Realno niko! Neki dan sam to i postavio na vas PDF da je otisao na probu. Najvjerovatnije ce za njim o drugi brat. Ali posto ovo nije tema o Velezu necemo onda vise. Ako te nesto konkretno interesuje o Zelji samo pitaj ali mojne vise informacija "cuo sam" da se raja djaba pale jer odosmo daleko. Ako imas nesto za Culuma pouzdano napisi a ako nemas mojne bezveze.adisg je napisao/la:Kazu da je otisao u Svedsku. Pa realno ko mu moze ovdje dati vise nego neko gore.Stole iz Bora je napisao/la:A gdje je otisao Armel Škaljić?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ma naravno da nije tema o Velezu, a za drugog Skaljica "najvjerovatnije" hmm..nece. Ja imam info da ce Velez u polusezoni napustiti Osmanagic i Dzafic, a evo pitam tebe ko ce otici iz Zelje?Stole iz Bora je napisao/la:Realno niko! Neki dan sam to i postavio na vas PDF da je otisao na probu. Najvjerovatnije ce za njim o drugi brat. Ali posto ovo nije tema o Velezu necemo onda vise. Ako te nesto konkretno interesuje o Zelji samo pitaj ali mojne vise informacija "cuo sam" da se raja djaba pale jer odosmo daleko. Ako imas nesto za Culuma pouzdano napisi a ako nemas mojne bezveze.adisg je napisao/la:Kazu da je otisao u Svedsku. Pa realno ko mu moze ovdje dati vise nego neko gore.Stole iz Bora je napisao/la:A gdje je otisao Armel Škaljić?
Ovdje se jedino moze vjerovati piletu, jer covjek pise samo ono sto jeste, u to sam se uvjerio na drugim stranicama...Imam jedno pitanje za tebe Pile87: Hoce li se Pelak vratiti i ko bi jos mogao pojacati Želju znam da sigurno znas nesto? Odg...pile87 je napisao/la:De ne budite levati, covjek pokusava da nas isprovocira, i kao mi se sad trebamo za glavu uhvatiti odose nam igraci, ustvari siguran sam da u psihologiji postoji tacan termin za ovo: ono sto se tebi desava mislis da se desava cijelom svijetu pa tako on preslikava stanje iz veleza na Zelju.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Imas ti ljudi ovdje koji imaju dobrih postova i informacija tipa Seyo,bistrikboy itd! Ono sto ja trenutno znam da ce provjereno doci pojacanja i da su u klubu skontali na kojim pozicijama nam trebaju igraci, Amar trenutno nije u Sarajevu bar nije juce bio tako da se nista jos uvijek ne desava!Jedno je sigurno u drugi dio sezone uci cemo jaci nego sto smo sad.Kad budem znao sta vise o konkretnim imenima napisacu.tm8782 je napisao/la:
Ovdje se jedino moze vjerovati piletu, jer covjek pise samo ono sto jeste, u to sam se uvjerio na drugim stranicama...Imam jedno pitanje za tebe Pile87: Hoce li se Pelak vratiti i ko bi jos mogao pojacati Želju znam da sigurno znas nesto? Odg...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Eo jedna drama vijest, Zeba 90 % u Zelji, informaciju dobio od zebinog brata, momka ne znam licno, al' kako mi rece haver igraju zajedno u partiaznu, te da je ostanak zebe vishe nego siguran 

Hvala prijatelju...pile87 je napisao/la:Imas ti ljudi ovdje koji imaju dobrih postova i informacija tipa Seyo,bistrikboy itd! Ono sto ja trenutno znam da ce provjereno doci pojacanja i da su u klubu skontali na kojim pozicijama nam trebaju igraci, Amar trenutno nije u Sarajevu bar nije juce bio tako da se nista jos uvijek ne desava!Jedno je sigurno u drugi dio sezone uci cemo jaci nego sto smo sad.Kad budem znao sta vise o konkretnim imenima napisacu.tm8782 je napisao/la:
Ovdje se jedino moze vjerovati piletu, jer covjek pise samo ono sto jeste, u to sam se uvjerio na drugim stranicama...Imam jedno pitanje za tebe Pile87: Hoce li se Pelak vratiti i ko bi jos mogao pojacati Želju znam da sigurno znas nesto? Odg...
-
- Kontakt:
Zeba bi ucinio 30 % jaceg Želju nego sto je sad.
Joj kako mi vise na kura.c idu ove vijesti o Zebi i ostalim ,, ovaj kaze dibio sam info. od zebinog brata da 100% nece doci,,ovaj drugi kaze dobio am info od Zebing brata da 90% nece potpisat.Odsad ja cekam polusezonu i tad cu sve vidjet,, a ne ovako uzalud se nadat

http://www.sport24.gr/html/ent/401/ent.329401.asp
http://www.sportime.gr/ArticleDetail.as ... cleId=9852
http://www.sportime.gr/ArticleDetail.as ... leId=10067
http://www.sportime.gr/ArticleDetail.as ... cleId=9852
http://www.sportime.gr/ArticleDetail.as ... leId=10067
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
E evo ode Coca u panionis od januara...
Ja ništa ne razumjeh šta piše. Uglavnom, trenutno trenira i pregovara s Dusiburgom. Bio je članak u Avazu. ŽELJI bi trebalo pripasti između 150.000 do 300.000 Eura kao naknada za treniranje, ako ne i više, jer je od desete godine u ŽELJI.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Pise brate da se prikljucuje ekipi Panionisa u januaru, ima 21godinu , da je nastupao za naseg premijerligasa Zeljeznicar, najbitniji trenutak u njegovoj karijeri je postignuti gol protiv gradskog rivala i da je nastupao za maldu rerezentaciju... Eto ukratko...Željovac je napisao/la:Ja ništa ne razumjeh šta piše. Uglavnom, trenutno trenira i pregovara s Dusiburgom. Bio je članak u Avazu. ŽELJI bi trebalo pripasti između 150.000 do 300.000 Eura kao naknada za treniranje, ako ne i više, jer je od desete godine u ŽELJI.
-
- Kontakt:
Ja jedino znam da Cocalic ide, a za Culuma i Bekrica bi bilo najbolje da pitate ŠEFA
Od njega mozete dobiti provjerne i sigurne informacije. Siguran sam da Bekric nece otici iz Zelje dok Amar ne uzme dobre pare, i isto tako i Culum koji je cini mi se potpisao ugovor na 2 +1 jer je u Zelju dosao kao slobodan igrac, a sto se tice Pelaka, Zebe... i ostalih mogucih pridoslica realno ne znam nista kao ni mnogi drugi sto pisu ovdje i nagadjaju
Volio bih jednog kvalitetnog desnog bocnog, jednog napadaca, te ukoliko Bekric ode za dobre pare angazovati Pelaka i Zebu... Vidjet cemo sta ce biti i nadam se najboljem
A dovoljno je samo reci da su svi igraci vezani za Zelju ugovorom na najmanje jos dvje godine, pa tako vam toplo preporucijem da se ne sekirate
Amar je i menadzer, i trener i direktor... i sve sto se tice kluba i igraca posebno
Ja vjerujem njemu i siguran sam da ce povuci dobre poteze...Pozdrav braco plavo-bijele vjeroispovjesti

- ultra manijak
- Kontakt:
a dino muharemovic zna li iko išta za njega

ZBOG TEBE RODJEN I S TOBOM CU DA UMREM
I MOJE SRCE TEBI PRIPADA,
JA ZAUVJEK SA TOBOM CU DA BUDEM,
JER BEZ TEBE NEMOGU NIKADA
I MOJE SRCE TEBI PRIPADA,
JA ZAUVJEK SA TOBOM CU DA BUDEM,
JER BEZ TEBE NEMOGU NIKADA
Onda vam se pistoljdzija smirio, pa Ibrakovic poletio nazad.Nisam nidje procitao znam iz prve ruke **** Durakovic plahoadisg je napisao/la:Ibrak je vodio trening danas u 13.00 h, ne znam gdje si procitao da je otisao.JoinUnion je napisao/la:Jesi se to poceo zanimati za Zelju,neka masala...ne mrzis nas vise?adisg je napisao/la:
Ma pitam samo, jer je kriza u svim klubovima, pa se svasta prica..........
Pozabavi se bolan sa tim da vam Dzafa ostane ili Colic ili se pozabavi tim sto vas Ibrakovic voza ko ovce,cas bi bio trener pa onda obet ne bi.Ili ti je jednostavno danas los dan pa ko velis da se malo ispuses

Seha izgleda mora na operaciju prepona
Vec poluseznou igra sa bolovima i prima injekcije prrije svake tekme.

- bistrikboy
- Kontakt:
Otkad on vuce tu povredunime_tm87 je napisao/la:Seha izgleda mora na operaciju prepona![]()

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
u protivnom smo nayebali ko zuti...da nece mozda smlata od guse branit...bistrikboy je napisao/la:Otkad on vuce tu povredunime_tm87 je napisao/la:Seha izgleda mora na operaciju prepona![]()
Vec poluseznou igra sa bolovima i prima injekcije prrije svake tekme.Taman imamo najduzu pauzu u Europi,ima vremena da se oporavi repic nas...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- bistrikboy
- Kontakt:
Ako se ne oporavi do sredine marta treba mu je odrezat'...Seyo_TM je napisao/la:u protivnom smo nayebali ko zuti...da nece mozda smlata od guse branit...bistrikboy je napisao/la:Otkad on vuce tu povredunime_tm87 je napisao/la:Seha izgleda mora na operaciju prepona![]()
Vec poluseznou igra sa bolovima i prima injekcije prrije svake tekme.Taman imamo najduzu pauzu u Europi,ima vremena da se oporavi repic nas...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- TheManiacs
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.