ta drugaHead je napisao/la:Gdje nam je ovo Kolasinac.Il' je u Banovicima il' mu je sudzuka prisjela.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ta drugaHead je napisao/la:Gdje nam je ovo Kolasinac.Il' je u Banovicima il' mu je sudzuka prisjela.
Cudno je to sto ti seres previse po selektoru, cudno je to da si haman u zivotu samo opterecen Susicem. To vise ustvari nije ni cudno, nego vas par sto pisete, to postaje bolesno. Mozda vam je Susic kriv i za svijetsku ekonomsku krizu?velez_mostar je napisao/la:Kad neki igrac vuce daleke korijene iz Hrvatske oni sve ucine kako bi za njih nastupio, dok kod nas selektor svojim izjavama tjera od BiH repke..cudno, jako cudno.
UshranSapunaru28 je napisao/la:Potencijalan:
Jesi li to ti Sušiću, Safete ?emir79 je napisao/la:Cudno je to sto ti seres previse po selektoru, cudno je to da si haman u zivotu samo opterecen Susicem. To vise ustvari nije ni cudno, nego vas par sto pisete, to postaje bolesno. Mozda vam je Susic kriv i za svijetsku ekonomsku krizu?velez_mostar je napisao/la:Kad neki igrac vuce daleke korijene iz Hrvatske oni sve ucine kako bi za njih nastupio, dok kod nas selektor svojim izjavama tjera od BiH repke..cudno, jako cudno.
Ma sta tjera,citate posrane portale po FB-u i uzimate sve zdravo za gotrovo. Gdje je to izjavio za Halilovica, GDJE?Neutral je napisao/la:Jesi li to ti Sušiću, Safete ?emir79 je napisao/la:Cudno je to sto ti seres previse po selektoru, cudno je to da si haman u zivotu samo opterecen Susicem. To vise ustvari nije ni cudno, nego vas par sto pisete, to postaje bolesno. Mozda vam je Susic kriv i za svijetsku ekonomsku krizu?velez_mostar je napisao/la:Kad neki igrac vuce daleke korijene iz Hrvatske oni sve ucine kako bi za njih nastupio, dok kod nas selektor svojim izjavama tjera od BiH repke..cudno, jako cudno.
Upravo je momak, svojim izjavama tjera igrače od repke. On i njegovo "Logično je"
ali za HNS on je iskupljenje za Zlatana. i meni je ovo zapelo za oči jbt još fali i tornjaka da nam uzmu sa vlašićalegenda reala je napisao/la:![]()
![]()
![]()
koji naslov u Jutarnjem, igram samo za Hrvatsku, jedva čekam poziv i onda pročitaš tekst i vidiš da momku Hrvatska trenutno nije ni na pameti
![]()
![]()
Onda ne smije nam se ponoviti Ibrahimović, eto kao da su ga nekad mogli imati i sl![]()
![]()
Bravo Eldinesajo10 je napisao/la:Eldin Hadzic (21) drugu utakmicu za redom pogadja mrezu. Posto je jedan od bitnijih igraca Herculesa zadnji mjesec-dva.
Samo tako nastavi Eldine!
http://www.klix.ba/forum/-p719758.html- ... d=ap719758" onclick="window.open(this.href);return false;zgembo89 je napisao/la:ali za HNS on je iskupljenje za Zlatana. i meni je ovo zapelo za oči jbt još fali i tornjaka da nam uzmu sa vlašićalegenda reala je napisao/la:![]()
![]()
![]()
koji naslov u Jutarnjem, igram samo za Hrvatsku, jedva čekam poziv i onda pročitaš tekst i vidiš da momku Hrvatska trenutno nije ni na pameti
![]()
![]()
Onda ne smije nam se ponoviti Ibrahimović, eto kao da su ga nekad mogli imati i sl![]()
![]()
Hahaha, ti mora da se zajebavas, ako mislis da ce ovo biti uradjeno...Ali su mu roditelji i djedovi i nane rodjeni na teritoriju Yugoslavije.Sto znaci da ispunjava i B i C.Sto se tice sportskog drzavljanstva ono se moze samo 1 promjeniti.A da bi ga mogao uopste promjeniti moras imati ovo civilno drzave za koju zelis igrati.Dakle momak moze igrati za Svedsku,BiH,Hrvatsku i eventualno Njemacku ukoliko ostane dovoljno dugo u Njemackoj.Ovo naravno hipoteticki govoreci.Da se ja pitam odmah bi se zaputio u Njemacku i razgovarao sa momkom.Rekao bi mu da ce sigurno biti na spisku za Brazil i to je t0.Pa ako nas odbije barem znamo da smo pokusali.Treci napadac nam je svakako potreban,a ne vidim niti jednog igraca koji bi makar i priblizno mogao dostojno zamjeniti Dzeku i Ibisevica.Muslimovica ne racunam,jer je vec na zalasku karijere.
Pa dobro de se stavi u Safetovu poziciju, dali bi ti se toliko provalio pred svijetom i rekao da je logicno da Hrgota zaigra za BiH. Pa to je logicno isto toliko kao da Dodik zaigra za BiH a zove ga Srbija. Nije Safet bez mozga, zna da nije logicno nece covjek da se provaljuje. Treba momka pitati ali nije logicno da ce pristati.Dufresne je napisao/la:Hahaha, ti mora da se zajebavas, ako mislis da ce ovo biti uradjeno...Ali su mu roditelji i djedovi i nane rodjeni na teritoriju Yugoslavije.Sto znaci da ispunjava i B i C.Sto se tice sportskog drzavljanstva ono se moze samo 1 promjeniti.A da bi ga mogao uopste promjeniti moras imati ovo civilno drzave za koju zelis igrati.Dakle momak moze igrati za Svedsku,BiH,Hrvatsku i eventualno Njemacku ukoliko ostane dovoljno dugo u Njemackoj.Ovo naravno hipoteticki govoreci.Da se ja pitam odmah bi se zaputio u Njemacku i razgovarao sa momkom.Rekao bi mu da ce sigurno biti na spisku za Brazil i to je t0.Pa ako nas odbije barem znamo da smo pokusali.Treci napadac nam je svakako potreban,a ne vidim niti jednog igraca koji bi makar i priblizno mogao dostojno zamjeniti Dzeku i Ibisevica.Muslimovica ne racunam,jer je vec na zalasku karijere.![]()
Nego ja postavljam kladionicu, na Safetovu (potencijalnu) izjavu vezano za Hrgotu, a ona glasi:
"Za koju reprezentaciju ce reci Safet Susic, je logicno da zaigra Branimir Hrgota?"
Svedska - 2.40
Hrvatska - 2.60
BiH - Koefcijent za ovu ponudu nije mogao biti izracunat, jer su statisticari rekli, da su vece sanse da planetu Zemlju do kraja godine pogodi Halejeva kometa, nego da Safet kaze da je logicno da Hrgota igra za BiH...
Ja mislim da ce reci da hrgota nema nase papire i da ih mora sam sebi izganjat te da on to nece radit ni za kogaDufresne je napisao/la:Hahaha, ti mora da se zajebavas, ako mislis da ce ovo biti uradjeno...Ali su mu roditelji i djedovi i nane rodjeni na teritoriju Yugoslavije.Sto znaci da ispunjava i B i C.Sto se tice sportskog drzavljanstva ono se moze samo 1 promjeniti.A da bi ga mogao uopste promjeniti moras imati ovo civilno drzave za koju zelis igrati.Dakle momak moze igrati za Svedsku,BiH,Hrvatsku i eventualno Njemacku ukoliko ostane dovoljno dugo u Njemackoj.Ovo naravno hipoteticki govoreci.Da se ja pitam odmah bi se zaputio u Njemacku i razgovarao sa momkom.Rekao bi mu da ce sigurno biti na spisku za Brazil i to je t0.Pa ako nas odbije barem znamo da smo pokusali.Treci napadac nam je svakako potreban,a ne vidim niti jednog igraca koji bi makar i priblizno mogao dostojno zamjeniti Dzeku i Ibisevica.Muslimovica ne racunam,jer je vec na zalasku karijere.![]()
Nego ja postavljam kladionicu, na Safetovu (potencijalnu) izjavu vezano za Hrgotu, a ona glasi:
"Za koju reprezentaciju ce reci Safet Susic, je logicno da zaigra Branimir Hrgota?"
Svedska - 2.40
Hrvatska - 2.60
BiH - Koefcijent za ovu ponudu nije mogao biti izracunat, jer su statisticari rekli, da su vece sanse da planetu Zemlju do kraja godine pogodi Halejeva kometa, nego da Safet kaze da je logicno da Hrgota igra za BiH...
Gdje je to izjavio za Halilovica, GDJE? I koga je to molim te otjerao? Navedi imena?
Da budem iskren, (a vecina ovdje je toga svhjesna), da su male sanse, skoro nikakve da zaigra za BiH. A tome nije razlog sto on nema nase papire ili slicne gluposti, koje Safet zna da navodi kao opravdanje, nego cisto sto ce ce mali zaigrai ili za Svedsku ili za Hrvatsku, realno tu nas nema ni na mapi!dinoze je napisao/la:Pa dobro de se stavi u Safetovu poziciju, dali bi ti se toliko provalio pred svijetom i rekao da je logicno da Hrgota zaigra za BiH. Pa to je logicno isto toliko kao da Dodik zaigra za BiH a zove ga Srbija. Nije Safet bez mozga, zna da nije logicno nece covjek da se provaljuje. Treba momka pitati ali nije logicno da ce pristati.Dufresne je napisao/la:Hahaha, ti mora da se zajebavas, ako mislis da ce ovo biti uradjeno...Ali su mu roditelji i djedovi i nane rodjeni na teritoriju Yugoslavije.Sto znaci da ispunjava i B i C.Sto se tice sportskog drzavljanstva ono se moze samo 1 promjeniti.A da bi ga mogao uopste promjeniti moras imati ovo civilno drzave za koju zelis igrati.Dakle momak moze igrati za Svedsku,BiH,Hrvatsku i eventualno Njemacku ukoliko ostane dovoljno dugo u Njemackoj.Ovo naravno hipoteticki govoreci.Da se ja pitam odmah bi se zaputio u Njemacku i razgovarao sa momkom.Rekao bi mu da ce sigurno biti na spisku za Brazil i to je t0.Pa ako nas odbije barem znamo da smo pokusali.Treci napadac nam je svakako potreban,a ne vidim niti jednog igraca koji bi makar i priblizno mogao dostojno zamjeniti Dzeku i Ibisevica.Muslimovica ne racunam,jer je vec na zalasku karijere.![]()
Svedska - 2.40
Hrvatska - 2.60
Pa normalno, ko mu je kriv sto je morao da bjezi iz BiH 93, da nije pobjegao puno bi bilo lakse...Ali sigurno bi i tada Safet rekao da je logicno da zaigra za Hrvatsku, jer mu je se strina udala u Osjeku ili nesto slicno...Papastathopoulos je napisao/la:Ja mislim da ce reci da hrgota nema nase papire i da ih mora sam sebi izganjat te da on to nece radit ni za kogaDufresne je napisao/la:Hahaha, ti mora da se zajebavas, ako mislis da ce ovo biti uradjeno...Ali su mu roditelji i djedovi i nane rodjeni na teritoriju Yugoslavije.Sto znaci da ispunjava i B i C.Sto se tice sportskog drzavljanstva ono se moze samo 1 promjeniti.A da bi ga mogao uopste promjeniti moras imati ovo civilno drzave za koju zelis igrati.Dakle momak moze igrati za Svedsku,BiH,Hrvatsku i eventualno Njemacku ukoliko ostane dovoljno dugo u Njemackoj.Ovo naravno hipoteticki govoreci.Da se ja pitam odmah bi se zaputio u Njemacku i razgovarao sa momkom.Rekao bi mu da ce sigurno biti na spisku za Brazil i to je t0.Pa ako nas odbije barem znamo da smo pokusali.Treci napadac nam je svakako potreban,a ne vidim niti jednog igraca koji bi makar i priblizno mogao dostojno zamjeniti Dzeku i Ibisevica.Muslimovica ne racunam,jer je vec na zalasku karijere.![]()
Svedska - 2.40
Hrvatska - 2.60
Pa pobjegao da spasi zivu vugla..logicnoDufresne je napisao/la:Pa normalno, ko mu je kriv sto je morao da bjezi iz BiH 93, da nije pobjegao puno bi bilo lakse...Ali sigurno bi i tada Safet rekao da je logicno da zaigra za Hrvatsku, jer mu je se strina udala u Osjeku ili nesto slicno...Papastathopoulos je napisao/la:Ja mislim da ce reci da hrgota nema nase papire i da ih mora sam sebi izganjat te da on to nece radit ni za kogaDufresne je napisao/la: Hahaha, ti mora da se zajebavas, ako mislis da ce ovo biti uradjeno...![]()
Svedska - 2.40
Hrvatska - 2.60
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], AnelMid, Cwirek, EdinjoBos, General505, Kajkutenjoyer, Micron i 37 gostiju.