Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

bluemania
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la bluemania » 13 maj 2013, 22:53

JohnLennon je napisao/la:To ti ka'em :D

[youtube][/youtube]

Jedva cekam...
vidim ja voliš ti ovu tipologiju igraca :P ...znaci kopitare i konjske noge koje mogu šprintati ko sumanuti i rokati projektile sa 30 metara :D :mrgreen: malo ti jedan takav, pa hoces još jednog :D
A gdje je tu fudbal, tiki- taka, passing time, tehnika, kombinatorika, ovo ono :mrgreen: :lol:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 maj 2013, 23:47

Gdje je Mancini na ovoj anketi :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 maj 2013, 23:50

rio_Ferdy88 je napisao/la:Gdje je Mancini na ovoj anketi :mrgreen:
On nema konkurencije.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 maj 2013, 23:53

Ne mogu da vjerujem da samo četiri čovjeka vjeruju najboljem rješenju za Real pored kralja(kojem je još rano) :o :shock:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 maj 2013, 23:55

Vidiš li šta si uradio s onom promocijom Digića?Šta će nam Talijan na klupi?Sad bi još i Pedofila progurao :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 maj 2013, 23:59

LBJ MVP je napisao/la:Vidiš li šta si uradio s onom promocijom Digića?Šta će nam Talijan na klupi?Sad bi još i Pedofila progurao :roll:
Kakvih Digića :?: :?
Talijan je čvrsta ruka, takav treba Realu, pizde ne mogu trenirati Real, najčvršća ruka bi bio kralj, al on nema Darkovo povjerenje, tako da otpada :mrgreen:

Pedofil bi od Madrida napravio samo taku mašineriju, on je tip trenera kakv treba stilu koji kroz historiju gaji Real Madrid ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 14 maj 2013, 00:04

Raždego brate, ne budali i uozbilji se ;) ...pedofil bi vas sveo na nivo Granade ili Getafea u roku od dvije godine....ne mogu da ga se riješe iz Arsenala gdje 8 godina ništa nije osvojio (cak ni onaj miki maus Carling kup) - a da Real vodi :o :shock:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 maj 2013, 00:05

Čvrsta ruka više ne prolazi u fudbalu.Treba nam neki jeb.ački mlad trener.Kralj može proći,ali mi se ne sviđa činjenica da bivši Pateticovac bude na klupi Reala,uredu je kad igra,ali ovo je možda i previše.

Stil koji je Real Madrid gajio kroz historiju je uključivao trofeje,što se za Pedofila ne može reć.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 maj 2013, 00:08

I ja vaki stručnjak s njima dvojicom se ubjeđujem, veća sam ja budala :mrgreen: :mrgreen:

čuj Getafe i Granade pa ovaj mali Lebron ne bi doveo Real u taj rang ne veliki Arsen, bježi Izzo :P

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 14 maj 2013, 00:44

mandraX je napisao/la:Kolika je mogućnost da Albiol odigra dobro dvije tekme zaredom? :mrgreen:

Ne moraš odgovarat', znam odgovor. :lol:

Nego, gledate li proslavu? Pogledajte kako se postupa sa trofejom, može i bez bacanja istog pod autobus majka mu stara. :mrgreen: :P
Joj kad se sjetim kako ga se Ramo rijesi. :lol: :lol: :lol:

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 14 maj 2013, 09:42

Najbolje rjesenje je ostaviti Mourinha na klupi, medjutim ako on zeli da ide treba pokusati dovesti Ottmara Hitzfelda. 8-)
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 14 maj 2013, 11:10

Dovesti sadasnjeg trenera Sociedada P. Montanier.. Jest da nema iskustva ko´ trener, i nije se nesto dokazao, osim sto je ove na visokom 4 mjestu.. Pokusat, ionako u najgorem slucaju opet ste drugi i iduce sezone. 8-)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 maj 2013, 12:03

Fans want Pepe to partner Ramos for the final

Real Madrid's fans think that Pepe should play alongside Sergio Ramos in the centre of defence for this Friday's Copa del Rey final against Atlético de Madrid. Well, that certainly seems to be the case according to the survey carried out by MARCA.com.
The survey, which collected over 21,000 votes, showed that 55.3% of the website's users selected the Portuguese as the best choice following Raphael Varane's injury in the game against Espanyol. Raúl Albiol, who seems to be the most likely to be chosen by Mou, received 37.8% of the votes.
The third option was the veteran Portuguese centre-back Ricardo Carvalho, who picked up 6.9% of the vote.

Jestel' vi za Pepea u finalu?

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 14 maj 2013, 12:07

trxel je napisao/la:Dovesti sadasnjeg trenera Sociedada P. Montanier.. Jest da nema iskustva ko´ trener, i nije se nesto dokazao, osim sto je ove na visokom 4 mjestu.. Pokusat, ionako u najgorem slucaju opet ste drugi i iduce sezone. 8-)
Ma kakav Montanier, protiv Granade na svom stadionu se brani sa ekipom koja poslije Reala i Barce ima najveci potencijal u Primeri. Sociedad je dosta podcjenjen imaju oni predobru generaciju i rezultati su poznavaocima Primere sasvim ocekivani. U primeri ima dobrih trenera, Montanier je jedan od njih ali po mom misljenju dosta vise potencijala imaju Pepe Mel i Paco Jemez, cak i Manolo Jimenez.

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 14 maj 2013, 12:08

@barcasizofrenicaru. Jesmo, ali Mourinhov ego nece dozvoliti da on igra u finalu :D
Makar je svejedno ko igra protiv Atletica. Bitno je da njihovi igraci vide one nase grbove, bijele dresove i da se useru :D
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 maj 2013, 12:39

JohnLennon je napisao/la:@barcasizofrenicaru. Jesmo, ali Mourinhov ego nece dozvoliti da on igra u finalu :D
Makar je svejedno ko igra protiv Atletica. Bitno je da njihovi igraci vide one nase grbove, bijele dresove i da se useru :D
Zbog toga neće ni uzet' kup. :mrgreen:
Vidiš kako se Mancini osvetio City-u, znalo se da će fasovat' otkaz i proda' čo'ek kup dan prije. Like a boss! 8-)

Pepe je sigurno bolje rješenje nego Albiol, može se on hrvat' sa Falcao-m...doduše, troduplo veća mogućnost jest' da će Real završiti tekmu sa igračem manje, al' jbg. :lol:

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 14 maj 2013, 17:06

slika
radni ručak 8-)
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 14 maj 2013, 18:53

Znaci nista od Beniteza on hoce u Napoli,na kraju cemo Mancinija dovesti :mrgreen:
Posto je Jupp potvrdio da definitivno ide u penziju,Carlo molim te nagovori Seika.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 maj 2013, 19:55

Uh, kakvo bi to tek pojačanje za Real bilo, Roberto Mancini! :shock: :lol:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 14 maj 2013, 20:06

On bi vjerovatno i Ronalda rotirao..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.