FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bparena
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bparena » 14 maj 2013, 22:09

bluemania je napisao/la:Široki spasio sezonu svim paćenicima širom BiH 8-) ...pocevši od komšija, preko napacenih zenicana, tuzlaka itd itd.
Svi oni su veceras zdušno navijali za široki, ali zapravo za poraz Šampiona ;) sad im je lakše malo.

Ne treba kriviti nikoga od igraca, penali su lutrija jbg
Ma toliko smo napaceni i zavidni nemas pojma. Yebo ti svoju titulu kad se poneses prema komsijama onako kako se vi ponesoste prema ostalim. Bujrum defileom na Kosevo - kroz Zenicu i Tuzlu. Usput zayebite Slobodu a nama montirajte jos jedan video kao nedavno. I bujrum ....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 14 maj 2013, 22:10

za sve koji su zaboravili ;)

slika
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 14 maj 2013, 22:10

Zasto odgovarate navijacima manjih klubova ?
NO PYRO NO PARTY

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 14 maj 2013, 22:11

zizu1991 je napisao/la:Čestitke na osvojenoj ligi, da ste osvojili i Kup sa ekipom koja je trpila veliki niz povreda pokazali bi svoju veličinu koja je svakako neupitna zadnjih godina.

Drago mi je zbog uspjeha Željezničara, jer njegovi uspjesi tjeraju ostale ekipe da budu što bolje, a što vodi ka jačanju lige.

Sportski pozdrav !
tebi svaka cast, a ovim znalcima koji pljuju po adilovicu i drugim nasim igracima, sjetite se da su uzeli sampionsku titulu i dosli do finala gdje su na penale porazeni. sjetite se utakmice protiv slavije i adilovog gola poslije kojeg je pola vas upravo tog covjeka kovalo u zvijezde, zaista nije posteno sa vase strane, ljudi na penale izgubili, pa sta, boze moj. ima iduca godina, u kojoj mozda (ne daj boze) ne osvojimo nista, sta onda ? budimo realni, dodjimo u sto vecem broju na proslavu i zahvalimo im se na radostima koje su nam priustili ove sezone !
Odlazi Safete.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 14 maj 2013, 22:12

Denizmare je napisao/la:Iako sam Pitar iskreno sam navijao za Zelju,zao mi je sto niste uzeli Kup. Vaznije od toga je da Svabo bude dobro.

Neko gore spomenu cifre sta kako,pa evo i mog skromnog misljenja.U stvari vrlo je jednostavno, sta se u BIH moze uraditi? Najprije ,samo za mladog supertalenta mozes uzeti vece pare,za Adilovica,Torlaka,Hadjica ne. Ne sto ne vrijede vec jednostavno dolaze iz slabe lige.
Da bi i za mladog uzeo vecu lovu,moras mu na vrijeme dati dugi ugovor i velike pare za nase uslove (lupam 100 000km za potpis) pa da mozes imati klauzulu u ugovoru da ide npr za milion eura. Pitanje je ko to moze (po meni prije ko to hoce).
Takvih igraca je bilo i ima,koji toliko vrijede.E sad, druga je stvar sto svi od uprava,navijaca,trenera zele instant uspjeh. Bolje 200 milja sad nego 2 miliona za 2 god. Tako je godinama u svim klubovima,golo prezivljavanje.
Sjetimo se primjera Skore,veliki talenat koji je na trening isao trolom,a delegati za njega trazili milion od Marseja,na kraju cuna.Ne mozes dobiti nesto a da ne ulozis nista,itditd.
Sve dok imamo povratnike tipa Dzakmica,Smajica petog desetog koji uzimaju mjesto mladim igracima tu nema zarade.Oni prvenstveno dodju da se vrate u formu pola god pa opet vani,a klubu opet cuna.
Pa Pehilj je veceras u 3 dodira s loptom vise pokazao nego pola ekipe. Sto taj decko vise ne igra?
Hodjic je veliki promasaj Zelje,steta sto nece zaraditi na njemu,o tome se moralo ranije misliti. Radovac iz Sarajeva itd.Svi idu za sicu i nazalost tako ce biti i dalje sve dok neko ne pojednostavi stvari,pocne stvarati igrace,ulagati novac u njih i uzimati pristojnu lovu ....
Upotpunosti se slazem sa tobom, ali opet cu ti reci, ako ne cvaknemo kakvu dobru lovu za Adilovica, Svraku nista zapravo nismo uradili za buducnost.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 14 maj 2013, 22:13

bparena je napisao/la:
bluemania je napisao/la:Široki spasio sezonu svim paćenicima širom BiH 8-) ...pocevši od komšija, preko napacenih zenicana, tuzlaka itd itd.
Svi oni su veceras zdušno navijali za široki, ali zapravo za poraz Šampiona ;) sad im je lakše malo.

Ma toliko smo napaceni i zavidni nemas pojma. Yebo ti svoju titulu kad se poneses prema komsijama onako kako se vi ponesoste prema ostalim. Bujrum defileom na Kosevo - kroz Zenicu i Tuzlu. Usput zayebite Slobodu a nama montirajte jos jedan video kao nedavno. I bujrum ....
Hajd ti jarane na temu Slobode , pa ih oplakuj, proklinji Želju i Amara kao što si radio svojim napaćenim pajdašem Gavranom punih 7 dana, žetoniraj im se dobro.
Znaš brate, to ti dobro ide od ruke ;)
Zadnja izmjena: bluemania, dana/u 14 maj 2013, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 maj 2013, 22:13

AeGon099 je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Čestitke na osvojenoj ligi, da ste osvojili i Kup sa ekipom koja je trpila veliki niz povreda pokazali bi svoju veličinu koja je svakako neupitna zadnjih godina.

Drago mi je zbog uspjeha Željezničara, jer njegovi uspjesi tjeraju ostale ekipe da budu što bolje, a što vodi ka jačanju lige.

Sportski pozdrav !
tebi svaka cast, a ovim znalcima koji pljuju po adilovicu i drugim nasim igracima, sjetite se da su uzeli sampionsku titulu i dosli do finala gdje su na penale porazeni. sjetite se utakmice protiv slavije i adilovog gola poslije kojeg je pola vas upravo tog covjeka kovalo u zvijezde, zaista nije posteno sa vase strane, ljudi na penale izgubili, pa sta, boze moj. ima iduca godina, u kojoj mozda (ne daj boze) ne osvojimo nista, sta onda ? budimo realni, dodjimo u sto vecem broju na proslavu i zahvalimo im se na radostima koje su nam priustili ove sezone !
tačno je to al' mi moramo nekim naivcima uvaliti njega i svraku...

TheGreatest10
Kontakt:

Post Postao/la TheGreatest10 » 14 maj 2013, 22:13

Sad u subotu sa Leotarom malo iskombinovati sastav dati priliku i omladini da zaigra na proslavi.

Bukvić - Kerla Čutuk Urdinov Benjo - Hasanović Tomić Sadiković Smajić - Hodžić Pehilj (nešto ovako)

P.s. Halo Zamorano, babini sinovi i šatro šminkeraja je uvijek navijala za Sarajevo, ono kao rođen na Koševu, znamo za Sušića i hajmo navijati za Torpedo, još jedan u nizu malih sarajevskih klubova. Pitari će možda slaviti što pita nije zagorila ili će možda nešto pojesti čisto na tren da prekinu post, taj dugi dugi post. Šaban dao eurogol u finalu Kupa, u kojem odavno niste igrali :)
Zadnja izmjena: TheGreatest10, dana/u 14 maj 2013, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora

U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 14 maj 2013, 22:14

bparena je napisao/la:

Pa da nisi zavidan ne bi visio na temi FK ZELJEZNICAR,idi smotaj koju bice ti lakse
Muharemovicu odlazi iz Zelje

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 14 maj 2013, 22:14

Buu je napisao/la:Titula uzeta bez Zebe, Beslije, Bekrica, Kvesica, Zolotica najboljih igraca ove lige. Adilovic ima opet sjajnu statistiku, drugi je strijelac lige sa 14 golova(ne znam koliko u kupu) i ja mislim 6-7 asistencija. Za njim Svraka sa 8 golova. Tako da ocekujem njihovu prodaju.
Takodjer dobili smo 3-4 pojacanja u vidu E. Colica, Stanica, Hodzica i Tomica, a evo i Pehilj pokazuje da zna.
Na kraju krajeva uspjesna sezona.
Koji igrac ti od ovih najboljih igra Zeba,Bešlija,Zolotic,Bekric :lol: :lol: :lol: oplakah :lol: :lol: Adilovic jedino vrijedi 600000km al samo zato što je iz Zenice :D
::::SAMO ČELIK::::

ustipak
Kontakt:

Post Postao/la ustipak » 14 maj 2013, 22:15

TheGreatest10 je napisao/la:Sad u subotu sa Leotarom malo iskombinovati sastav dati priliku i omladini da zaigra na proslavi.

Bukvić - Kerla Čutuk Urdinov Benjo - Hasanović Tomić Sadiković Smajić - Hodžić Pehilj (nešto ovako)

P.s. Halo Zamorano, babini sinovi i šatro šminkeraja je uvijek navijala za Sarajevo, ono kao rođen na Koševu, znamo za Sušića i hajmo navijati za Torpedo, još jedan u nizu malih sarajevskih klubova. Pitari će možda slaviti što pita nije zagorila ili će možda nešto pojesti čisto na tren da prekinu post, taj dugi dugi post. Šaban dao eurogol u finalu Kupa, u kojem odavno niste igrali :)
babini sinovi cccccccccccc jel te stid

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 14 maj 2013, 22:16

AMAR AMAR OSIM OSIM
Muharemovicu odlazi iz Zelje

TheGreatest10
Kontakt:

Post Postao/la TheGreatest10 » 14 maj 2013, 22:16

ustipak je napisao/la:
TheGreatest10 je napisao/la:Sad u subotu sa Leotarom malo iskombinovati sastav dati priliku i omladini da zaigra na proslavi.

babini sinovi cccccccccccc jel te stid
Da, i nije me stid, što bi bilo?
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora

U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 14 maj 2013, 22:17

Nije mi jasno kako ovi teoreticari zavjera imaju obraza i na forumu da se jave, eto namjesteno. Drugo, ovi navijaci Celika, Slobode i ostalih nizeligasa dobit ce te tikove na spomen Zelje. Trece, po meni, iako nemamo toliki kvalitet da odbranimo duplu, i nismo toliko bolji od drugih, ne zamjeram nikom nista, osim malo Amaru. Ne mogu da vjerujem da je protiv Veleza izveo najjaci sastav. Toliko. Hvala igracima, Hvala upravi, navijacima, a posebno jednom, neponovljivom na ovim prostorima AMARU OSIMU.
Ono sto je u ljudskoj prirodi je to da covjek nikad nije zadovoljan. Ja bih volio da se otvoreno kaze da li se moze dovesti ako nista najbolje iz ove lige i nesto napraviti u Evropi. Ako ne mozemo, ako nemamo para ulagati u nasu djecu, pare usmjeravati na omladinski pogon. Napraviti neki kamp i ici u tom smjeru. Ako cemo 20 godina dovoditi Adilovice i sl. i harati ovom ligom, a u Evropi se brukati koja je svrha. Po meni bolje da se daju plate od po 2-3 hiljade KM talentovanim omladincima, napraviti im ugovore na vise godina i pokusati na nekom od njih uzimati dobar keš. Slijediti primjer Dinama npr. Siguran sam da je igrao Hodzic zadnje 1-2 sezone umjesto Adilovica da nista slabije rezultate ne bi pravili. Ne zelim da pametujem, ali ako se ovako nastavi vrtimo se u krug. NAravno da kad se sjetim onih sezona i 10-ih mjesta ovo ekstra, ali ponavljam ljudska priroda trazi vise.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 maj 2013, 22:18

slika
DRUG NEBI TI PUNCA

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 14 maj 2013, 22:20

BeastZE je napisao/la:
amko21 je napisao/la:u subotu napuniti Grbavici i zahvaliti se našim lavovima, jer ipak vratiti se u igru kad gubis 1 0 i onda u penalima 3 0 ne može svako.
Hoce li vas biti 3 000 ? :lol:
Samo cekajte trenutak slabosti plavih da izadjete iz svojih rupa, misevi. da se pozabavite svojim celikom i kojekakvim klaunovskim klubovima za koje navijate, mozda bi i dogurali do evrope. otkud vam obraz da dolazite na temu najveceg kluba u drzavi sa ciljem provociranja, uprkos tome sto je taj klub prvak drzave, i finalista kupa, izgubljenog na penale. pozabavi se ti druze stanjem u svom dvoristu, koje je vec godinama pusto...
Zadnja izmjena: AeGon099, dana/u 14 maj 2013, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Odlazi Safete.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 14 maj 2013, 22:21

Buu je napisao/la:Zasto odgovarate navijacima manjih klubova ?
... po broju slova u nazivu kluba...

Ne pitas se sto i ti taj visis po tudjim temama i npr na temi Velez.. i gdje se raspravlja o tekmu Velez-Zvijezda pocnes bubat o zelji..

Sve u svemu da je ko drugi reko OK.. ali tebi nesto cudno :roll: :roll: :roll:

plavi100
Kontakt:

Post Postao/la plavi100 » 14 maj 2013, 22:21

Hvala igračima na tituli i na finalu kupa ,kako samo cijenimo sve što je tuđe a svoje pljujemo to nije normalno .Borac predstavljaju kao da je bajern pojačao se extra ,kajkut jači od mesija i ronalda zajedno ,široki kao real a ovi naši klocevi i pijanci bez bekrića ,kvesića ,zolotića ,bešlije,zebe.brkovića,sa pauzama od tri četiri kola jamaka ,svrake ,kerle,vasilića ovoje titulu dva kola prije kraja .Da je ove ostale timove zadesilo bar pola naših pehova osvojili bih titulu već u martu .

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 14 maj 2013, 22:22

E ovo je veceras bilo..."sve do kraja Zeljo nema predaje"...svaka cast.
Amare hvala ti...

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 14 maj 2013, 22:26

Crni gavran je napisao/la:
dino lj je napisao/la:Ama ljudi dragi sta vam je,nismo uzeli kup pa eto odma nasta kraj svijeta.U zadnje cetiri godine uzeli smo pet trofeja,koje smo do juce samo sanjali.Liga jeste losa,kvalitet naseg klubskog fudbala je ocajan i objektivno za duzi period nece biti napretka,jer nam je i drzava na ekonomskom izdisaju i dnu,ali bez obzira na sve postujte ove uspjehe,jer i drugi su imali priliku da ih postignu ali nisu.Manite se pljuvanja i vrijedjanja igraca,ko je po Amaru zasluzio ostace ko nije nece i vidjecemo sta ce biti.Od utakmica u Evropi ne ocekujem ama bas nista posebno,osim mozda malo srece i neki blazi poraz,jer para za pojacanja nema.
Sirokom cestitke na osvojenom kupu i sretno u Evropi i nama i njima,kao i komsijama i cetvrtom predstavniku,a volio bi da cetvrti predstavnik bude Olimpik ili Celik.
I raja daj ba vise ne prepucavaj te se sa pojedinim padobrancima i trolovima,u zadnjih par sati od teme se napravili Meksicku sapunicu.
Dino buraz, pozdrav za tebe, vidi sto se ovi manijaci i robovi bukvano kolju- zalosno.
Ja se slazem sa tim s tobom sto si napisao, ali zamisli da Olimpic udjeu Evropu, koliku bi on podrsku imao, kada govorimo o navijacima - realno jadnu. Borac ili Celik to bi bilo najbolje rjesenje s tog aspekta -atmosfere na stadionu.
Realno Olimpic drzi sve u svojim rukama, trenutno je treci, igra u gostima u Bijeljini i kod kuce protiv nas, sa dvije pobjede to je to. Borac ceka kiks Olimpica ili protiv nas ili u Bijeljini, dok nama treba pobjeda protiv Olimpica uz uslov da ili Gosk ili Travnik iznenade Borca - jako tesko.

Zelji zelim sto boljei sto dostojnije predstavljanje u Evropi (najiskrenije) ;)
Jarane stoji to za Olimpikovu posjetu,rekao sam Olimpik ili Celik jer znam da ce bez obzira na rezultat biti ponosni sto predstavljaju svoju domovinu.A za ove sto se prepucavaju i pljuju jedni po drugima svaki komentar je suvisan,pravo da ti kazem i ne obracam paznju na njih,njihov mentalni sklop njihova privatna stvar i ne pada mi na pamet da bilo sta sa njima polemisem.Stari sretno u nastavku prvenstva i vala mogli ste Adilovicu ugraditi barem 10% one Buzine lucidnosti osjecaja za go,ali nekaga dao je on i dosta bitnih golova,ja mu zbog onog gola u Lukavici i iz penala protiv Olimpika sve oprastam jer po meni to je i odlucilo prvenstvo.Pozdrav.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Orvel, seha77 i 43 gosta.