Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Bob_Rock
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la Bob_Rock » 25 nov 2009, 14:41

i jos nesto..srece smo imali u grupnoj fazi ko nikada niko..Jedna Turska prosipa poene kuci protiv katastrofalne Belgije,pa u gostima kod Estonije..Pored toga vode kuci protiv Spanije i u zadnjim minutama izgube 1-2...
Uz to Belgija nije nikad losija bila u svojoj istoriji..

No mi jesmo izgubili 5 od 6 utakmica protiv velikih, no koje su to ekipe: Sapnija, Turska i Portugal..

idemo Spanija : Ko ih to moze sada pobjediti bilo kuci a pogotovo u Spaniji... :roll:
Portugal, ko moze dobiti Portugala u onako vaznoj utakmici u Porugalu............. :roll:
Turska: Ko to ide u Tursku sa racunicom za sva 3 poena? Vidjeli smo kako je vec spomenuta Spanija dosla do tri poena...

Ovdje se sad govori o nijansama, mi nismo tako lose igrali tih 6 utakmica, nijanse su odlucivale, sem one utakmice u Zenici sa Spanijom, no i tada je onaj Paja Patak shebo utakmicu sa svojim fulanim sansama, da smo mi dali Spaniji prvi gol bila bi totalno drugacija utakmica
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 25 nov 2009, 15:08

Bob_Rock je napisao/la:i jos nesto..srece smo imali u grupnoj fazi ko nikada niko..Jedna Turska prosipa poene kuci protiv katastrofalne Belgije,pa u gostima kod Estonije..Pored toga vode kuci protiv Spanije i u zadnjim minutama izgube 1-2...

No mi jesmo izgubili 5 od 6 utakmica protiv velikih, no koje su to ekipe: Sapnija, Turska i Portugal..

idemo Spanija : Ko ih to moze sada pobjediti bilo kuci a pogotovo u Spaniji... :roll:
Portugal, ko moze dobiti Portugala u onako vaznoj utakmici u Porugalu............. :roll:
Turska: Ko to ide u Tursku sa racunicom za sva 3 poena? Vidjeli smo kako je vec spomenuta Spanija dosla do tri poena...

Ovdje se sad govori o nijansama, mi nismo tako lose igrali tih 6 utakmica, nijanse su odlucivale, sem one utakmice u Zenici sa Spanijom, no i tada je onaj Paja Patak shebo utakmicu sa svojim fulanim sansama, da smo mi dali Spaniji prvi gol bila bi totalno drugacija utakmica
Belgija je imala 1-1 sa Spanijom do 90 minute,pobijedila tursku kuci sa 2-0 a u turskoj odigrali 1-1.
Pa opet zavrsise na 4 mjestu.
Turska isto tako imala kuci protiv spanije 1-1 do 90,u estoniji odigrala 0-0(sto ih je kostalo baraza.
A protiv nas u turskoj pobijedili vise sretno nego spretno.
Nas je jedino pobijedila spanija kako treba i zasluzeno bila prva u grupi.
Uz malo srece i par novih igraca,nikome nece biti lako protiv nas.

den
Kontakt:

Post Postao/la den » 25 nov 2009, 15:31

Bob_Rock je napisao/la:i jos nesto..srece smo imali u grupnoj fazi ko nikada niko..Jedna Turska prosipa poene kuci protiv katastrofalne Belgije,pa u gostima kod Estonije..Pored toga vode kuci protiv Spanije i u zadnjim minutama izgube 1-2...

ko moze dobiti Portugal u onako vaznoj utakmici u Portugalu.... sigurno ne tim gdje kljucni igrac Lyon-a sjedi na klupi do 87.minute.
sigurno ne tim koji gubi 1:0 i zna da MORA dati gol jer ce u Zenici sigurno primiti a "trener svih trenera" ne mijenja ni taktiku ni igrace do zanjih 10 minuta....
sigurno ne tim gdje prepotentni Misimovic "kulira" po kaficama pred tekmu pa kad ga pritisnu malo jace nego je navikao gubi lopte k'o malo dijete...

da nas sreca nije posluzila - nije! ali da smo i mi mogli zasluziti bolje - mogli smo...

da se famozni "trener svih trenera" nije drzao nekih principa pa da je razrijesio igrace koji su imali zute kartone jos u Estoniji, pa da imamo kompletan tim za baraz to bi bila druga prica.
ali ne , Ciro je obecao narodu da cemo "poderati" spance u "grotlu" Bilinog Polja i i da ide sa prvom ekipom...koja ce se cuvati?!?...pa rezultat svega toga bude ono sto smo svi i vidjeli....

nemojte mi samo pricati price o Ciri, kako je strucnjak i kako je maher...jedino sto zna to jeste da prica. znaci motivacija jeste vazna, ali kad te ljudi puknu u prvoj tekmi baraza, i tim treba da igra bez pola odbrane onda vjerovatno ovim preostalim koji su morali izaci na BP pred portugalce, iznenada Cirina prica i nije tako cool kao sto je zvucala netom prije famoznog 14-og...

den

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 25 nov 2009, 15:35

Treba prvo ispitat zbog cega i sta se desavalo...Miske jeste igracina ,ali mora se znat ko je babo i ko je selektor...Ako je Miske gresku napravio ja bih ga zaboravio..Autoritet selektora je jako bitan,makar on bio Ronaldo mora se postovat...Dakle ako Ciro nije nista manipulisao ili s svojom sinom i slicnin radio cudne stvari,a Miske pravio probleme,cin se zna..Miske sretno Ciro ostani,obrnuto Miske osta ni Ciro sretno..

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 25 nov 2009, 15:39

Ko je bio kapiten u Portugalu??

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 nov 2009, 15:40

ahmic je napisao/la:Treba prvo ispitat zbog cega i sta se desavalo...Miske jeste igracina ,ali mora se znat ko je babo i ko je selektor...Ako je Miske gresku napravio ja bih ga zaboravio..Autoritet selektora je jako bitan,makar on bio Ronaldo mora se postovat...Dakle ako Ciro nije nista manipulisao ili s svojom sinom i slicnin radio cudne stvari,a Miske pravio probleme,cin se zna..Miske sretno Ciro ostani,obrnuto Miske osta ni Ciro sretno..
Eno ti sa naslovne slike Misimoviceve povrede to jest ultra zvuka.
Sve se moze slagati ali to ne,da ne ides dalje ;)
P.S Ciro se toliko izlagao i izmuljao,da vise ni on nije siguran sta je laz a sta istina.
P.S Dzekson je bio capiten :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 25 nov 2009, 15:45

da u Zenici, ali u Portugalu, je li bio Spahic ili Misimovic??

Nesto se ne sjecam

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 25 nov 2009, 15:47

Cijenim Ćiru, ali ipak je on prestar da bi nastavio voditi repku.

Zaslužio je mirovinu.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

kriska
Kontakt:

Post Postao/la kriska » 25 nov 2009, 15:57

BHF forsira Kodru a covjek pojma nema o trenerskom poslu, to je kao da i mene postavite na klupu, nigdje veze...Protiv Cire su od prvog dana iako je Ciro odlicno obavljao svoj posao (obavljao do baraza).Ja sam napisao gdje je Ciro kiksao, bekovi+karantina prije utakmica..

Ma sta imam sa tobom da pricam uostalom...
Mozda Kodro nema pojma o trenerskom poslu, ali ti nemas pojma o zivotu cim sebe stavljas u istu ravan sa takvim gospodinom od covjeka i prvim stijelcem Primera lige...

pozdrav, sretan ti Dan drzavnosti i drzi se Alan Forda...

PS. i da, BHF forsira Kodru, od Kodre nije nikada odusto i ponizno ga moli da oprosti ovom izgubljenom narodu sto ga je izdao, da se vrati na selektorsko mjesto i da pokusa ponovo sa uvlacenjem ljudi sa obrazom i osiguranom materijalnom egzistencijom u Savez....

domovinabih
Kontakt:

Post Postao/la domovinabih » 25 nov 2009, 16:00

Tarik14 je napisao/la:Svakako Bhfanaticosi nevole Ciru i bitno je postovati misljenje tih ljudi koji se svakodnevno bore protiv problema u bh fudbal.

Jeb.. mišljenje BH fanatikosa, bitna je reprezentacija...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 25 nov 2009, 16:00

Hocemo Kodru,Bolica i Barbareza!!!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 25 nov 2009, 16:25

BIHfan je napisao/la:Hocemo Kodru,Bolica i Barbareza!!!
HOCEMO NJIH,PRIJE TOGA SAVEZ RATJERAT....

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 25 nov 2009, 16:34

Samo nekog ne da nam se uči na repki,jer nema trenerskog staža ,imaju neke akademije .
Bože sačuvaj kandidata kad sam vidio imena u medijima ,ok igračina,legenda,ali TRENER IZBORNIK to se gleda iskustvo,profesionalnost,karizma..........
Fi hajati.
GO Bosno.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 nov 2009, 16:40

Necemo pripravnike u repci i cirkusante.
Hocemo trenere koji su u zivotu vodili makar tri cetiri normalna kluba.
E tako bi trebalo reci,nama ovi priuceni treneri i bivse zvijezde koji ni Pofalicki nisu samostalno vodili netrebaju ni za zivu glavu.Repka nije za ucenja vec da se vodi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 25 nov 2009, 16:43

loptica je napisao/la:Samo nekog ne da nam se uči na repki,jer nema trenerskog staža ,imaju neke akademije .
Bože sačuvaj kandidata kad sam vidio imena u medijima ,ok igračina,legenda,ali TRENER IZBORNIK to se gleda iskustvo,profesionalnost,karizma..........

Ko su kandidati, ne čitah danas novine?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 25 nov 2009, 16:46

Njemački nogometni prvoligaš Bayern suspendirao je napadača Lucu Tonija pošto je Italijan u medijima kritikovao trenera tog kluba Louisa van Gaala.

Toni je u ponedjeljak u izjavi za italijansku televiziju Rai rekao da je prekinuo saradnju s holandskim stručnjakom i da želi da se vrati u Italiju.

- Četiri mjeseca imam problema s Van Gaalom i mislim da za sve postoje granice. Želim da se vratim u Italiju i postižem golove te ponovo zaigram za reprezentaciju - rekao je Toni.

Italijan će zbog suspenzije propustiti utakmicu u Ligi prvaka protiv Maccabija iz Haife, a nije igrao ni u nedjeljnoj prvenstvenoj utakmici protiv Bayera iz Leverkusena.

- Njegovo ponašanje je neprihvatljivo i on to dobro zna - rekao je Van Gaal i dodao da očekuje oštru kaznu Upravnog odbora.

Bayern je nedavno kaznio i Philippa Lahma s rekornih 30.000 eura, jer je u medijima kritikovao klub.

izvinjavam se sto sam ovo postavio ovdje al samo da neki vide sta znaci trener

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 25 nov 2009, 16:49

Ima neki mađar, rus.
A savez još nije ni natječaj stavio.
Ima osimov sin-Amar, kažu Veležov trener -poluinformacija.
Vaha,Barbarez,-nema izjava ništa konkretno.
Čujem Kodro im je glavna faca ;)
Navodi se Srećko Katanec i Kranjčar- čak ako napusti Iran ;) -tugaaaaaa :evil:
Hrvatski tisak!
Fi hajati.
GO Bosno.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 25 nov 2009, 17:55

"Odstupam, Misimović je za reprezentaciju važniji od mene"

Ćiro Blažević preuzeo je bh. nogometnu reprezentaciju na ruševinama. Mnogi reprezentativci nisu htjeli da igraju za svoju domovinu. Čelnici NSBiH bili su na udaru krtika javnosti nakon smjene Kodre i Bolića. Tada su mnogi postavili Ćiri samo jedno pitanje – Je li ovo pravi trenutak? Odgovor je uslijedio u njegovom stilu. "A koji je pravi? Nema pravih trenutaka. Svi su jednako teški“. Pred Blaževićem su bili teški izazovi, ali se uhvatio u koštac sa brojnim problemima i reprezentaciju doveo do baraža. I kao što to biva kod nas, kada nešto napraviš, tek tada nastaju problemi.

U posljednjih nekoliko dana mnogo se govorilo o šefu državne nogemetne selekcije i njegovom eventualnom ostanku na klupi bh. reprezentacije. Nakon dvoboja sa Portugalom u kojem nismo izborili plasman na Svjetsko prvenstvo na površinu su počele izlaziti negativne stvari. Kada smo ga nazvali u glasu mu se osjetila gorčina, odmah je rekao:

"Jako sam tužan i nesretan. Teško mi je posljednjih dana. Ovo sve skupa ne miriše na dobro“, počinje razgovor Ćiro Blažević.

Još je pod utiskom utakmice na Luzu:

"Sine, stalno gledam utakmicu iz Lisabona i ne mogu se oteti dojmu da je Misimović podbacio. Nakon njegove dvije izgubljene lopte, ključni igrači Spahić i Rahimić dobijaju žute kartone. Da stvar bude gore izgubili smo ih za revanš. Da je on bio na visini zadatka, uvjeren sam da bi bili na jugu Afrike. Ovo bi vam potvrdili svi relevantni nogometni stručnjaci. Zašto nije želio da igra pitanje je koje mi se stalno vrti po glavi, tražim odgovor, a njega nema“.

Doktor Vam je rekao da je povreda ozbiljna i da Misimović ne može igrati u uzvratu?

Tako je. Ja sam povjerovao, ali kada sam vidio da je nastupao za Wolfsburg protiv Nurnberga, bio sam razočaran i zbunjen.

Nogometaš aktuelnog prvaka Njemačke poslao je i medicinski snimak koji je potvrdio da je bio povrijeđen. Komentar?

Nisam to znao, ali ostaje nejasno – kako je igrao ako je povrijeđen?

Za kraj pitanje koje sve zanima, da li ćete nakon svega ostati na selektorskoj klupi?

Znam da je Misimović izjavio da više neće igrati za BiH ako ja ostanem. Smatram da je on za nacionalnu vrstu mnogo važniji od mene i iz tog razloga odlučio sam da odstupim.

Većina navijača želi da ostanete?

Zbog njih sam najviše razočaran. Tuga je još prisutna, i sigurno neće još dugo nestati. Sve bih dao da smo uspjeli. Nažalost, nismo.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

samricak
Kontakt:

Post Postao/la samricak » 25 nov 2009, 19:34

Ovdje se sad govori o nijansama, mi nismo tako lose igrali tih 6 utakmica, nijanse su odlucivale, sem one utakmice u Zenici sa Spanijom, no i tada je onaj Paja Patak shebo utakmicu sa svojim fulanim sansama, da smo mi dali

Spaniji prvi gol bila bi totalno drugacija utakmica

potpisujem svaka cast

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 25 nov 2009, 19:46

harishp je napisao/la:Necemo pripravnike u repci i cirkusante.
Hocemo trenere koji su u zivotu vodili makar tri cetiri normalna kluba.
E tako bi trebalo reci,nama ovi priuceni treneri i bivse zvijezde koji ni Pofalicki nisu samostalno vodili netrebaju ni za zivu glavu.Repka nije za ucenja vec da se vodi.

Eto imali smo "trenera svih trenera" pa se dobro ukakio.

Vodio je brate on "silne" klubove i repke, al ne nije nista to pomoglo.

Tako moze biti da nam ovi novopeceni vise pomognu, a plus sto bi oni bilu tu iskljucivo radi REPKE, a ne radi nekih spozora, raznih reklama, svojih interesa i drugih pizdica.

PS. I garant ne bi bilo ovakog cirkusa od repke kod ovih "pripravnika" ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.