Ev' ureko si ljude.Cartman je napisao/la:Arsenal u zadnje vrijeme odradjuje ove utakmice 1:0, preko qurca, ali kontrolisano. Nesto kao United.
Ja bas ugasim stream kontam nema nista do drugog poluvremena kad ono gol.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ev' ureko si ljude.Cartman je napisao/la:Arsenal u zadnje vrijeme odradjuje ove utakmice 1:0, preko qurca, ali kontrolisano. Nesto kao United.
Ovaj Maloney je majstor. Malo ga yebu godine, inace bi mogao u dosta dobar klub. Skotski Misimovic.Monolog je napisao/la:Odlično izveden slobodnjak, mora se priznati.
Zasto? Nisam vidio neku aman vecu gresku. Ako aludiras na slobodnjak ono je glupost Artete. Covjek vec krenuo padati, nema snage vise ni za korak, postavlja se i Arteta mu daje jednu jedinu pozitivnu opciju iz one kontre - slobodnjak.nedim1993 je napisao/la:koji je ovaj dean šupak od čovjeka. yebem mu majku glupu
Da je svirao tri penala za Arsenal svejedno, opet bi mu svi isto mislili i željeli.Rooney88 je napisao/la:Zasto? Nisam vidio neku aman vecu gresku. Ako aludiras na slobodnjak ono je glupost Artete. Covjek vec krenuo padati, nema snage vise ni za korak, postavlja se i Arteta mu daje jednu jedinu pozitivnu opciju iz one kontre - slobodnjak.nedim1993 je napisao/la:koji je ovaj dean šupak od čovjeka. yebem mu majku glupu
Lijep gol, nema sta. Wigan hrabro odigrao prvo poluvrijeme ali tesko je sada se vaditi. Arsenal na Emiratima jos pod imperativom. Nije nemoguce ali tesko.
Pusti se suteva i statistike majke ti, ne gledamo utakmicu preko teletexta nego uzivo.nedim1993 je napisao/la:
@rooney88 isti faul caozrli ne sudi na pola centra. hrabro jedan šut imali svega u prvom poluvremenu. Ne znam kakav je to tip hrabrosti al ajd
prećera ga i tiRooney88 je napisao/la:Pusti se suteva i statistike majke ti, ne gledamo utakmicu preko teletexta nego uzivo.nedim1993 je napisao/la:
@rooney88 isti faul caozrli ne sudi na pola centra. hrabro jedan šut imali svega u prvom poluvremenu. Ne znam kakav je to tip hrabrosti al ajdWigan je napadao, trudio se koliko je mogao, dobro odradjivao akcije do gola i tu pokazivao zasto je u zoni ispadanja.
Oni su sasvim solidno stajali na sredini terena, pokazivali borbenost koja manjka Arsenalu veceras ali jednostavno ne znaju zavrsiti akciju golom, ovako neki prekid je njihova jedina sansa. Iskreno sam ovdje neutralac apsolutni, cak sta vise, zarad Balea
, prizeljkujem pobjedu Arsenala i Tottenham bez LP.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.