi govori da ih je bilo. Je l' on zajedno sa TV-om us*ao meč kontra Tottenhama? Kad su primili 2 ista gola na WHL-u? :?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

gunnerfan
Kontakt:

Post Postao/la gunnerfan » 14 maj 2013, 23:05

jel' moze neko postaviti gif od onog starta Kossa ?

sve u svemu , niko ne spominje odbranu Woje kad je bilo 1:1 , ko zna sta bi bilo da su tad dali go' .
Theo borben kao nikad do sad , ako nastavi ovao bit' ce dobro . ( kazem ako nastavi :D )
Koss da te Allah sacuva , ja frajera , nenormalan , Arsenal dugo , dugo nije imao onakvog stopera , usudio bi' se reci od Adamsa .
Santi , 3-4 asistencije , i ne brojim vise .. :P xD

I za kraj da pohvalim Ramiza i Rossu , drago mi je sto se Ramiz vratio u formu i igra dobro u posljednje vrijeme ( za mene najborbeniji igrac Arsenala , uz Kossa naravno ) .
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 14 maj 2013, 23:07

Monolog je napisao/la:Cvija :mrgreen: (Jenkinson) nije igrao dovoljno dugo da bih ga stavio u taj neki izbor. Jednostavno, ulazio je po potrebi, ipak je Sagna prvi izbor na toj poziciji. Evo, moradoh provjeriti koliko je tekmi Carl odigrao - svega 14. :? Mada, ja njeg i dalje gledam kroz prizmu prošlosezonskih ili još ranijih izvedbi, pa ne mogu dati pravi sud. :mrgreen:

Mertesacker je bolji od TV-a. 8-) To mu je dovoljno. Iz glave se ne mogu sjetiti nekih kobnih grešaka, ali nešto mi govori da ih je bilo. Je l' on zajedno sa TV-om us*ao meč kontra Tottenhama? Kad su primili 2 ista gola na WHL-u? :?

DA :mrgreen: . onakve 2 lopte u par minuta da prođu kroz profesionalnu odbranu je sramota. Još ne vjerujem u ono
Vođa zna.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 14 maj 2013, 23:07

slika

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 14 maj 2013, 23:09

Monolog je napisao/la: Iz glave se ne mogu sjetiti nekih kobnih grešaka, ali nešto mi govori da ih je bilo. Je l' on zajedno sa TV-om us*ao meč kontra Tottenhama? Kad su primili 2 ista gola na WHL-u? :?
Kasnio protiv Tottenhama u postavljanu ofsajd zamke i onaj crveni kod Albiona prije 4-5 kola. Jedino te 2 greške.

A vjeruj da bi ove godine 95% navijača Arsenala radije gledalo Jenkinsona u igri nego Sagnu, njegov napredak od one jadne prošle sezone je nevjerovatan.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 14 maj 2013, 23:09

ennis je napisao/la:STA SE GLEDA U SLUCAJU ISTOG BROJA BODOVA??ARSENALA I TOTTENHAMA
gol razlika ;)
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 14 maj 2013, 23:13

Nema Artete protiv Njukaša vjerovatno :? . Bit će čudno jer rijetko se sjećam koje utakmice bez njega.
Znam ja šta misle mnogi forumaši ovdje, al on je taj koji diktira tempo igre i određuje je. E sad wilshere će igrat onda tu 99% . Ja sam uvjeren da je Wenger zabranio wilshereu bilo kakvu ozbiljnije akcije na terenu, vidi se da momak manje više šeta. Imaće neki manji operacijski zahvat na kraju sezone pa vjerovatno zbog tog. A i siguran sam da će odradit poso kako treba i plus možda će bit kapiten :)
Vođa zna.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 maj 2013, 23:13

Marsal je napisao/la:.

A vjeruj da bi ove godine 95% navijača Arsenala radije gledalo Jenkinsona u igri nego Sagnu, njegov napredak od one jadne prošle sezone je nevjerovatan.
Da citiram Marsala sa pocetka sezone kad smo zajedno gledali utakmicu:''Bude li ko spominjao onog nehljeba Jenkinsona samnom je zavrsio.''

I gle sta sad Marsal pise :lol: :lol: Stvarno je napravio dobar napredak.
Celik!3,2,2.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 14 maj 2013, 23:15

ma to si ti izvuko iz konteksta, nije on tako mislio :P

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 maj 2013, 23:16

Nisam sigurno. Meni bas licno kaze jer sam ja i tad bio za Jenkija. Mene je davno kupio svojom brobensocu, on Kos i Horic, odabrana grupa ljudi.
Celik!3,2,2.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 14 maj 2013, 23:18

Ja ću se uvijek posut pepelom kad me neko natjera na to svojim dobrim igrama.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 14 maj 2013, 23:25

I veceras dobro odradjen posao. Poslali smo Wigan u nizi rang takmicenja, a mi smo ostali u utrci za mjesto koje vodi u LP dogodine. Iskren da budem, pomalo sam se bojao ove utakmice, ako uzmemo u obzir sta je Wigan uradio proslog vikenda. Ipak nasi momci su onim "blitzkriegom" rijesili pitanje pobjednika i ubiljezili novu pobjedu. Santi je odigrao sjajno u drugom poluvremenu i ponovo je bio najbolji kada je bio najpotrebniji. Kos je takodjer odigrao sjajnu utakmicu uz Ramseya koji igra sve bolje kako se blizi kraj sezone. Nezz samo kome li ce sutra izaci na nos ovaj njegov pogodak :)

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 14 maj 2013, 23:33

Poslali smo one antitalente u Championship napokon, smetljarska ekipa...

Zao mi samo sto Podolski zabi dva gola, lik je beskoristan moramo se pojacati jos jedna sezona sa Artetom, Walnutom, Podolskim, Sagnom i Ramseyem kao standardnim i nedodirljivim igracima nece biti uspjesna u to sam uvjeren.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 14 maj 2013, 23:35

walnut nikad korisniji nego večeras. Da uvijek imamo onakva krila :roll:
Vođa zna.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 14 maj 2013, 23:37

racunaj da ce sljedece 4 utakmice biti najgori na terenu...

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 14 maj 2013, 23:47

Kol'ko pljuvasmo po Ramizu a kako nam čovjek svojim igrama sve vraća. Otpisivali ga za sljedeću sezonu, sad lik izgleda kao neizostavna karika ovog tima. Samo riječi hvale za njega.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 maj 2013, 23:56

Uh,kako bitna pobjeda,na trenutke smo izgledali drama lose i djelovalo je da smo mi ekipa koja je prije tri dana igrala finala FA kupa a ne Wigan..

Da je Kone pogodio onu izglednu sansu na startu drugog poluvremena otisli bi mi u tri lijepe nase ali na srecu nije i Wigan je morao i dalje igrati otvoreno sto je nama sigurno odgovaralo..

Ne treba pisati o tomo ko je bio los a ko dobar,gledali smo zitavu sezonu i vec se zna gdje smo tanki a gdje jos tanji..

Slazem se da je Giroud korisniji kao napadac od Podolskog,odnosno da vise ucestvuje u igri i taj skok je definitivno njegova prednost ali da Podolski ima daleko bolju realizaciju jasno je i pticama na grani,rezime,treba nam zvjerka u napadu a na nasu zalost to nisu ni jedan od dvojice pomenutih..

I ja sam jedan od onih koji bi prije gledao Jenkija nego Sagnu ali izrazito zbog toga sto ovaj drugi igra najlosiji fudbal u svojoj karijeri,nadam se prodaji Sagne i novom beku pa nek se "tuce' sa Fincem za prvu postavu..

Ramiz dao gol,znamo da se nekom dzenaza sprema,vjecna slava pokojniku !

Primjetno je da je Ramiz podigao svoju fizicku spremu na veci nivo ali i pored toga je flopina nevidjeni razmjera,stil not good enough for Arsenal ako mene pitate..

Jos da tucemo Monologov Njukas pa da zaboravimo i ovu sezonu koja nije donjela nista novo,grcevita borba za Top 4 je postala realnost i nadam se da cemo na ljeto raditi nesto po tom pitanju..

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 15 maj 2013, 00:30

chily-rz je napisao/la:treba nam zvjerka u napadu a na nasu zalost to nisu ni jedan od dvojice pomenutih..
Walcott. :D

Ako mene pitate, 4-4-2, Walcott + Giroud bi mogla biti naša dobitna kombinacija, al' ako dodje još jedan napadač onda stvarno ne mogu biti pametan. :?

Najlakše i možda najbolje bi bilo Walcott u napad, Jovetić (nagadjam) krilo, Cazorla krilo, ostalo ovako... Uglavnom mislim da se dižemo. Ne očekujem neke veće odlaske i mislim da ćemo sledeće sezone biti sposobni konkurisati za titulu. Ne vidim kako nas odlasci mogu opet uništiti. :?

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 15 maj 2013, 00:51

Walcot nema konstantu druze Arnele,to znamo i ja i ti ali da je hladan kao spricer(da ne kazem kao henry :mrgreen: ) u zavrsnici to je jasno,.

Ruku na srce nema on ni konstituciju za napadaca,mozda kao desetka ali ja se tu nadam Ox/u jer taj momak je pametniji od Walcota ali i daleko bolji tehnicar..

Konkurenti mozemo biti samo uz pojacanja,nemamo mi ekipu koja moze u kontinuitetu igrati dobro citavu sezonu,dosta je tu oscilacija u formi,standardnih povreda ali ako cemo iskreno kod nekih je i kvalitet upitan..

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.