NK GOŠK Gabela
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK GOŠK Gabela
zadnje kolo borca uzmite i ostajete 

- vidovitadjemila
Cestitke na zasluzenoj pobjedi.Svaka cast... 

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Ako ponovimo jučerašnju igru, pomrsili bi račune i jačim ekipamaBlueMax je napisao/la:zadnje kolo borca uzmite i ostajete

Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
- Crni gavran
- Kontakt:
Dobar Gosk, fino igra, korektna ekipa, ali jbg neko mora ispasti. Sad ko ce ispasti, bas je neizvjesno
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Jbg, kasno smo se probudili, trebalo je u jesenjem dijelu uzet jos 2-3 boda. Ja jos ne mogu prezaliti one protiv BorcaCrni gavran je napisao/la:Dobar Gosk, fino igra, korektna ekipa, ali jbg neko mora ispasti. Sad ko ce ispasti, bas je neizvjesno

- ASD
- Kontakt:
Nevjerovatno koliko brzih igrace ima GOSK.
Uvijek smo imali korektan odnos, nadam se da ce te obezbjediti opstanak a ujedno pomoci i Celiku u zadnjoj utakmici, protiv Borca.
Treba nam Vasa pobjeda !
Unaprijed hvala ...
Treba nam Vasa pobjeda !

Unaprijed hvala ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Jesmo, i sam si nekoliko puta rekao kako vas je bilo 4 i da ste bili lijepo primljeni, uvijek ste dobrodošli u Gabelu kao i navijači ostalih klubovaDushi_Rob je napisao/la:Uvijek smo imali korektan odnos, nadam se da ce te obezbjediti opstanak a ujedno pomoci i Celiku u zadnjoj utakmici, protiv Borca.
Treba nam Vasa pobjeda !![]()
Unaprijed hvala ...

i onda se "pijandura" Vladavic vehlezovac nadje pametan u medije izjavljuje kako Gosk nije u stanju "regularno" pobjediti niti jednu momcad u BiH a izravnog konkurenta pobjedite od sale 3:1 !
Njemu i klubu za koji amaterski nastupa na obraz!

- forza_juve
- Kontakt:
Bio sam ja u subotu u Gabeli i fino sam se druzio sa domacinima, psovali su sudiji i igracima Travnika ali meni i kolegma niko nije nista spominjao cak su rekli da imam puno pravo da navijam za svoj klubLG97DM je napisao/la:Jesmo, i sam si nekoliko puta rekao kako vas je bilo 4 i da ste bili lijepo primljeni, uvijek ste dobrodošli u Gabelu kao i navijači ostalih klubovaDushi_Rob je napisao/la:Uvijek smo imali korektan odnos, nadam se da ce te obezbjediti opstanak a ujedno pomoci i Celiku u zadnjoj utakmici, protiv Borca.
Treba nam Vasa pobjeda !![]()
Unaprijed hvala ......

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Mene je samo iznenadilo kad sam gore bio (dushi je spomenuo) ,sad smo se mi izdvojili dolazi jedan stariji cica (cca 70+ godina) i prica kako navija za Celik,i sad krenuo on historiju.Na pocetku je bio zanimljiv al brate on se nije gasio,smorio nas je ionako je put bio naporan.
ODERITE BORCA !

ODERITE BORCA !
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Svaka cast Gosku za pobjedu protiv Travnika ali problem je u tvojoj glavi djecace jer si iskompleksiran Velezom. Cuj amaterski hmm pa znas li da od tvog kluba i Lokomotiva ima vise sluzbenih utakmica pa se malo zapitaj. Nismo ti mi krivi sto si po citav dan na njivi pa lijecis frustracije na forumu kad se vratis s iste. Da ne duzim vise posto je ovo Goskova tema zelim im svima mnogo srece i neka uz Gradinu ispane ekipa koja je najslabija,a od onog sto sam gledao u sinocnjem izvjestaju mislim da je Travnik najzrelijibekicamir je napisao/la:i onda se "pijandura" Vladavic vehlezovac nadje pametan u medije izjavljuje kako Gosk nije u stanju "regularno" pobjediti niti jednu momcad u BiH a izravnog konkurenta pobjedite od sale 3:1 !![]()
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
A da malo se okanis Veleza, za promjenu da napises jedan post u kojem Velez ne spominjes ne bi ti skodilobekicamir je napisao/la:i onda se "pijandura" Vladavic vehlezovac nadje pametan u medije izjavljuje kako Gosk nije u stanju "regularno" pobjediti niti jednu momcad u BiH a izravnog konkurenta pobjedite od sale 3:1 !![]()

GOSK-u cestitke na pobjedi i sretno u borbi za opstanak.
jao @vm ti kao da ne znas bekica 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Moderator
- Kontakt:
To je sigurno bio Stanko, onaj sto zvono ima... A nemojte njega ozbiljno shvaćatiAgresivnoDjubre je napisao/la:Mene je samo iznenadilo kad sam gore bio (dushi je spomenuo) ,sad smo se mi izdvojili dolazi jedan stariji cica (cca 70+ godina) i prica kako navija za Celik,i sad krenuo on historiju.Na pocetku je bio zanimljiv al brate on se nije gasio,smorio nas je ionako je put bio naporan.![]()
![]()
ODERITE BORCA !

Na kojem si dijelu tribine bio? Nećemo mi nikom ništa, nema dole incidenata, a sudija ti je većini kriv uvijek, nije bitno je li GOŠK gubi ili vodiforza_juve je napisao/la:Bio sam ja u subotu u Gabeli i fino sam se druzio sa domacinima, psovali su sudiji i igracima Travnika ali meni i kolegma niko nije nista spominjao cak su rekli da imam puno pravo da navijam za svoj klub

Veliki gospodinBenjo_AFC86 je napisao/la:Ramović tata.

Samo da je jos pogodio onu jednu lijevom...
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ma nije on,stariji covjek,zna sve generacije Celika,govori kako navija za Celik a zivi tu.Pricao je o svemu,nisam ga mogao slusati,dushi zna bolje.LG97DM je napisao/la:
To je sigurno bio Stanko, onaj sto zvono ima... A nemojte njega ozbiljno shvaćati

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- forza_juve
- Kontakt:
Tacno na sredini fino onako bila zezancija sa domacinimaLG97DM je napisao/la:Na kojem si dijelu tribine bio? Nećemo mi nikom ništa, nema dole incidenata, a sudija ti je većini kriv uvijek, nije bitno je li GOŠK gubi ili vodiforza_juve je napisao/la:Bio sam ja u subotu u Gabeli i fino sam se druzio sa domacinima, psovali su sudiji i igracima Travnika ali meni i kolegma niko nije nista spominjao cak su rekli da imam puno pravo da navijam za svoj klub
❤️1946❤️