FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ahmad_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ahmad_tz » 13 maj 2013, 22:21

Samo da ne bude sranja kakvog, nek i izgubimo **** je vise i utakmica kad ne znas dje ides. Ako su im suspendovali i ovu livadu, gdje ce se onda igrati :lol:

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 13 maj 2013, 22:25

Kada vidim ovo sve naši igrači ,znaju da smo mi uz njih uvijek i moooramo doći i ispratiti ih svi zajedno,jer Premijer liga je na vidiiiiiiiku!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 13 maj 2013, 22:54

brancester je napisao/la:Branitelj je kaznjen sa 2 utakmice bez navijaca ( velike stete :lol: ) i mislim 2000 KM...protiv krajine i sad protiv Slobode je bez navijaca tako da vam ne vrijedi dolazit iz Tuzle ako ste mislili ;)
Gdje to nađe ? nema nigdjeee a baš sam pretražio ove sportske stranice, i posebno ovu od ns fbih.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 13 maj 2013, 22:59

Ime mu je brancester, a Branitelj je poznat kao Branchester, pa zaključujem da je njihova pristalica i ima taj podatak.
Hayley <3

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 13 maj 2013, 23:05

mISLIM DA sLOBODA NEŠTO KUVA OVE GODINE,AL NIPOKAKVIM KRITERIJIMA NISU ZASLUŽILI VIŠI RANG UZ DUŽNO POŠTOVANJE PREMA KLUBU I TRADICIJI-NEKA OVO BUDE UZLETIŠTE ZA IDUĆU GODINU U KOJOJ OSIM SLOBODE NEVIDIM NIKOG DRUGOG U BORBI ZA PRVO MJESTO.OVA GODINA JE BEZPOVRATNO IZGUBLJENA.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 13 maj 2013, 23:08

plavobijeli je napisao/la:mISLIM DA sLOBODA NEŠTO KUVA OVE GODINE,AL NIPOKAKVIM KRITERIJIMA NISU ZASLUŽILI VIŠI RANG UZ DUŽNO POŠTOVANJE PREMA KLUBU I TRADICIJI-NEKA OVO BUDE UZLETIŠTE ZA IDUĆU GODINU U KOJOJ OSIM SLOBODE NEVIDIM NIKOG DRUGOG U BORBI ZA PRVO MJESTO.OVA GODINA JE BEZPOVRATNO IZGUBLJENA.
Mislim da bi mogo Caps Lock iskljucit oci me zabolise ;), ali mislim da si i dijelom upravu, cilj za ovu sezonu je koliko toliko ispunjen ekipa se stabilizovala i to je najbitnije a sad dovesti 2-3 iskusna igraca (vratiti) i napad na PL sljedece sezone.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 13 maj 2013, 23:22

Gorki je napisao/la:Kakvi smo sa sastavom u srijedu,povrede/kartoni itd.?
Ja znam za Renu da je otisao sa reprezentacijom u Poljsku....

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 13 maj 2013, 23:25

Sloboda1919 je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Kakvi smo sa sastavom u srijedu,povrede/kartoni itd.?
Ja znam za Renu da je otisao sa reprezentacijom u Poljsku....
znaci garant ce Grado i Salihovic na stopera a Cejvanovic desno, osim ako Smajil aka Mourinho nije spremio neko iznenadjenje koje ce otkrit 2 dana prije utakmice :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 maj 2013, 23:26

Vracaju se Hasic i Cejvanovic,eh sad ne znam Ribic i Salamovic mali su dobili zute protiv Radnickog,valjda im ne prijeti suspenzija pred mec u Mostaru?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 maj 2013, 23:31

kako je botasu doooobbrraaaa bilaa...probat u srijedu uzet branitelja i vidjet dokle cemo dobacit....treba dobro vidjet i utvrdit ovo za mostar da se ne ide bez potrebe ako nece pustit FKR na onu livadu...a i ako puste... sa cobanima treba uskladit termine ispase i igranja utakmice....za neke je tacno bolje da se sami ugase...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 13 maj 2013, 23:47

brancester je napisao/la:Branitelj je kaznjen sa 2 utakmice bez navijaca ( velike stete :lol: ) i mislim 2000 KM...protiv krajine i sad protiv Slobode je bez navijaca tako da vam ne vrijedi dolazit iz Tuzle ako ste mislili ;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc

brancester
Kontakt:

Post Postao/la brancester » 13 maj 2013, 23:57

Coraco je napisao/la:
Gdje to nađe ? nema nigdjeee a baš sam pretražio ove sportske stranice, i posebno ovu od ns fbih.
od uprave Branitelja...budem dole na svim utakmicama....jedan od rijetkih :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 maj 2013, 00:02

brancester je napisao/la:
Coraco je napisao/la:
pa ko ti to igra u tom branitelju pa ides na tekme :lol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 14 maj 2013, 00:30

brancester je napisao/la:
Coraco je napisao/la:
reci ozbiljno jel furas ili je istina?
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 14 maj 2013, 02:12

ma sere ba sta vam je :lol: :lol:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 14 maj 2013, 10:32

Kapellen je napisao/la:
Coraco je napisao/la:
reci ozbiljno jel furas ili je istina?
Branitelj je kažnjen novčano.. sad da li je i sa utakmicama, na zvaničnoj stranici saveza nema ništa jer im se one vijesti koje su napisane prije 10 dana obrišu sa stranice.. lol

Igrao je Branitelj već sa Krajinom dole 7-0 pobijedili, je li tad bilo publike?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 14 maj 2013, 10:59

SARS je napisao/la:
svaka cast za ovaj komentar, ja dolazim iz zivinica i svim srcem navijam za slobodu, postujem tuzlu kao najveci grad na kantonu i tuzla je carsija naspram manjih gradova naseg kantona svidjelo se to nekome ili ne, al nema potrebe da neko govori da mi sa strane sto navijamo da govori da smo seljaci, i nije seljak covjek koji je sa sela, seljak je onaj koji je nazadan u zivotu

Sars druže dobrodošao na tribinu,dođite protiv Budućnosti kao i ovi iz Brčkog,Kalesije i momaka iz Lukavca itd. 8-)

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

brancester
Kontakt:

Post Postao/la brancester » 14 maj 2013, 12:00

protiv Krajine nije bilo publike i nece bit ni sad protiv Slobode. A prijatelju nemam sta furat ili ne furat. Stadion mi pored kuce , znam dosta igraca koji igraju a nedjeljom nemam obaveza pa volim otic pogledat utakmicu ;) napisao sam da je kaznjen da ne bi bezveze dolazili ako ste mislili, nista vise a vi sta hocete :)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 14 maj 2013, 12:53

brancester je napisao/la:protiv Krajine nije bilo publike i nece bit ni sad protiv Slobode. A prijatelju nemam sta furat ili ne furat. Stadion mi pored kuce , znam dosta igraca koji igraju a nedjeljom nemam obaveza pa volim otic pogledat utakmicu ;) napisao sam da je kaznjen da ne bi bezveze dolazili ako ste mislili, nista vise a vi sta hocete :)

Hvala druže za info,ali opet treba provjeriti tu informaciju za svaki slučaj.
Pobjeda je bolja od orgazma!

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 14 maj 2013, 13:03

Gorki je napisao/la:
brancester je napisao/la:protiv Krajine nije bilo publike i nece bit ni sad protiv Slobode. A prijatelju nemam sta furat ili ne furat. Stadion mi pored kuce , znam dosta igraca koji igraju a nedjeljom nemam obaveza pa volim otic pogledat utakmicu ;) napisao sam da je kaznjen da ne bi bezveze dolazili ako ste mislili, nista vise a vi sta hocete :)

Hvala druže za info,ali opet treba provjeriti tu informaciju za svaki slučaj.
info jest tacan aliii........ :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.