NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
najbolja big man kombinacija u nba Zach Gasol
- Kobe Bryant
- Kontakt:
sto je zalosno za navijace lakersaalemsa je napisao/la:najbolja big man kombinacija u nba Zach Gasol

sad da je bas sve do trenera

Let's go p**** off LeBron?!
Brilliant idea!
NOT!!!!!
Neki dan sam se smijao nekoj ekipi što je dala 70-ak poena, ono sinoć ne zaslužuje ni da bude komentarisano. Važno je samo da je JAmes poslao piruku da nema zaj******* sa njim.
Bravo Memphis, guraju svoju igru i nagrađeni su za to. Volio bih samo vidjeti da budu malo konkretniji u završnicama, zna se desiti da izgube dobivenu utakmicu zbog nekih sloppy plays.
Brilliant idea!
NOT!!!!!
Neki dan sam se smijao nekoj ekipi što je dala 70-ak poena, ono sinoć ne zaslužuje ni da bude komentarisano. Važno je samo da je JAmes poslao piruku da nema zaj******* sa njim.
Bravo Memphis, guraju svoju igru i nagrađeni su za to. Volio bih samo vidjeti da budu malo konkretniji u završnicama, zna se desiti da izgube dobivenu utakmicu zbog nekih sloppy plays.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- schweinsteiger
- Kontakt:
Svaki put sebi kazem da ovu noc necu ostati budan i gledati i opet sam sinoc gledao i prvi put se pokajao.Chicago cijelu sezonu nije bio onako jadan.Maloprije na pregledu gledam (posto nisam gledao zadnju 4.) sami sebi zabili kos,bilo je nespretno,ali opet 

#miasanmia
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Opet drama u završnici u seriji Grizlija i Thundera, Durant promašio sve moguće u 3 i 4/4 osim onog šuta za izjednačenje, Fisher pokloni na kraju napad za izjednačenje, s druge strane Conley fantastičan uz očekivan doprinos dvojca ispd koša što je bilo dovoljno za 3-1 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovo su Grizzliesi koje sam ocekivao prosle godine, i koje sam najavljivao u finalu. Nazalost, desio se Rudy Gay.
Sreca koja je u prvoj utakmici bila na strani OKC-a im je sinoc okrenula ledja i Memphis je dosao da pobjede za koju mislim da je rijesila seriju u njihovu korist.
Opet cu ponoviti ali OKC je sama sebe zahebala proteklo ljeto kada su u Houston trade-ovali titulu...
Mogli bi Medjedi otici do samog kraja ukoliko Spursi ne podignu svoj nivo igre. Siguran sam da bi bili tezak match-up za Miami.
Opet cu ponoviti ali OKC je sama sebe zahebala proteklo ljeto kada su u Houston trade-ovali titulu...
Mogli bi Medjedi otici do samog kraja ukoliko Spursi ne podignu svoj nivo igre. Siguran sam da bi bili tezak match-up za Miami.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Zato su sada napravili posao godine i uz Miami izgledaju najbolje u playoffu. Dobili su 7/8 zadnjih a i onu jednu su izgubili u zadnjem napadu.Donnie Darko je napisao/la:Ovo su Grizzliesi koje sam ocekivao prosle godine, i koje sam najavljivao u finalu. Nazalost, desio se Rudy Gay.
ser del barça es el millor que hi ha !
Nije topliko memphis dobar koliko je oklahoma losa bez RW-a.
Vidi se citava serija da fali razbijac, koji moze probiti tu odbranu. Naravno uz Duranta.
Miami uzima lagano ove godine
Vidi se citava serija da fali razbijac, koji moze probiti tu odbranu. Naravno uz Duranta.
Oklahomi fali Westbrook bez obzira koliko neko govorio da ih on uništava. Evo KD uzima 20-25 šuteva, ali opet ne može sam. Westbrook je igrač koji pravi razliku.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Izgubise Bumsi i nema vise h8t ekipe da smaraju sa "kraljicom". Bas cudno. 
Zapravo, nisu bas samo izgubili, vec ih je ta "kraljica" demontirala u komadice.

Zapravo, nisu bas samo izgubili, vec ih je ta "kraljica" demontirala u komadice.
soxx je napisao/la:Nije topliko memphis dobar koliko je oklahoma losa bez RW-a.
Objašnjeno sve. Da je tu Russell ovo bi hladno 4:1, 4:2 bilo. Ovako bye bye Oklohama.
Wade

NBA PLAY OFF
Miami Heat - Chicago Bulls
Game 5
Četvrtak 01:00 DIREKTNO
SK se sjetio da je Playoff u toku

NBA PLAY OFF
Game 5

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
aaaaa ovo od zene posudio hlace 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
L-Train je napisao/la:aaaaa ovo od zene posudio hlace
fotomontaža,ne mogu da vjerujem da je ovo istina,iako znaju svašta navući na sebe
filip13 je napisao/la:L-Train je napisao/la:aaaaa ovo od zene posudio hlace
fotomontaža,ne mogu da vjerujem da je ovo istina,iako znaju svašta navući na sebe

ni ovdje nije nista bolji

Okusi strah, bol, mrznju i barut
wade je odavno poznat kao modno osvjesten al na nasu zalost (Ili radost
) nama normalnima to izgleda blago receno presmjesno

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
još da se sjete da prenose najneinteresantniju utakmicu serijemiki_92 je napisao/la:Wade![]()
NBA PLAY OFF
Game 5

nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.