RK Konjuh
Re: RK Konjuh
22 22 10 minuta do kraja
Poraz 28 24
- sef_mafije
- Kontakt:
treba vratit Adama na goL
al prvo chojku vratit kesh koji mu je duzan i derite regionalnu ligu

FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Adam se odrekao duga za čiste papire kad je odlazio iz Konjuha, jer je bio pod ugovorom još jednu sezonu.
90% se vraća u Konjuh za sledeću sezonu.
Pozdrav Banovićima
90% se vraća u Konjuh za sledeću sezonu.
Pozdrav Banovićima
Eto Vama Knezovića i Begića u Ljubuškom....
- samo_lijevo
- Kontakt:
I tako ce omjer iskljucenja biti 3:1 ako ne bude islo po planu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Stvarno mi neke stvari nisu jasne.Pa zar ovaj studijski par ponovo sudi Konjhu?Jadni Konjuh!
Nije toliko loše suđenje,koliko je loše delegiranje.Poslije utakmice u Živinicama,Konjuhu će pravdu dijeliti isti sudijski par.Sasvim je jasno da je to Izviđaču ključna utakmica za Evropu,pa izgleda da tu nema mjesta za obe ekipe.O sudijskom paru sve najbolje,ali zna se prema čijim instrukcijama sude.Inače je to naočit i pouzdan par.
R.I.P KONJuh
Izviđač-Konjuh 15:12 pol.To je se već znalo.
29:22 očekivano
Katastrofalna igra Konjuha u Ljubuškom, čak im je i suđenje išlo na mlin ali ništa, ekipa bez ideje i vođe...
Ne mogu da vjerujem da ih je razvalio dječiji vrtić?Po meni citavo prvenstvo najbolja ekipa.
mesari i drvosjece, samo udariti znajuhumljub je napisao/la:Katastrofalna igra Konjuha u Ljubuškom, čak im je i suđenje išlo na mlin ali ništa, ekipa bez ideje i vođe...
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
- Kontakt:
Nisu ispoštovali dogovor, ali to shvaćam jer je velika razlika u kvaliteti između naših iskusnih i mladih rukometaša. Njihov pristup je dobar, ali je ova Liga ipak prevelik zalogaj za njih. Naš cilj svakako nije nastup u Europi koji želimo i izbjeći ako je moguće. Nastojimo samo afirmirati mlade igrače, prokomentirao je trener Mladen Škorput.Komesar je napisao/la:Nije toliko loše suđenje,koliko je loše delegiranje.Poslije utakmice u Živinicama,Konjuhu će pravdu dijeliti isti sudijski par.Sasvim je jasno da je to Izviđaču ključna utakmica za Evropu,pa izgleda da tu nema mjesta za obe ekipe.O sudijskom paru sve najbolje,ali zna se prema čijim instrukcijama sude.Inače je to naočit i pouzdan par.
Evo da malo demantiram komesara koji u svemu vidi samo zavjeru!!!
Pila naopako iz Ljubuškog!rukometnifan je napisao/la:Nisu ispoštovali dogovor, ali to shvaćam jer je velika razlika u kvaliteti između naših iskusnih i mladih rukometaša. Njihov pristup je dobar, ali je ova Liga ipak prevelik zalogaj za njih. Naš cilj svakako nije nastup u Europi koji želimo i izbjeći ako je moguće. Nastojimo samo afirmirati mlade igrače, prokomentirao je trener Mladen Škorput.Komesar je napisao/la:Nije toliko loše suđenje,koliko je loše delegiranje.Poslije utakmice u Živinicama,Konjuhu će pravdu dijeliti isti sudijski par.Sasvim je jasno da je to Izviđaču ključna utakmica za Evropu,pa izgleda da tu nema mjesta za obe ekipe.O sudijskom paru sve najbolje,ali zna se prema čijim instrukcijama sude.Inače je to naočit i pouzdan par.
Evo da malo demantiram komesara koji u svemu vidi samo zavjeru!!!
Kakva je atmosfera?
Da sudija kaze treneru celika:**** vas ja,ti si **** a ne trener
Samo kod nas ima
Samo kod nas ima
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
- gradacac10
- Kontakt:
A jeste poletili kad ste nam u februaru uzeli bod ovdje, trebali smo vas 5 uzet, kud ne pobijedismo ebemu..
Nisu igrali krkanski,kod nas su nas istukli,sada su se malo smirili,tako i treba igrati rukomet,ucite pomalo bit ce nesto od vas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.