FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tu i tamo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tu i tamo » 14 maj 2013, 22:27

svaka cast momcima, svima, a posebna podrska za za momke koji su promasili penal, to je lutrija, gadjas cosak(obicno) pa sta bude... nekad stativa, nekad gol, nekad pored gola, nekad golman odbrani, ...ne sjedne uvijek lopta tacno kako zamislimo.

ZELJO SAMPION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a nemojte zamjeriti svima ostalima sto slave poraz Zelje, oni bi jos vise voljeli da nas je Siroki pobjedio, a ne lutrijom osvojio pehar... ovako ce mirno spavati, ali samo veceras, onda opet problemi sa stresom,i zivcima ostatak zivota.
najsladji mi je komentar "namjesteno" , a golcina u 90min, ih je sve natjerala da im se 6 generacija umrlih okrece u grobu ko ventilator (sad ko se pronasao guta pljuvacku) ... tek se smirise poslije penala, a i oni znaju da je to lutrija. tako da opet ce proklinjati sudbinu, jer znaju da Zeljo uopste nije izgubio, vec igrao nerjeseno i ostao bez pehara.

zato mi svi da dodjemo na proslavu titule,
a oni mogu birati hoce li gledati na TV-u prolavu Juventusa, Barce,Bayerna, Man UTD, PSG, Porta... i pricaju da je "njihova" proslava bolja, nego nasa. A mi cemo se uvrijediti :D .

Volim te Zeljo sto me rastuzis kad nisi osvojio Duplu Krunu vec SAMO titulu!!!
to 99,99% klubova u svijetu ne moze ni doziviti, a mi imamo cast da se nerviramo zbog toga. :D

TheGreatest10
Kontakt:

Post Postao/la TheGreatest10 » 14 maj 2013, 22:27

zamorano je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:zamorano, onaj sto ga postuje barbarez, ovo je za vas :mrgreen:

http://images.4chan.org/b/src/1368232262956.gif" onclick="window.open(this.href);return false;

Šta ba ti Barbarez :D Na cemu si ti :D Super slika ova...Jesil ovo ti snimio sa nekom svojom rodicom:lol:
Admini, moderatori!? A da malo banujete ovog uljeza? ;)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora

U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 14 maj 2013, 22:30

Šta ba ti Barbarez :D Na cemu si ti :D Super slika ova...Jesil ovo ti snimio sa nekom svojom rodicom:lol:[/quote]

Admini, moderatori!? A da malo banujete ovog uljeza? ;)[/quote]

Sad zoves Acu,a kada častiš drago ti jelde???
::::SAMO ČELIK::::

galeb
Kontakt:

Post Postao/la galeb » 14 maj 2013, 22:31

TheGreatest10 je napisao/la:
zamorano je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:zamorano, onaj sto ga postuje barbarez, ovo je za vas :mrgreen:

http://images.4chan.org/b/src/1368232262956.gif" onclick="window.open(this.href);return false;

Šta ba ti Barbarez :D Na cemu si ti :D Super slika ova...Jesil ovo ti snimio sa nekom svojom rodicom:lol:
Admini, moderatori!? A da malo banujete ovog uljeza? ;)
Otisli propratiti sampione, doci ce, sabura :D

adillovic
Kontakt:

Post Postao/la adillovic » 14 maj 2013, 22:32

jesu nas ovo zenicani dosli maltretirat sa svojim mega popularnim trofejnim klubom :lol: :lol: :lol: :lol:
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

TheGreatest10
Kontakt:

Post Postao/la TheGreatest10 » 14 maj 2013, 22:34

zamorano je napisao/la:Šta ba ti Barbarez :D Na cemu si ti :D Super slika ova...Jesil ovo ti snimio sa nekom svojom rodicom:lol:
Admini, moderatori!? A da malo banujete ovog uljeza? ;)[/quote]

Sad zoves Acu,a kada častiš drago ti jelde???[/quote]

Častiti sa stvarima vezanim za fudbal i tribinu - uredu, ali spominjati porodicu - primitivno! Ne samo za tebe, nego i za sve koji to rade! ;)

16 godina nije malo, razumijem te ;)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora

U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 14 maj 2013, 22:35

Koja najezda navijaca malih klubova. Valjda hoce da osjete kako je biti dio velikog kluba
NO PYRO NO PARTY

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 14 maj 2013, 22:37

Navikli smo na neprofesionalnost ovih sa bhrt-a, ali ovo je dno dna! Odlepršati sa finala Kupa radi nekakve evrovizije na kojoj koliko sam skontao i ne učestvujemo... da ne pričamo o snimku i nemogućnosti da bar ovu utakmicu postave veći broj kamera te iste na odgovarajuća mjesta...
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 14 maj 2013, 22:41

Zel je napisao/la:Navikli smo na neprofesionalnost ovih sa bhrt-a, ali ovo je dno dna! Odlepršati sa finala Kupa radi nekakve evrovizije na kojoj koliko sam skontao i ne učestvujemo... da ne pričamo o snimku i nemogućnosti da bar ovu utakmicu postave veći broj kamera te iste na odgovarajuća mjesta...
I meni bas krivo, ni izjave trenera nit dizanje pehara - nista.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 14 maj 2013, 22:42

Častiti sa stvarima vezanim za fudbal i tribinu - uredu, ali spominjati porodicu - primitivno! Ne samo za tebe, nego i za sve koji to rade! ;)

16 godina nije malo, razumijem te ;)[/quote]

Porodicu ti nisam spomenuo niti bi,nisam ta tipa da vrijedjam porodicu...Kako kome daješ tako ocekuj i da ti se vrati...A ne da ti je krivo ;) I samo da vidite kako vi davite na drugim temama ;) Nije lijepo ni ugodno,znam,znam :D Al necu vise ;)
::::SAMO ČELIK::::

TheGreatest10
Kontakt:

Post Postao/la TheGreatest10 » 14 maj 2013, 22:44

zamorano je napisao/la:Častiti sa stvarima vezanim za fudbal i tribinu - uredu, ali spominjati porodicu - primitivno! Ne samo za tebe, nego i za sve koji to rade! ;)

16 godina nije malo, razumijem te ;)

Porodicu ti nisam spomenuo niti bi,nisam ta tipa da vrijedjam porodicu...Kako kome daješ tako ocekuj i da ti se vrati...A ne da ti je krivo ;) I samo da vidite kako vi davite na drugim temama ;) Nije lijepo ni ugodno,znam,znam :D Al necu vise ;)[/quote]

Nisi meni vrijeđao porodicu, već drugom momku sa foruma maloprije. Nije mi krivo ni malo, ja ne davim na drugim temama i ne bavim se drugim klubovima, ja volim svoj klub i samo se oko njega interesujem to možeš i pogledati da nema niti jedan post na drugim temama sa moje strane. Lijepo od tebe, ako prestaneš ;) Pozdrav..

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 14 maj 2013, 22:45

cim su penali bili znao sam da gubimo tako da nisam ni gledao,jer mi nemamo igrace koji su suteri,samo kad vidim ko je sve sutao odlicno smo pogadali,kako god zeznula nas je prva utakmica koja je bila namjestena tako da se nismo mogli sad vaditi nikako,ali dobro idemo dalje,remont ekipe totalni za evrope pa sta nam Bog da :D
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 maj 2013, 22:47

Fakat ne znam sta da napisem,dva puta smo se vratili iz mrtvih i na kraju se nismo nagradili za trud,steta!Sve u svemu kad se pogledaju oba meca Siroki bolji za "jedan" penal i to je to.Posteno na kraju.Izgubio sam par godina zivota veceras zbog nerviranja nakon promasaja pa Pehilja pa penala,jbga.Cestitke Sirokom Brijegu na osvojenom kupu u nadi da ce ozbiljnije shvatiti ligu dogodine jer ovako je dosadno bas.Vidimo se u subotu!

slika
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 14 maj 2013, 22:48

Dobra predstava Želje, želim vam puno sreće u Europi i u sljedećem prvenstvu i da opet mi odlučujemo o trofejima
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 14 maj 2013, 22:57

Uh kako sam se radovao golu pred samkraj meca ma to je neponovljivo al uopste mi nije krivo sto smo kup izgubili. Izgubili smo na lutriji tu se nkad dobije nekad ne. Ima nesto pozitivno u ovome nastavili smo niz bez poraza u kupu da podebljamo ginisov rekord hahaha (salim se). U subotu svi na grbavicu ,ja sam ponosan na amara i igrace ne znam jestel vi.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 14 maj 2013, 23:01

[youtube][/youtube]
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 14 maj 2013, 23:07

Po svemu vidjenom u dvije utakmice niste ni zasluzili kup a sto se tice Pehilja mislim da je odigrao utakmica ko Adilovic da bi dao isto a mozda i vise golova od ovog kloca od napadaca

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 14 maj 2013, 23:09

Nemojte sad pljuvati Adila jer nije korektno, iako je veceras bio kloc.
Nije korektno jer je momak najbolji strijelac kluba i lige, vec drugu godinu zaredom. Kakav je- takav je, naš je opet.
I ja volio Messija, ali nema para drugovi moji....ko da ga Amar nebi mjenjao boljim da ima para.
Budite realni malo.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 14 maj 2013, 23:14

ellaxaz je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ovo je bilo, sjedi Luka, oguli jabuku! :mrgreen:
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 14 maj 2013, 23:16

hvala vam momci, teška sezona iza naas, puno pehova, titula je tu, u kupu 2 velika come-backa, posliej gola i penala, nema se sta prigovoriti, svaka cast pehilju, svraka, adile, nema veze, mnogo ste nam radosti donijeli ovih godina.

VTŽ
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: almaron, avalPacidoroP i 40 gostiju.