FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ništa od gostovanja za Mostar. Momak je bio upravu, igra se bez publike utakmica.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Jazuk......fukara87 je napisao/la:Ništa od gostovanja za Mostar. Momak je bio upravu, igra se bez publike utakmica.

- TzBulevar87
- Kontakt:
http://druga.tv/info/17923" onclick="window.open(this.href);return false;
To je ta škola fudbala, to su ti klinci
. Očekivano rekao bih 
To je ta škola fudbala, to su ti klinci

075
Kakvi se samo planovi spremaju sto se tice omladinskog pogona niste ni svjesni, za par godina ce se igraci prodavat ko nekad Said.
U koliko je sutra tekma ? 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:

Sloboda u društvu Bayerna, Feyenorda, Basela...
Ekipu će predvoditi treneri Admir Galić i sportski direktor Denis Karić, a dječaci iz Tuzle imat će priliku da odmjere snage sa Bayernom, Feyenordom, Baselom, Hoffenhaimom, Young Boysom i drufim renomiranim ekipama
Mladi fudbaleri Slobode, selekcija U-15, u četvrtak će krenuti put Kitzbüheler na Alpama gdje se održava tradiconalni Cordial cup. Ekipu će predvoditi treneri Admir Galić i sportski direktor Denis Karić, a dječaci iz Tuzle imat će priliku da odmjere snage sa Bayernom, Feyenordom, Baselom, Hoffenhaimom, Young Boysom i drufim renomiranim ekipama.
Na oficijelnoj stranici turnira postavljen je grb Slobode i podaci o klub, a zanimljivo je da se "crveno-crni" nalaze ispod velikog Bayerna... Svaka čast i puno sreće na turniru...
Nogometne zvijezde koje su već igrali u kupu Cordial
http://www.cordialcup.com/en/cordial-cup-hall-fame.html
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 14 maj 2013, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Pa imali smo mi i u zadnjih par godina igrace koji su imali potencijal da se prodaju kao Said, al su uglavnom odlazili bez ikakve odstete, il eventualnu odsteta za treniranje od nekih 20-30 hiljada.MakeTZ je napisao/la:Kakvi se samo planovi spremaju sto se tice omladinskog pogona niste ni svjesni, za par godina ce se igraci prodavat ko nekad Said.
Eto samo prosle godine otiso nam je Amar Rahmanovic, tad imo 18 godina i otiso je u Novi Pazar i mi nismo banke dobili.
I momak je sad trenutno jedan od najboljih igraca NP.
Tu su jos Mesanovic, golman Piric itd.
Postoje 2 velika problema koja ce se nadam se rijesit.
Prvi je sto sad vecina igraca ima ugovore sa menadjerima koje zaboli ona stvar za Slobodom i uglavnom ti mladji igraci igraju sa ugovorom od pola godine i na isteku ugovora su slobodni.
Druga stvar je sto mi nemamo trenutno rezultate ni igru da bi se ti igraci mogli dokazat.
Slucajno sam se prosle godine naso u drustvu par igraca Slobode koji su igrali sa Saidom zadnju sezonu ovde i govore "Pa te sezone smo svi igrali za Saida, da se proda".
Znaci ako zelis mladog igraca prodat, prvo moras napravit iskusnu ekipu u koju ga mozes ubacit da on daje 120% svojih kvaliteta.
Pa sad Renato Gojkovic da u zadnjoj liniji ima uz Gradu i Mikelinija iz najboljih dana, Stanisu Nikolica, da ima ispred sebe Gavarica pa on bi se na kraju sezone prodo za vece pare od Saida.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Said Husejnović
Ovo su ti naši poznati menadžeri,koji su pored njega uništili Slomu,Bekiće itd.
Koji vam je najteži trenutak u karijeri?
"Došavši u Werder, menadžer me ostavio na cesti i otišao. Nisam znao jezik, ljude, baš ništa. Tri godine sam bio potpuno sam. Pomogli su mi naši ljudi. Vidim danas tog menadžera, ali ga ne pozdravljam."
Ovo su ti naši poznati menadžeri,koji su pored njega uništili Slomu,Bekiće itd.
Koji vam je najteži trenutak u karijeri?
"Došavši u Werder, menadžer me ostavio na cesti i otišao. Nisam znao jezik, ljude, baš ništa. Tri godine sam bio potpuno sam. Pomogli su mi naši ljudi. Vidim danas tog menadžera, ali ga ne pozdravljam."
TzBulevar87 je napisao/la:http://druga.tv/info/17923
To je ta škola fudbala, to su ti klinci. Očekivano rekao bih
Ovaaaaaaj,zašto nije pozvan veliki radnički iz lukavca?

Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Kontakt:
Sa Braniteljom, a Bosna Kalesija ce da ceka neki drugi dan.VolimRadnicki je napisao/la:Skim igrate sutra, Branitelj ili Kalesija?
Ovaj turnir na koji nasa djeca idu je dosao u paketu sa fuzijom sa Klub-7 Tuzla , oni su tri prethodne godine kao jedini predstavnici BIH ucestvovali uspjesno , znam moje dijete islo sa njima a sada su svi u Slobodi ! Bravo
- Probisvjet
- Kontakt:
Neka ti je sretno djetetu i da zaigra za prvi tim nekada!rukfash je napisao/la:Ovaj turnir na koji nasa djeca idu je dosao u paketu sa fuzijom sa Klub-7 Tuzla , oni su tri prethodne godine kao jedini predstavnici BIH ucestvovali uspjesno , znam moje dijete islo sa njima a sada su svi u Slobodi ! Bravo
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ja pritiska i k.u.r.c.a
..i ja se nadam da ce izdrzat pritisak....posebno pritisak one livade
...jer ako nekom ode lopta u lijehu graha j.e.b.o. je nanu naninu 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
mal ne zaboravih...sto nam stradase ove komsije iz doboja
...ni krivi ni duzni
....il sto bi se strucnim rjecnikom reklo...kolaterarna steta
...valja sad i njihove majice pregledat...koja su velicina i te fore

Postao/la Probisvjet dana 14 maj 2013, 18:29
rukfash je napisao/la:Ovaj turnir na koji nasa djeca idu je dosao u paketu sa fuzijom sa Klub-7 Tuzla , oni su tri prethodne godine kao jedini predstavnici BIH ucestvovali uspjesno , znam moje dijete islo sa njima a sada su svi u Slobodi ! Bravo
Neka ti je sretno djetetu i da zaigra za prvi tim nekada!
Hvala brate , najbolje sto se desilo ovom gradu je spajanje omladinskih pogona Slobode i Kluba 7 !
rukfash je napisao/la:Ovaj turnir na koji nasa djeca idu je dosao u paketu sa fuzijom sa Klub-7 Tuzla , oni su tri prethodne godine kao jedini predstavnici BIH ucestvovali uspjesno , znam moje dijete islo sa njima a sada su svi u Slobodi ! Bravo
Neka ti je sretno djetetu i da zaigra za prvi tim nekada!
Hvala brate , najbolje sto se desilo ovom gradu je spajanje omladinskih pogona Slobode i Kluba 7 !
Samo da sutra pobjedimo .. 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
jel ima kartoniranih i koji su..povrjedzenih mislim da nema...poslije ovih PONOVLJENIH mahinacija od strane kvazi saveza i bod bi sutra bio ko kuca....al pazi ti cega se ono dosjetilo...cuj kaznjeni sa 2 utakmice bez publike
..trebao bi neko ovim bolidima iz saveza prenjet na uho da je 2013.godina i da je raja davno procitala njihova levacenja...posto se racunarima sigurno neznaju koristit...

Ja koliko se sjecam vracaju se Hasic i Cejvanovic,dok su kartonirani u mecu sa Radnickim bili Ribic i Salamovic..haman da dole idemo kompletni ?!
Mec sudi Ermin Sivac iz Zenice.
Mec sudi Ermin Sivac iz Zenice.
Ma sutra bi i bod bio dobar, ali eto ako se ukaze prilika za pobjedu onda bi to bilo super. A s obzirom da sad igramo 3 gostujuce tekme, negdje cemo morati odnijeti cijela 3 boda u to sam siguran.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.