odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
kakva vam je furka kad se oblacite k'o curice 

- Amoxicillin
- Kontakt:
mogu pričekat dk se zaposlimŠB_Fidelis je napisao/la:500 KM. Nemam ti neki link, al Optika Bevanda, Mostar.

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne bih dao toliko na jbne sunčanice bez obzira radio ili ne radioAmoxicillin je napisao/la:mogu pričekat dk se zaposlimŠB_Fidelis je napisao/la:500 KM. Nemam ti neki link, al Optika Bevanda, Mostar.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Stvarno vala, imate biberskih fazona kad je riječ o oblačenju, na trenutak pomislim da sam došao na ženski forum. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ima, peko u ferhadiji, 85 KM. zasad sam otkrio da su super udobne, idu uz sve i pomalo pobajaju crvenu boju na čarapeBaltazar je napisao/la:ima li ovo kod nas u Sa?makkaj je napisao/la:friško zadužene![]()

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ja bi, sta cemo sad.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ne bih dao toliko na jbne sunčanice bez obzira radio ili ne radioAmoxicillin je napisao/la:mogu pričekat dk se zaposlimŠB_Fidelis je napisao/la:500 KM. Nemam ti neki link, al Optika Bevanda, Mostar.

...Život za Široki...
- tyler durden
- Kontakt:
Da se ne lazemo, previse je. Cijenim tvoju ambiciju da zastitis oci i da lijepo izgledas sa Dolče GLabanomŠB_Fidelis je napisao/la:500 KM. Nemam ti neki link, al Optika Bevanda, Mostar.

- schweinsteiger
- Kontakt:
Imas iste takve u Retru u BBI-u,nisu skuplje od 80 maraka.makkaj je napisao/la:ima, peko u ferhadiji, 85 KM. zasad sam otkrio da su super udobne, idu uz sve i pomalo pobajaju crvenu boju na čarapeBaltazar je napisao/la:ima li ovo kod nas u Sa?makkaj je napisao/la:friško zadužene![]()
al valjda će ih proći ta furka
#miasanmia
Iskreno sam se nadao, i bio ubijeđen, da moda 90-ih nema šanse da se više ikad ponovo vrati a koliko vidim vraća se na velika vrata, zato ako primijetite ovakve na ulici javite mi da ne izlazim jedno 10 godina...

Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
upravu je momak. Bas smo sinoc pricali u pvt. Ko ima i kome se moze, sto da ne. Da imam i ja, prve stvari u koje bi ulozio novce jesu dobre rejban naocale (barem neke koje ne kvare vid ko one pijacarske) i dobar sat
A prije toga bi si zbavio BMW 3 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ima se šta misliti, kad vidim kako ljudi žive i preživljavaju sa 300km mjesec dana (a susrećem se sa takvima svakodnevno s obzirom na posao), ili čak i manje, i onda ja da nosim čale od 500kmŠB_Fidelis je napisao/la: Ja bi, sta cemo sad.Ne kupujes to svaki dan, a kad mi se nesto svidi, a da je pritom kvalitetno i jos su u pitanju moje oci, nema se tu sta misliti.

Al' dobro to je moje mišljenje (ili barem profesionalna deformacija

Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 14 maj 2013, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ali uzmes ih jednog nosas ih godinama. Plus ako imas 1500-2000 KM platu, jos u 4-5 rata. Nije losa investicija, naravno ko ima
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
zato najbolje da se ne nose nikako, ko ja 

Donnie Darko je napisao/la:
Gdje ima slicnih kosulja u Zenixi kupit? Cijena nebitna.

Momak kupio naočale i ovdje ga napadaju kako je to puno, kako je trebao dati nekome.
Svašta..
Svašta..
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
ja bi dao te pare jedino da znaju predmete sve pa da mi mogu saptat 

- IlPrincipe
- Kontakt:
kupio bih naočale od 500KM samo kad bi uz njih doslo jos 480KMahmad_tz je napisao/la:ja bi dao te pare jedino da znaju predmete sve pa da mi mogu saptat
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- tyler durden
- Kontakt:
Sta je smijesno ?Neutral je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:
Gdje ima slicnih kosulja u Zenixi kupit? Cijena nebitna.
![]()
![]()
Šta tebe boli briga šta je meni smiješno. 

Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 7 gostiju.