Srediti ce nam Almy drugi dio priprema, nema frke. Vracamo se mi odmah

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
E jbg svima se desi pa i nasem golmanu @BabinhuAdmir_Sa je napisao/la:jesi vidio ovo zadnje kolo nepravde, neko sa tribina svirao lafo kraj, oficijalne face iz saveza poceše ulaziti na stadion, sprema se trofej, medalje i tako to, golman naš slavi poceo slaviti sa navijacima, a ovi pjetlovi ošutaše sa centra i zabiše za 2-2, mislim ono nebitno al et i dosta smješne stvari se znaju desiti u ovoj našoj ligi
Moze se dogovoriti za prijateljsku ja mislim.donCorleone1892 je napisao/la:Sad će na red velika pauza preko ljeta što će sigurno i dosaditi. Ovo mi je dosad prva sezona koju igram i ne znam kakvi su običaji da li ima kakvih ono pripremnih utakmica ili prijateljskih preko ove pauze ako nema šta mislite da uvedemo ?
Ćemo da vas poqaramo.legenda reala je napisao/la:Daj baaaa hoće li ta konačna tabela, parovi za baraž, prođe sedmica
Marsal je napisao/la:Ćemo da vas poqaramo.legenda reala je napisao/la:Daj baaaa hoće li ta konačna tabela, parovi za baraž, prođe sedmica
Vitrina ss.ba lige, podržava tvoju tezuOtelo je napisao/la:Dragonsi su smijesna ekipa![]()
Ne.Golovi iz baraza se ne raccunaju u listu strijelaca za sezonu.No ulaze u Vjecnu listu strijelaca.samir_tm87 je napisao/la:sekretaru pikal se go iz baraza u onoj listi strijelaca prve lige ?
ja i deyo prvi strijelci, a ekipe nam zadnje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.