Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Cartman
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Cartman » 13 maj 2013, 23:09

Haha, odlican klip Rooney. Kako li je bilo ovima sto su zaposleni tu... :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 13 maj 2013, 23:11

Nekad imam utisak kako neke osobe fudbal posmatraju kao prokleti balet, ili tenis mozda. Zajebavati gradskog rivala svojim uspjehom je normalna pojava, nisu mlatili nikoga niti razbijali nesto pa da kazes primitivizam, sasvim normalno.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 13 maj 2013, 23:11

nedim1993 je napisao/la:primitivizam
slika
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

billythekid
Kontakt:

Post Postao/la billythekid » 13 maj 2013, 23:12

Wazza ostani United te treba!!!!!!!!!!!!
31 December 1941...
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 maj 2013, 23:13

Cartman je napisao/la:Haha, odlican klip Rooney. Kako li je bilo ovima sto su zaposleni tu... :lol:
Danas su zatvorili ranije :mrgreen:

Evo paranoja te provocira :lol: :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 13 maj 2013, 23:14

slika

slika

Nema sumnje u vlasnistvo nad Manchester-om. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 maj 2013, 23:15

Rooney88 je napisao/la:
Nema sumnje u vlasnistvo nad Manchester-om. :mrgreen:
Ili bar njegovom periferijom :lol: :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 13 maj 2013, 23:15

umjesto da se raduju ko ljudi zbog osvojene titule oni se raduju zato što komšije nisu osvojile. slijedi ono pitanje da l' više vole svoj klub il mrze rivala. ne znam nešto da su prije 10 godina ih zayebavali al ajd. Moje mišljenje, ne volim te gluposti uopšte. Moje LIČNO mišljenje.

A fabregasa nema šanse da dovedete jer se prvo arsenal pita.

@xGGMU i šta sad , uvrijedio me ? ma jašta si :mrgreen: . Osvojio, nek je. Nije fudbal samo u trofejima. Ima i slađih stvari
Vođa zna.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 maj 2013, 23:18

nedim1993 je napisao/la:umjesto da se raduju ko ljudi zbog osvojene titule oni se raduju zato što komšije nisu osvojile. slijedi ono pitanje da l' više vole svoj klub il mrze rivala. ne znam nešto da su prije 10 godina ih zayebavali al ajd. Moje mišljenje, ne volim te gluposti uopšte. Moje LIČNO mišljenje.
Eto sad vi i vaši navijači se ne radujete kad god Spursi završe ispod vas na tabeli, možda čak i više s obzirom na ono što sam imao priliku pročitati na forumu ili vidjeti u medijima :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 maj 2013, 23:20

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Haha, odlican klip Rooney. Kako li je bilo ovima sto su zaposleni tu... :lol:
Danas su zatvorili ranije :mrgreen:

Evo paranoja te provocira :lol: :mrgreen:
A bio mi je ko brat. :( :D

Neka Rooneya, samo radi Paranoje i Rooney88, pa nece od sramote nosit nick igraca Chelsea ili PSG-a. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 13 maj 2013, 23:20

nedim1993 je napisao/la:umjesto da se raduju ko ljudi zbog osvojene titule oni se raduju zato što komšije nisu osvojile. slijedi ono pitanje da l' više vole svoj klub il mrze rivala. ne znam nešto da su prije 10 godina ih zayebavali al ajd. Moje mišljenje, ne volim te gluposti uopšte. Moje LIČNO mišljenje.
Eto sad vi i vaši navijači se ne radujete kad god Spursi završe ispod vas na tabeli, možda čak i više s obzirom na ono što sam imao priliku pročitati na forumu ili vidjeti u medijima :mrgreen:
pročitaj još jednom šta sam napiso' :mrgreen: . ja tebe smatram pametnim ovdje :D
Vođa zna.

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 13 maj 2013, 23:21

billythekid je napisao/la:Wazza ostani United te treba!!!!!!!!!!!!
Paranoja, trebaju nam igrači željni pokazivanja i dokazivanja, gladni trofeja i medalja, ne trebaju nam igrači sa viškom kilograma i željom za novcima. Svaka čast Rooneyu na svemu što je učinio, ja ga poštujem i cijenim samo tako, ali ako on po drugi puta trži transfer iz kluba, treba mu to i omogućiti, naravno masnu cifru novca uzet za njega..

Niko nije veći od kluba, to treba da bude iznad svih igrača, niti je nezamljeniv!

@xGGMU i šta sad , uvrijedio me ? ma jašta si :mrgreen: . Osvojio, nek je. Nije fudbal samo u trofejima. Ima i slađih stvari
Druže, da razumiješ konkurentnost i rivalstvo, razumio bi i ovu zajebanciju na ulicama Manchestera, ovo je dokazivanje i pokazivanje čiji je grad, titula je osvojena od njih, a gdje su oni bili prije 10 godina, ptice znaju..
Loše ti lično mišljenje, iskreno.

Šta se Arsenal pita, jel' on igrač Arsenala?
jedino pitanje je ako želi da ode iz Barce, ako želi, Arsenal sumnjam da mu može ponudit bolji ugovor od Manchesterovog, mislim da ni jedni ni drugi nemamo šansi po tom pitanju..

Nisam te ni pokušao uvrijedit, naravno da je osvojio, u Arsenalu sasvim sigurno ne bi, ima i slađih stvari, a to je ovaj njegov osmijeh :oops: malo je nedostajalo da umre od sreće u ovom periodu osvajanja titule i svemu..
Zadnja izmjena: xGGMU, dana/u 13 maj 2013, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 maj 2013, 23:21

nedim1993 je napisao/la:
pročitaj još jednom šta sam napiso' :mrgreen: . ja tebe smatram pametnim ovdje :D
Ja sebe ne smatram :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 13 maj 2013, 23:23

nedim1993 je napisao/la:
Ja sebe ne smatram :mrgreen:
lični odgoj :mrgreen:
Vođa zna.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 13 maj 2013, 23:24

Prijatelju pa kako da ih zajebavas prije 10 godina kada nisu ni bili interesantni. :lol: City je postao zanimljiv rival dolaskom Arapskih vlasnika. Bez ikakve provokacije ikome ali je tako, samo ludak moze tvrditi suprotno ****. Nek` slave momci, nista strasno, navijacki zar dok radi sve je dobro.

Sto se Fabregasa tice tu se Arsenal brate nista ne pita. Nije njihov igrac i nije dijete Arsenala iako ga je taj klub odgojio. Ne kazem da ce u United, iako bih volio, ali da se Arsenal nesto tu pita nema nikakve logike, kao ni osnove za tako nesto. ;)

@Cart

Imam osjecaj da ce otici. Nick ostaje, rekoh vec jednom, gdje god da ode, legenda je za mene vec sada. :D :mrgreen: Izdasnu ponudu bi trebali prihvatiti cak i po meni, nekako ne mislim da moze vratiti staru formu. :( :x

EDIT: Jos malo...
slika

slika
R.I.P

MIRZA RASCIC

billythekid
Kontakt:

Post Postao/la billythekid » 13 maj 2013, 23:26

Nikad ja Carta nebi provocira to je moj forum buraz,al ne dam na Rooney nikom,to je za mene nesto najsvetije jbg od dana kad je dosao,pa sve do sad i dok postojim.Nego zaboravimo to,naumpade mi koliko je Valencija bio bolji s brojem 25,sedmica ga je unazadila,dal zbog samo tezine tog broja ili sta vec-Zaha je vcrs pokazao kako je samo konkretno krilo,crni CR :D
Zadnja izmjena: billythekid, dana/u 13 maj 2013, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
31 December 1941...
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 13 maj 2013, 23:27

@rooney88 , arsenalu se fabregas prvo mora ponudit ako bude na transfer listi.

a za to gore fino sam reko da je primitivizam, po meni, jer to ne volim, provociranje po ulicama općenito.
al naš budući doktor nauka se zaletio da ispadne pametan al ajd, neka mu :mrgreen:
Vođa zna.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 maj 2013, 23:28

nedim1993 je napisao/la:
lični odgoj :mrgreen:
Vidim, vidim :mrgreen:

Nemoj me previše faliti, urećeš me :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 13 maj 2013, 23:29

nedim1993 je napisao/la:@rooney88 , arsenalu se fabregas prvo mora ponudit ako bude na transfer listi.
Hajd` mi samo hljeba ti objasni zasto se mora Arsenalu ponuditi? :? Jel` takav ugovor ili se zavaravas nekom moralnom vertikalom? Nemoj samo reci da je ovo drugo brate? ;) I da, on nece biti na transfer listi, taman posla. United bi igrao na kartu njegove male minutaze, daleko od toga da bi ga Barca toliko ponizila stavljanjem na transfer listu.
R.I.P

MIRZA RASCIC

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 13 maj 2013, 23:30

šta ćeš mati me naučila da budem fin prema svima, ne kontaš ti to :mrgreen: .
i da triput pročitam rečenicu ako je ne kontam ko neki u ovom slučaju pa da onda odgovaram. :mrgreen:

@runi88, ne fakat postoji takva klauzula :D
Vođa zna.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: delko, dnalydal2, hurem, LenyYoro15, richa, Sissoko78, StevieG8, wr10, Zlaja83 i 17 gostiju.