Pa nismo mi krivi sto su se James, Bosh i Wade ujedinili pa su jedna od najmrzih ekipa ikad. Ni ja ne komentarisem tudje navijace, ne trebas ni ti druge. Ako ti se ne cita ima i zato rjesenje blokiraj sve navijace Bullsa i neces citat nista od nas. Ako ti je to mrsko, ne posjecuj teme na kojima mi mozemo biti i to je to. Ja cu pisat i kad mi ispadnemo, nema to veze. Zivio ti meni.Luminary je napisao/la:Navijam za San Antonio i Atlantu.BIHfan je napisao/la:Znam ja da nas volite. Hajd ne brini necemo mi tebe jos dugo nervirati, Heat ce konkurisati jos sledecu sezonu za titulu i onda ce truhnut na dnu lige pa necemo moci vise diskutovat za dugo. Ili si ti navijac kraljice i njegovih dekoltea?Luminary je napisao/la:Ma da hoce Bullsi sto prije ispasti, ovo nije normalno vise. Gdje god otvoris samo jadikovanja, sudija, floperi, qrcevi, cijelo vrijeme bukvalno. Kao u zlatno doba Black mamba fanatika
NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Kome najmrza? navijacima Bullsa i Lakersa?
Momci igraju prelijepu kosarku, to im niko ne moze osporiti
Momci igraju prelijepu kosarku, to im niko ne moze osporiti
- elninho_resTO
- Kontakt:
Dace bog finale Indiana Memfis pa da uzivamo malo u kosarci , a to postaje sve realnije i realnije 

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
- Kontakt:
Da jedna iznenadi mozda i uspije,ali obadvije nema sanse.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Koja je pic.ketina ovaj Boozer!

Izgleda da je razlog poraza Majamija u prvoj utakmici bio taj sto su se previse opustili i podcjenili Chicago, sada vec nema tog opustenja i stvarno ne vidim kako ovakav Chicago hendikepiran povredama moze izvuci ovu vecerasnju utakmicu.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Mogu ako Boozer počne igrati pametnije. Ulaziti pod koš i NE bježati od kontakta.asunsao je napisao/la:Izgleda da je razlog poraza Majamija u prvoj utakmici bio taj sto su se previse opustili i podcjenili Chicago, sada vec nema tog opustenja i stvarno ne vidim kako ovakav Chicago hendikepiran povredama moze izvuci ovu vecerasnju utakmicu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Sportfanatik
- Kontakt:
poeni iz kontre 15:0
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ruža je piz.da obicna ostavio je tim na cjedilu,tu se predomislja kad ce se vratiti,obicna pizdetina....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Rose je morao srozit svoj ugled radi ovog krmka.Ponos Torina je napisao/la:Ruža je piz.da obicna ostavio je tim na cjedilu,tu se predomislja kad ce se vratiti,obicna pizdetina....

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Slazem se, kada dodje ovakvo vrijeme kada si prijeko potreban ekipi onda se igra i sa slomljenom nogom, kad se samo sjetim Isiah Thomasa i one njegove zadnje cetvrtine....Ponos Torina je napisao/la:Ruža je piz.da obicna ostavio je tim na cjedilu,tu se predomislja kad ce se vratiti,obicna pizdetina....
Ali citao sam ovde da je za to kriv vlasnik Bullsa koji zeli da ne otplati ugovor Rosea za ovu sezonu, a to moze ako Rose ne odigra ni jednu utakmicu, koliko sam ja razumio.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
E veceras je Chicago kriv sam sebi, nema se sta zaliti na bilo kog drugog, jednostavno su svi podbacili, ali nemojte sad govoriti kako treba otjerati Boozera ili Natea jer veceras svi djeluju preumorno, ali bas preumorno i svi su daleko ispod svojih mogucnosti.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Rose u ovom PO-u pokazuje zasto nikad nece moci u istu recenicu sa najvecim igracima ovog sporta...
Bryanta i Jordana npr. ne bi mogao niko zaustaviti da veceras izadju na parket.
Bryanta i Jordana npr. ne bi mogao niko zaustaviti da veceras izadju na parket.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Pola pokuniti prst, sjebano oko, izgrebana faca, nateknut clanak (k'o balon) i vrati se u tekmu pri kraju 3-e cetvrtine nakon 30 secundi "pauze", i zavrsi tekmu sa 48 poenaasunsao je napisao/la:Slazem se, kada dodje ovakvo vrijeme kada si prijeko potreban ekipi onda se igra i sa slomljenom nogom, kad se samo sjetim Isiah Thomasa i one njegove zadnje cetvrtine....Ponos Torina je napisao/la:Ruža je piz.da obicna ostavio je tim na cjedilu,tu se predomislja kad ce se vratiti,obicna pizdetina....
.
Bad boy
- Titova-Juga
- Kontakt:
FUJ!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Zao mi je istok , ali kad gledam ove tekme Oklahoma - Memphis i jucer San Antonio - GSW jednostavno vise PO inteziteta
Zasad najbolja serija ubjedljivo Memphis - Oklahoma

Koji je ovaj Durant clutch igrac, 18 minuta samo 3 poena i onda kad najvise treba postigne kos za izjednacenje....
6 sec do kraja Memphis ima zadnji napad
OT
6 sec do kraja Memphis ima zadnji napad
OT
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 14 maj 2013, 06:21, ukupno mijenjano 1 put.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mora da se salis s tim,da je to najbolja serija.Kobe Bryant je napisao/la:Zao mi je istok , ali kad gledam ove tekme Oklahoma - Memphis i jucer San Antonio - GSW jednostavno vise PO inteziteta![]()

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Zar Fisher jos uvjek igra
, covjeka nema na tekmi i onda pogodi kljucnu tricu za Oklahomu 
i onda zasere sa ubacivanjem lopte
"nezalaganje" , vjerovatno mislis na SA-GSW da je bolja serija , , pa jest uzivancija gledati sutere GSW pogotovo Curry-a , ali ova mi je nekako bas PO intezitet , Oklahomi fali Westbrook , a Memphisu suter ili bilo ko iz vana koji moze sebi kreirat sut i ono obje su osakacene ekipe ali zato na drugim poljima sve nadoknadjuju

i onda zasere sa ubacivanjem lopte

"nezalaganje" , vjerovatno mislis na SA-GSW da je bolja serija , , pa jest uzivancija gledati sutere GSW pogotovo Curry-a , ali ova mi je nekako bas PO intezitet , Oklahomi fali Westbrook , a Memphisu suter ili bilo ko iz vana koji moze sebi kreirat sut i ono obje su osakacene ekipe ali zato na drugim poljima sve nadoknadjuju

Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 14 maj 2013, 06:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ovaj Gasol je igracina samo takva, i to obe strane terena.
Fisher k'o da mu je prva PO tekma
Fisher k'o da mu je prva PO tekma

ser del barça es el millor que hi ha !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.